Christos21417 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 εχει γίνει η πληρωμή, έχουν δεσμευτεί τα χρήματα στην κάρτα, απλά δεν εχουν αφαιρεθει. Θα γινει. Αμα στο ebay/paypal φαινεται οτι εγινε η πληρωμη, τοτε εχει γινει. Κατάλαβα όποτε λογικά δε φτάνουν τα χρήματα για τις υπόλοιπες αγορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ναι δεν έχει αφαιρεθεί τίποτα από την κάρτα. Φταίει που έγινε Παρασκευή απόγευμα;Ουτε εχει δεσμευτει το ποσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ουτε εχει δεσμευτει το ποσο;Για δέσμευση δε ξέρω. Το μόνο που βλέπω είναι ότι το ποσό έχει μείνει αμετάβλητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Για δέσμευση δε ξέρω. Το μόνο που βλέπω είναι ότι το ποσό έχει μείνει αμετάβλητο.Οτι σου εγραψε πιο πανω ο isay ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Επειδή μάλλον είμαι χαζός και δεν μπορώ να το βρω, πώς μπορώ να βάλω λεφτά στο wallet από debit/credit card; Bump, επειδή χάθηκε και επείγομαι: ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να βάλω funds στο wallet είναι με έμβασμα; Από debit/credit xard δεν γίνεται, για πιο άμεσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Bump, επειδή χάθηκε και επείγομαι: ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να βάλω funds στο wallet είναι με έμβασμα; Από debit/credit xard δεν γίνεται, για πιο άμεσα; Δεν ειναι ο μόνος τρόπος το έμβασμα. Μπορεί να σου στείλει άμεσα και κάποιος άλλος απο το δικό του Paypal. Αυτο που δεν επιτρέπεται απο τους κανόνες του Paypal είναι να χρησιμοποιήσεις δική σου κάρτα για να γεμίσεις το δικό σου λογαριασμό. Μπορεί να περάσει αλλά αν σε πάρουν είδηση υπάρχει περιπτωση μπλοκαρίσματος του λογαριασμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 . Μπορεί να περάσει αλλά αν σε πάρουν είδηση υπάρχει περιπτωση μπλοκαρίσματος του λογαριασμού Εχει γινει κατι τετοιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εχει γινει κατι τετοιο ? Θεωρείται cash advance Και αντίκειται στους όρους του Paypal. Στο παρελθόν είχαν αναφερθεί τέτοια προβλήματα στο Insomnia http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-690?do=findComment&comment=54609859 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Όσο για τον ταμία πες του ότι πρέπει να σου αιτιολογήσει με ακρίβεια τι είναι αυτή η χρέωση των 5€ (από ποιόν ακριβώς έγινε και πότε), αλλιώς αμφισβητείς τη χρέωση. Το ταλιρο ηταν για την εκδοση της νεας prepaid καρτας τελικα. Εντωμεταξυ,αυτοι σου λενε να παραλαβεις τη νεα καρτα,και σου χρεωνουν και 5 ευρω με το ετσι θελω. Ασε που δε ξερανε οι υπαλληλοι οτι χρεωνεται η νεα καρτα..Η διευθυντρια μου αιτιολογησε τη χρεωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλημέρα. Στις 5 του μήνα έκανα μεταφορά απ την τράπεζα μου 25 ευρώ στην paypal που ήθελα αλλά δεν έχουν μπει ακόμα. Στο site της NBG δείχνει πως έγινε κανονικά η μεταφορά. Έκανα άλλες 2 προς paypal πριν καμιά βδομάδα συνολικό ποσό 540 και έκαναν μια μέρα να μπουν και στις 2 περιπτώσεις. Δώστε μου τα φώτα σας please.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γιατι ανησυχείς? Μία εργάσιμη έχει περάσει από τις 5 του μήνα. Και παίζει ρόλο και τι ώρα το έστειλες, μπορεί να μην πρόλαβε να εκτελεστεί την Παρασκευή το έμβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατι ανησυχείς? Μία εργάσιμη έχει περάσει από τις 5 του μήνα. Και παίζει ρόλο και τι ώρα το έστειλες, μπορεί να μην πρόλαβε να εκτελεστεί την Παρασκευή το έμβασμα. Ανησυχώ επειδή έγινε το πρωί στις 11. Θα περιμένω μια μέρα ακόμα αν είναι.. Σ ευχαριστώ ! Edit: Μόλις μπήκαν. Όλα εντάξει ! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2017 από UsualSuspect__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Σύνδεσα μια νέα κάρτα στο paypal αλλα καταλαθος πατησα 2 φορες να την κανει confirm με αποτελεσμα αντι για 1.5 ευρω να μου κρατησει 3.Οταν με το καλο μου ερθει ο ενας 4ψηφιος και τον βαλω,θα επιστραφει ολο το ποσο η μονο το 1.5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ολο το ποσο θα παρεις πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Σύνδεσα μια νέα κάρτα στο paypal αλλα καταλαθος πατησα 2 φορες να την κανει confirm με αποτελεσμα αντι για 1.5 ευρω να μου κρατησει 3.Οταν με το καλο μου ερθει ο ενας 4ψηφιος και τον βαλω,θα επιστραφει ολο το ποσο η μονο το 1.5; Τιο ιδιο ερωτημα εχω κι εγω. Πριν 4 ημερες προσθεσα δυο καρτες. Στην πρωτη ολα εγιναν σωστα. Και το 0,92 και το 1,50 επιστραφησαν σε λιγο. Στην δευτερη επαθα αυτο που επαθες κι εσυ. Τελικα εκανα επιβεβαιωση αλλα δεν εχουν επιστραφει ακομη ουτε τα 0,92, ουτε το πρωτο 1,50 , ουτε το δευτερο 1,50. Πιστευω ομως οτι θα επιστραφουν ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα