Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

22/5 ;;;;;

Εχουν αργησει παρααα πολυ.

Ανοιξε αμεσα case στο paypal

Εχω χειριστει αρκετες φορες παρομοιο θεμα με επιτυχια αλλα παντα μεσω ebay. Μπορεις να μου πεις πώς ξεκιναω στο paypal ?

Δημοσ.

Εχω χειριστει αρκετες φορες παρομοιο θεμα με επιτυχια αλλα παντα μεσω ebay. Μπορεις να μου πεις πώς ξεκιναω στο paypal ?

παμε στη σελιδα τού PayPal,βρισκουμε τη συναλλαγη και κατω κατω λεει "go to the resolution center"Πας εκει και δηλωνεις το προβλημα.και μετα ΚΑΝΟΝΙΚΑ περιμενεις 9-10 μερες απαντηση απο τον πωλητη αφου ενημερωθει απο το PayPal.Αν δεν σε καλυψει η απαντηση του,τοτε προχωρας παραπανω τη διαδικασια εναντιωσης,σε απαιτηση "escalate to a claim" το λενε

Δημοσ.

παμε στη σελιδα τού PayPal,βρισκουμε τη συναλλαγη και κατω κατω λεει "go to the resolution center"Πας εκει και δηλωνεις το προβλημα.και μετα ΚΑΝΟΝΙΚΑ περιμενεις 9-10 μερες απαντηση απο τον πωλητη αφου ενημερωθει απο το PayPal.Αν δεν σε καλυψει η απαντηση του,τοτε προχωρας παραπανω τη διαδικασια εναντιωσης,σε απαιτηση "escalate to a claim" το λενε

Ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθω να μεταφερω χρηματα απο την καρτα στο paypal balance αλλά όταν πάω να συμπληρώσω τα στοιχεία της κάρτας και πατάω confirm μου βγάζει You already have a paypal account.

Μήπως θέλει η κάρτα από την οποία θα βάλεις τα λεφτά να μην είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου στο paypal?

(εννοείται ότι βάζω άλλο email από αυτό που έχω στο λογαριασμό του paypal)

Δημοσ.

Προσπαθω να μεταφερω χρηματα απο την καρτα στο paypal balance αλλά όταν πάω να συμπληρώσω τα στοιχεία της κάρτας και πατάω confirm μου βγάζει You already have a paypal account.

Μήπως θέλει η κάρτα από την οποία θα βάλεις τα λεφτά να μην είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου στο paypal?

(εννοείται ότι βάζω άλλο email από αυτό που έχω στο λογαριασμό του paypal)

Mε ελληνική κάρτα αυτο απαγορεύεται λόγο cc.

Δημοσ.

Δεν πειραζει

Εκανες αυτο που σου ειπα στο paypal?

Οχι. Ειπα να περιμενω να συμπληρωθουν 60 μερες και να το  κανω την Κυριακη που θα εχουν συμπληρωθει. Επιπλεον πήρα απαντηση απο τον πωλητή που ελεγε τα παρακατω. Απάντησα και θα περιμενω δυο - τρεις μερες ακομη

(Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου)

Dear Katerina,

Thank you very much for your purchase Gamiss.com.

I am sorry to hear you haven't received the items yet.

In order to resolve it, please kindly confirm the following points:

1) Please reconfirm your delivery address as follows:

consignee name: 

detailed address: 

City: 

State(province): 

Postal code: 

Country: 

Phone: 

2)Please contact your local post office in charge of your area, stating your name and address.

In some cases, Post office may require customers to collect parcels over there.

Once you have checked with the post office, kindly let us know the results.

3)We shipped your order RR1705221202410438 on 05/24/2017. Therefore your delivery deadline will expire on Date 07/23/2017(For Latin America countries like Mexico,Brazil,Agentina,Chile,Bolivia and Peru, the delivery deadline will expire on 08/22/2017.)

Once we receive all details above, we will offer you the right resolution for your case on this date.

Once again we are sorry for this inconvenience, and we will do best to resolve it to your satisfaction.

Should you require additional assistance, please feel free to  reply to this message directly. We will always do our best to help you. 

Best Regards

Gamiss Customer Service

http://www.gamiss.com/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...