Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάπου στις κάρτες έχει επιλογή "make primary" οπου επιλέγεις απο ποια θες να τραβάει.

Δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή. Καταργήθηκε πριν μερικούς μήνες. Αν υπήρχε ακόμα δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι όταν έχεις μία διεύθυνση πρέπει πρώτα να προσθέθεις 2η διεύθυνση και μετά σου επιτρέπει να διαγράψεις την πρώτη.

Ναι, πρόσθεσα και την δεύτερη διεύθυνση με τον σωστό ταχυδρομικό κωδικό αλλα δεν μπορω να διαγράψω την παλιά διότι ειναι η Primary και δεν με αφήνει κιολας να αλλάξω την κυρια με δευτερεύουσα

Ναι, πρόσθεσα και την δεύτερη διεύθυνση με τον σωστό ταχυδρομικό κωδικό αλλα δεν μπορω να διαγράψω την παλιά διότι ειναι η Primary και δεν με αφήνει κιολας να αλλάξω την κυρια με δευτερεύουσα

Μηπως εχει επιλογη Make primary στην δευτερη;

Για να διαγραψεις την διεύθυνση πρέπει να διαγραψεις και την καρτα(αν θυμάμαι καλα)

Αν διαγράψω την κάρτα μετά για να την ξαναπεράσω θα πρέπει να γίνει ολη διαδικασία απο την αρχή πάλι; Δηλαδή να περιμένω να μου στείλουν τον τετραψήφιο κωδικό, να δεσμεύσουν ενα χ ποσό για την επιβεβαίωση κτλ;

Μηπως εχει επιλογη Make primary στην δευτερη;

Δυστυχώς δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Μόνο την επιλογή να τροποποιήσω την ήδη υπάρχων διεύθυνση αλλα όταν το αλλάζω μου βγάζει αύτο το μήνυμα: "This is your billing address for at least 1 of your linked cards. Before you edit your address, go to your Wallet and add a new billing address in the card details." (και αφού εχω προσθέσει και 2η.)

Μάλλον ο μόνος τρόπος είναι να διαγράψω την κάρτα αλλα δε ξέρω αν μετά πρέπει να γίνει η ολη διαδικασία εισαγωγής κάρτας απο την αρχή

Σιγα την διαδικασια, 10 λεπτα υπόθεση ειναι

Δεν πρέπει αφου εισάγω την κάρτα, να περιμένω μετά 10-15 μέρες να δεσμεύσουν ενα ποσό και να μου στείλουν τον τετραψήφιο κωδικό ώστε να γίνει η επιβεβαίωση για να μπορώ να την χρησιμοποιήσω; 

(Εκτός αν δεν χρειάζεται να γίνουν όλα απο την αρχή διότι θα ξαναβάλω πάλι την ίδια κάρτα στην οποία εχω κάνει ήδη μια φορά την επιβεβαίωση)

στις περισσότερες καρτες και με e banking ειναι υπόθεση οπως ειπα 10 λεπτων, σε μερικές καρτες ο κωδικος έρχεται ακαριαία, και στις εθνικής κάνει 2-3 λεπτά.

την ήδη υπάρχων διεύθυνση

"Την ήδη υπάρχουσα διεύθυνση". Ο υπάρχων, η υπάρχουσα, το υπάρχον.

Η "διαδικασία" κρατάει λιγότερα από 5 λεπτά.

"Την ήδη υπάρχουσα διεύθυνση". Ο υπάρχων, η υπάρχουσα, το υπάρχον.

Η "διαδικασία" κρατάει λιγότερα από 5 λεπτά.

Να φανταστώ πως σε όποιο post μέσα στο forum βλέπεις συντακτικό/γραμματικό λάθος το διορθώνεις;

Όπως και να εχει σε ευχαριστώ....

• Like 1

Να φανταστώ πως σε όποιο post μέσα στο forum βλέπεις συντακτικό/γραμματικό λάθος το διορθώνεις;

Όπως και να εχει σε ευχαριστώ....

Σωστά φαντάστηκες. Σε κάθε κραυγαλέο σφάλμα σαν αυτό που έκανες, πρέπει να το κάνουμε και εγώ το κάνω. Παρακαλώ.

• Like 1

Τιο ιδιο ερωτημα εχω κι εγω. Πριν 4 ημερες προσθεσα δυο καρτες. Στην πρωτη ολα εγιναν σωστα. Και το 0,92 και το 1,50 επιστραφησαν σε λιγο. Στην δευτερη επαθα αυτο που επαθες κι εσυ. Τελικα εκανα επιβεβαιωση αλλα δεν εχουν επιστραφει ακομη ουτε τα 0,92, ουτε το πρωτο 1,50 , ουτε το δευτερο 1,50. Πιστευω ομως οτι θα επιστραφουν ολα

Δεκατρεις μερες μετα απο το παραπανω περιστατικο και ενω ολο αυτο το διαστημα τα 0,92 + 1,50 + 1,50 της δευτερης περιπτωσης εμφανιζοονταν στις Εκκρεμεις κινησεις απο την τραπεζα, σημερα περασαν τα δυο ποσα 1,50 + 1,50 στις οριστικές (χρεωθηκαν) και εξαφανιστηκε το 0,92. Εγω περιμενα οτι θα επιστραφουν οπως και στην πρωτη περιπτωση. Που κανω λαθος ;

post-97929-0-77993300-1496778291_thumb.png

Δεκατρεις μερες μετα απο το παραπανω περιστατικο και ενω ολο αυτο το διαστημα τα 0,92 + 1,50 + 1,50 της δευτερης περιπτωσης εμφανιζοονταν στις Εκκρεμεις κινησεις απο την τραπεζα, σημερα περασαν τα δυο ποσα 1,50 + 1,50 στις οριστικές (χρεωθηκαν) και εξαφανιστηκε το 0,92. Εγω περιμενα οτι θα επιστραφουν οπως και στην πρωτη περιπτωση. Που κανω λαθος ;

Αν δεν καταχωρήσεις τον 4ψηφιο στο Paypal δεν νομίζω ότι γίνεται να σου επιστραφεί το 1,50€. Και από όσο κατάλαβα έγινε λόγω κάποιου σφάλματος η διπλοχρέωση οπότε, τουλάχιστον ο ένας κωδικός -ο προγενέστερος- δεν είναι δυνατό να καταχωρηθεί αφού εν τω μεταξύ έλαβες 2ο. Επικοινώνησε με το paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...