Nikos Chatzoglou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Υπάρχει τότε άλλος τρόπος να μεταφέρεις χρήματα στο paypal balance? Αν όχι από την κάρτα σου τότε από πού?
dexterios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Υπάρχει τότε άλλος τρόπος να μεταφέρεις χρήματα στο paypal balance? Αν όχι από την κάρτα σου τότε από πού? Με τραπεζικό έμβασμα
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μπορείς στο paypal να συνδέσεις αντί για την χρεωστική κάρτα απευθείας τον τραπεζικό λογαριασμό σου; Και έτσι να αποφύγεις τα cc?
dexterios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μπορείς στο paypal να συνδέσεις αντί για την χρεωστική κάρτα απευθείας τον τραπεζικό λογαριασμό σου; Και έτσι να αποφύγεις τα cc? Όχι , με τον τραπεζικό λογαριασμό κάνεις έμβασμα και φορτίζεις το paypal balance ,δεν τραβάει απευθείας όπως στην κάρτα.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το payPal ενος φιλου είναι συνδεδεμένο με τραπεζικό λογαριασμό κ μεταφέρω χρήματα εκεί. Τωρα τελευταια μου εχει βγάλει δύο φορές ότι το όριο τελείωσε κ δεν μπορώ να μεταφέρω άλλα. Κάποιος μου είπε να γυρίσω το PayPal από προσωπικο σε επιχείρηση. Αλλά πάλι τα ίδια κ χειρότερα. Μηπως ολο αυτο γινεται γιατι υπαρχει οριο στον τραπεζικο λογαριασμο και οχι στο paypal? Εχει οριο στα λεφτα που θα μεταφερεις στο λογαριασμο paypal σου? Και αν εχει πως μπορω να το αυξησω και ποσο ειναι το οριο για τον απλο(Οχι pro) χρηστη?
tsigpan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι. Στα ανεπιθύμητα μηνύματα του gmail μου βρήκα το παραπανω μήνυμα. Φυσικά το αγνόησα. μπαίνοντας στον λογαριασμο μου paypal οχι βέβαια απο τα λινκ του μηνυματος που μου εστειλαν, ειναι ολα οκ στον λογαριασμο μου. Πρεπει να κανω κατι αλλο απο το να το αγνοησω; Το gmail αναφέρει τους λογους που ειναι στα ανεπιθύμητα: Γιατί βρίσκεται αυτό το μήνυμα στα Ανεπιθύμητα; Ανακαλύψαμε ότι πολλά μηνύματα από το χρήστη cchgroup.com είναι ανεπιθύμητα. Μάθετε περισσότερα
isay Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Στα ανεπιθύμητα μηνύματα του gmail μου βρήκα το παραπανω μήνυμα. Φυσικά το αγνόησα. μπαίνοντας στον λογαριασμο μου paypal οχι βέβαια απο τα λινκ του μηνυματος που μου εστειλαν, ειναι ολα οκ στον λογαριασμο μου. Πρεπει να κανω κατι αλλο απο το να το αγνοησω; προσπάθεια phising για υποκλοπή κωδικών. ΟΡΘΑ έκανες login από το domain και οχι απο το link του email. Δεν εχει γινει καμια υποκλοπή. Τέτοια emails, delete απευθείας. 1
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μπορει να μου εξηγησει καποιος ειναι ειναι τα preapprovement payments; Εξαιτιας αυτου χρεωθηκα 16 ευρω απο το πουθενα. Εντυπωση μου εκανε οτι εψαξε ολες τις καρτες που εχω συνδεδεμενες στο paypal για να τραβηξει τα λεφτα. Ακομα και στη καρτα revolut εψαξε και στα ευρω και στις λιρες!
dexterios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μπορει να μου εξηγησει καποιος ειναι ειναι τα preapprovement payments; Εξαιτιας αυτου χρεωθηκα 16 ευρω απο το πουθενα. Εντυπωση μου εκανε οτι εψαξε ολες τις καρτες που εχω συνδεδεμενες στο paypal για να τραβηξει τα λεφτα. Ακομα και στη καρτα revolut εψαξε και στα ευρω και στις λιρες! Συνδρομές είναι, κάπου γράφτηκες και δεν το θυμάσαι, εάν θες τις ακυρώνεις μέσα από το paypal
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Και τραβανε λεφτα χωρις να ρωτανε ή απλα δεν χρειαζεται το log-in στο paypal και απλα οταν παταω pay γινεται η αγορα; Παντως το site προφανως και το εκανε επιτηδες, δεν ειχα κανενα σκοπο να δωσω 15 ευρω για μια βλακεια. Και τωρα δε μπορω να βρω το δικιο μου. Το κακο ειναι οτι μιση ωρα πριν κανω αυτη την απροσεξια ειχα φορτισει την προπληρωμενη καρτα για αγορα απο ενα αλλο site και εβαλα και λιγα παραπανω για να εχω.. Ισα-ισα τα τραβηξε και εμειναν 3 ευρω ρεστα.. ΕΙμαι και ατυχος..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Και τραβανε λεφτα χωρις να ρωτανε ή απλα δεν χρειαζεται το log-in στο paypal και απλα οταν παταω pay γινεται η αγορα; Παντως το site προφανως και το εκανε επιτηδες, δεν ειχα κανενα σκοπο να δωσω 15 ευρω για μια βλακεια. Και τωρα δε μπορω να βρω το δικιο μου. Το κακο ειναι οτι μιση ωρα πριν κανω αυτη την απροσεξια ειχα φορτισει την προπληρωμενη καρτα για αγορα απο ενα αλλο site και εβαλα και λιγα παραπανω για να εχω.. Ισα-ισα τα τραβηξε και εμειναν 3 ευρω ρεστα.. ΕΙμαι και ατυχος.. Σε ρωτησαν μια φορα και ειπες ΝΑΙ, μετα απλα τραβάνε, δεν σε ρωτανε καθε φορα
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μπορει να μου εξηγησει καποιος ειναι ειναι τα preapprovement payments; Εξαιτιας αυτου χρεωθηκα 16 ευρω απο το πουθενα. Εντυπωση μου εκανε οτι εψαξε ολες τις καρτες που εχω συνδεδεμενες στο paypal για να τραβηξει τα λεφτα. Ακομα και στη καρτα revolut εψαξε και στα ευρω και στις λιρες! Ψάξε και εσυ λιγο πριν πατήσεις οκ σε οτι βλέπεις. Pre-approved σε απλά ελληνικά σημαίνει προ-εγκεκριμμένες πληρωμές, που σημαίνει οτι συμφώνησες να πληρώσεις κάποια ποσά οταν ερθει η ώρα τους. Αυτό μπορεί να ειναι one-time ή επαναλλαμβανόμενες (π.χ. ανα μήνα). Φαντάσου οτι πας στην τράπεζα και συμφωνεις να πληρώνεται αυτόματα κάποιος λογαριασμός δεκο απο τις καταθέσεις σου. Θα πας μετά και θα λες γιατί σου πήραν λεφτα; Το paypal λοιπόν, εφόσον ειπες οκ, όταν ερθει η ώρα που ο πωλητής θα του ζητήσει Χ ευρω θα κοιτάξει που εχεις λεφτά να τραβήξει και οσο δε βρίσκει θα πάει στην επομενη κάρτα μέχρι να βρει χρήμα, αλλιώς ενημερώνει τον πωλητη οτι "ακυρο". Λύσεις: Πρωτα μίλα με αυτους που σε χρέωσαν (οχι το paypal) αλλα με τον πωλητη οτι θες να κάνεις ακυρωση και refund. Καποιοι πωλητες το δεχονται. Μην πας με υφακι "φερε μου τα λεφτά πίσω, είστε κλέφτες" γιατι θα σε παραπέμψουν σε αυτά που συμφώνησες και δε θα σου δώσουν τιποτα. Πήγαινε με υφος "θελω να ακυρώσω τη συναλλαγή γιατί εχω οικονομικό προβλημα" και ισως πιάσει. Πήγαινε στο paypal, βρες τα pre-approved payment και ακυρωσε τη συγκεκριμένη εγγραφή, ωστε τον επομενο μήνα να μην φας άλλη χρεωση.
Luxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Το θεμα ειναι οτι η αγορα εγινε σε chatting site και μου πιστωσαν credits, τα οποια και ξοδεψα χωρις να το παρω χαμπαρι. Η πρωτη αγορα εγινε με την θεληση μου ( 3,5 ευρω ) και μαλλον οταν τελειωσαν τα credits κατι με ρωτησε και πατησα ok χωρις να το καταλαβω και με χρεωσε και τα υπολοιπα credits ( 15,75 ευρω!! ) τα οποια και ξοδεψα παλι χωρις να καταλαβω.. Αντε να βγαλεις ακρη τωρα. Απλα την επομενη φορα θα ειμαι χιλιες φορες περισσοτερο προσεκτικος! Το εχω ακυρωσει απο το paypal.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Κανενας δεν το κανει http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/156424-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-paypal/ Εδώ περιγράφει ότι μετέφερε λεφτά από την κάρτα στο paypal και μάλιστα σε ημερομηνία που ίσχυαν ta capital
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα