Elmago1925 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση Ολο το ποσο θα παρεις πισω. Για να δουμε.Θα ενημερωσω και εγω.Ο 4ψηφιος ποση ωρα εκανε να σου ερθει; Τιο ιδιο ερωτημα εχω κι εγω. Πριν 4 ημερες προσθεσα δυο καρτες. Στην πρωτη ολα εγιναν σωστα. Και το 0,92 και το 1,50 επιστραφησαν σε λιγο. Στην δευτερη επαθα αυτο που επαθες κι εσυ. Τελικα εκανα επιβεβαιωση αλλα δεν εχουν επιστραφει ακομη ουτε τα 0,92, ουτε το πρωτο 1,50 , ουτε το δευτερο 1,50. Πιστευω ομως οτι θα επιστραφουν ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 .Ο 4ψηφιος ποση ωρα εκανε να σου ερθει; Στην πρωτη καρτα που ηταν Mastercard εμφανιστηκε αμεσα στο ebanking. Η δευτερη ηταν ΑΜΕΧ. Εκει εχουμε το προβλημα. Εκει εμφανιστηκε αμεσα αιτιολογια PAYPAL και στις δυο χρεωσεις του 1,50, και αλλαξε την αλλη μερα εμφανιζοντας τον τετραψηφιο κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Στην πρωτη καρτα που ηταν Mastercard εμφανιστηκε αμεσα στο ebanking. Η δευτερη ηταν ΑΜΕΧ. Εκει εχουμε το προβλημα. Εκει εμφανιστηκε αμεσα αιτιολογια PAYPAL και στις δυο χρεωσεις του 1,50, και αλλαξε την αλλη μερα εμφανιζοντας τον τετραψηφιο κωδικο Στην αμεξ καθυστερησε και μενα να τα επιστρεψει όταν την είχα προσθέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Στην αμεξ καθυστερησε και μενα να τα επιστρεψει όταν την είχα προσθέσει παντου καθυστερημενη την βρισκω την ΑΜΕΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εμενα και μα mastercard εχει καθηστερησει.Απο την εφαρμογη της εθνικης απλα εχει μειωθει το ποσο και δεν δειχνει οτι εγινε καποια κινηση.Απο την ιστοσελιδα απλα λεει οτι δεσμευτηκε το ταδε ποσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Πηγα να κανω μια αγορα απο asos αλλα κατι παιχτηκε και εν τελει δεν ολοκληρωθηκε. Τα χρηματα εβλεπα στην εφαρμογη του pp οτι σταλθηκαν, αλλα στης eurobank τα εβλεπα απλα δεσμευμενα. Η χρεωση εγινε στις 22 και ενω την εβλεπα στο pp, τωρα δεν υπαρχει αλλα στην eurobank τα βλεπω ακομα σαν δεσμευμενα. Μετα απο ποσες μερες θα τα εχω? 5-10 εργασιμες ειναι? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπερα Πηγα να κανω μια αγορα απο asos αλλα κατι παιχτηκε και εν τελη δεν ολοκληρωθηκε. Τα χρηματα εβλεπα στην εφαρμογη του pp οτι σταλθηκαν, αλλα στης eurobank τα εβλεπα απλα δεσμευμενα. Η χρεωση εγινε στις 22 και ενω την εβλεπα στο pp, τωρα δεν υπαρχει αλλα στην eurobank τα βλεπω ακομα σαν δεσμευμενα. Μετα απο ποσες μερες θα τα εχω? 5-10 εργασιμες ειναι? ισως και 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Πάντως στην alpha μου είπαν 25 μέρες , και ενώ έχουν περάσει τώρα 26 ακόμα και εγώ περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Γειά σας παιδιά, Προσπαθώ να αλλάξω τα στοιχεία διεύθυνσης (συγκεκριμένα τον ταχυδρομικό κώδικα) που έχω συνδεδεμένα με μια χρεωστική κάρτα αλλα δε με αφήνει. Συγκεκριμένα όταν πατάω να αποθηκεύσει τις αλλαγές μου βγάζει μήνυμα "This is your billing address for at least 1 of your linked cards. Before you edit your address, go to your Wallet and add a new billing address in the card details." Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω; (Δεν θέλω να δημιουργήσω και 2η διεύθυνση στην ίδια κάρτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Νομίζω ότι όταν έχεις μία διεύθυνση πρέπει πρώτα να προσθέθεις 2η διεύθυνση και μετά σου επιτρέπει να διαγράψεις την πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ισως και 15 Πάντως στην alpha μου είπαν 25 μέρες , και ενώ έχουν περάσει τώρα 26 ακόμα και εγώ περιμένω. Το να παω απλα στην eurobank δεν παιζει να βρεθει λυση? Και χθες παλι ειχα θεμα, αλλα ευτυχως με ακυρωση τα λεφτα τα εστειλε πισω αμεσα το pp και στο e-banking ακομα δεν φαινονται ουτε και εκεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 τι χάλι είναι αυτό με το paypal. είχα συνδέσει 3 κάρτες (revolut και 2 ελληνικές) πως διάολο επιλέγω να τραβάει χρήματα από τη revolut; έκανα μια αγορά (ebay) και μου τράβηξε από τη μια ελληνική. έχει επιλογή τη στιγμή της πληρωμής ή ρυθμίζεται μέσω του site του paypal; διότι δε βρήκα τίποτα ενώ παλιά το ρύθμιζα. ενώ τραβούσε συνέχεια από τη revolut, είχα κάνει μια αγορά παλαιότερα και δε προχωρούσε ενώ είχα τα χρήματα στην κάρτα. επέλεξα τότε να γίνει η πληρωμή με μια από τις άλλες και τώρα απ ότι φαίνεται τραβάει συνέχεια από την ελληνική. μια λύση είναι να αφαιρέσω τις άλλες κάρτες αλλά τις θέλω για ώρα ανάγκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 μια λύση είναι να αφαιρέσω τις άλλες κάρτες αλλά τις θέλω για ώρα ανάγκης Δεν χρειάζεται να τις αφαιρέσεις τις κάρτες. Μπορείς να πάς εδώ: https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub Και να τις ξετικάρεις όλες πλην της μίας που θέλεις να χρεώνεται (οπότε μόνο αυτή θα εμφανίζεται). Αν κάποια στιγμή θέλεις να πληρώσεις με κάποια άλλη ξαναπάς και τικάρεις μόνο αυτή που χρειάζεσαι. Λίγο μεσοβέζικη λύση, αλλά τα τελευταία χρόνια για κάποιον ανεξήγητο λόγο το Paypal μας έχει συνηθίσει να κάνει τη μια ανοησία μετά την άλλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 επρεπε να εχει επιλογη να κανουμε disable και το pp balance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 τι χάλι είναι αυτό με το paypal. είχα συνδέσει 3 κάρτες (revolut και 2 ελληνικές) πως διάολο επιλέγω να τραβάει χρήματα από τη revolut; έκανα μια αγορά (ebay) και μου τράβηξε από τη μια ελληνική. έχει επιλογή τη στιγμή της πληρωμής ή ρυθμίζεται μέσω του site του paypal; διότι δε βρήκα τίποτα ενώ παλιά το ρύθμιζα. ενώ τραβούσε συνέχεια από τη revolut, είχα κάνει μια αγορά παλαιότερα και δε προχωρούσε ενώ είχα τα χρήματα στην κάρτα. επέλεξα τότε να γίνει η πληρωμή με μια από τις άλλες και τώρα απ ότι φαίνεται τραβάει συνέχεια από την ελληνική. μια λύση είναι να αφαιρέσω τις άλλες κάρτες αλλά τις θέλω για ώρα ανάγκης Κάπου στις κάρτες έχει επιλογή "make primary" οπου επιλέγεις απο ποια θες να τραβάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα