Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν καταχωρήσεις τον 4ψηφιο στο Paypal δεν νομίζω ότι γίνεται να σου επιστραφεί το 1,50€. Και από όσο κατάλαβα έγινε λόγω κάποιου σφάλματος η διπλοχρέωση οπότε, τουλάχιστον ο ένας κωδικός -ο προγενέστερος- δεν είναι δυνατό να καταχωρηθεί αφού εν τω μεταξύ έλαβες 2ο. Επικοινώνησε με το paypal.

Ναι οπως τα λες εγινε. Αλλα καταχωρήθηκε ο δευτερος αμεσα. (Πριν 14 μερες)
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν καταχωρησεις τον 4ψηφιο εντος 3 ημερων αν θυμαμαι καλα, σου επιστρεφει το 1,50 και μετα πρεπει να επαναλαβεις την διαδικασια να βαλεις τον κωδικο.Μου εχει συμβει και πηρα το 1,50 πισω.Αν δεν στο εχει γυρισει πισω μιλα με το paypal.Τα χρηματα πρεπει να επιστραφουν πισω.

Δημοσ.

Εντος 4 ημερων τον καταχωρησα, τον δευτερο τετραψηφιο. Η καρτα εχει γινει verify. Θα στειλω mail, αλλα θα το γραψω στα Ελληνικά

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι χρεωσεις απο τον 4ψηφιο κωδικο επιστρεφονται πισω.

Στα Ελληνικα φοβαμαι οτι δεν θα απαντησουν.Ζητα απο καποιον γνωστο σου που γνωριζει αγγλικα να το στειλει.

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι χρεωσεις απο τον 4ψηφιο κωδικο επιστρεφονται πισω.

Στα Ελληνικα φοβαμαι οτι δεν θα απαντησουν.Ζητα απο καποιον γνωστο σου που γνωριζει αγγλικα να το στειλει.

Το εχω ξανακάνει, ερωτηση για προσθηκη καρτας, και απαντησαν (στα αγγλικα). Εγω ανταπαντησα στα Ελληνικά και αυτοι παλι στα Αγγλικά. Και το θεμα λυθηκε
Δημοσ.

έκανα αγορά από κάποιον πωλητή στο ebay , το αντικείμενο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου, ζήτησα refund και 6 Ιουνίου έγινε refund στο paypal , αλλα στο balance έχω ακόμα μηδέν. δεν έπρεπε να έχει προστεθεί το refund στο balance?

Δημοσ.

αλλα στο balance έχω ακόμα μηδέν. δεν έπρεπε να έχει προστεθεί το refund στο balance?

Όχι δεν έπρεπε. Δεν πρόκειται να δεις τίποτα στο balance. Το refund γίνεται στην κάρτα η οποία είχε αρχικά πληρώσει.

Δημοσ.

αρα τα χρήματα είναι στην κάρτα που έκανα αγορα?

Ναι

Αν ειναι πιστωτική εχουν αφαιρεθει απο το ποσό που χρωσταγες.

Αν ειναι χρεωστική εχουν προστεθει στο υπολοιπο του τραπεζικου σου λογαριασμου

Δημοσ.

ευχαριστώ.

και κάτι αλλο να ρωτήσω, αν έχω χρηματα στο balance μπορώ να τα μεταφερώ στη χρεωστική μου κάρτα, ή πρέπει να κανω add το IBAN (αριθμος λογαριασμου)?

"γιατι εγώ έχω κάνει ADD μονο τη χρεωστική μου κάρτα."

Δημοσ.

ευχαριστώ.

και κάτι αλλο να ρωτήσω, αν έχω χρηματα στο balance μπορώ να τα μεταφερώ στη χρεωστική μου κάρτα, ή πρέπει να κανω add το IBAN (αριθμος λογαριασμου)?

"γιατι εγώ έχω κάνει ADD μονο τη χρεωστική μου κάρτα."

Δεν μπορεις να τα μεταφερεις σε καρτα. Μονον σε ΙΒΑΝ. Αλλα κι εκει αν ειναι μικρο το ποσό δεν εξυπηρετει γιατι πιθανον να χρεωθεις με εξοδα εισερχομενου εμβασματος απο την τραπεζα

Δημοσ.

Δεν μπορεις να τα μεταφερεις σε καρτα. Μονον σε ΙΒΑΝ. Αλλα κι εκει αν ειναι μικρο το ποσό δεν εξυπηρετει γιατι πιθανον να χρεωθεις με εξοδα εισερχομενου εμβασματος απο την τραπεζα

αλλα στο refund που μου κανουν τα λεφτα επιστρεφουν στην τράπεζα και χωρις να εχω IBAN στο paypal σωστα?

Δημοσ.

αλλα στο refund που μου κανουν τα λεφτα επιστρεφουν στην τράπεζα και χωρις να εχω IBAN στο paypal σωστα?

Εφοσον η καρτα ειναι χρεωστικη , ναι επιστρεφουν στον τραπεζικο λογαριασμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...