Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πολυβγάζουν νόημα αυτά που γράφεις. Ποιός σου δείχνει ότι έχει η κάρτα μέσα 1,5 ευρώ; Το Paypal δεν μπορεί αν δείξει ποτέ τα υπόλοιπα καμίας από τις συνδεδεμένες σε αυτό κάρτες.

Όσο για τον ταμία πες του ότι πρέπει να σου αιτιολογήσει με ακρίβεια τι είναι αυτή η χρέωση των 5€ (από ποιόν ακριβώς έγινε και πότε), αλλιώς αμφισβητείς τη χρέωση.

Στο πευπαλ μου δειχνει οτι εχω 1,5 ευρω.Η καρτα εχει μεσα καθαρα 14 ευρω.Δε θα επρεπε να μου δειχνει 15,5 στο πευπαλ ή κανω λαθος?

Οσο για τη χρεωση των 5ευρω,θα το ξαναρωτησω..

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο πευπαλ μου δειχνει οτι εχω 1,5 ευρω.Η καρτα εχει μεσα καθαρα 14 ευρω.Δε θα επρεπε να μου δειχνει 15,5 στο πευπαλ ή κανω λαθος?

Οσο για τη χρεωση των 5ευρω,θα το ξαναρωτησω..

To paypal ΔΕΝ γραφει πουθενα ποσα εχει μεσα η καρτα. Μηπως εχεις στο balance 1,5€ ?
  • Like 1
Δημοσ.

To paypal ΔΕΝ γραφει πουθενα ποσα εχει μεσα η καρτα. Μηπως εχεις στο balance 1,5€ ?

Σωστα,ισως να ειναι το balance και να μπερδευτηκα..

Δημοσ.

Παιδιά, είχα μια επιστροφή χρημάτων μέσω paypal (ελαττωματική αγορά) αλλά ενώ στο λογαριασμό του paypal δείχνει ότι επεστράφησαν τα λεφτά, δεν έχουν πιστωθεί στην χρωστική. Θέλει μήπως κάποιες μέρες για να φανούν τα λεφτά στο λογαριασμό;;

Δημοσ.

Παιδιά, είχα μια επιστροφή χρημάτων μέσω paypal (ελαττωματική αγορά) αλλά ενώ στο λογαριασμό του paypal δείχνει ότι επεστράφησαν τα λεφτά, δεν έχουν πιστωθεί στην χρωστική. Θέλει μήπως κάποιες μέρες για να φανούν τα λεφτά στο λογαριασμό;;

Θέλει μήπως κάποιες μέρες για να φανούν τα λεφτά στο λογαριασμό

Δημοσ.

παιδια θελω να συνδεσω μια Ελληνικη καρτα στο παυπαλ για μικρο-αγορες. Ισχυει οτι η εθνικη ειναι η μονη που δεν εχει εξοδα συναλλαγματος?

Δημοσ.

Παιδιά καλήμερα και απο έμενα....θα ήθελα να ρωτήσω....η διαδικασία withdraw απο paypal σε ενα τραπεζικό λογαριασμό διαρκεί 1-2 μέρες σωστά?? για Πειραως βασικα ενδιαφέρομαι...το θεμα ειναι οτι απο paypal μου λεει οτι σημερα ολοκληρώθηκε η μεταφορά χρημάτων αλλα στην καρτα μου στην Πειραιώς ακομα δεν ειδα κατι μηπως πρεπει να ανησυχώ? ειναι πρώτη φορα που (μπλέκω) με αυτά τα θέματα και δεν γνωριζω πολλα....σας ευχαριστώ εκ τον πρότερων 

Δημοσ.

Παιδιά καλήμερα και απο έμενα....θα ήθελα να ρωτήσω....η διαδικασία withdraw απο paypal σε ενα τραπεζικό λογαριασμό διαρκεί 1-2 μέρες σωστά?? για Πειραως βασικα ενδιαφέρομαι...το θεμα ειναι οτι απο paypal μου λεει οτι σημερα ολοκληρώθηκε η μεταφορά χρημάτων αλλα στην καρτα μου στην Πειραιώς ακομα δεν ειδα κατι μηπως πρεπει να ανησυχώ? ειναι πρώτη φορα που (μπλέκω) με αυτά τα θέματα και δεν γνωριζω πολλα....σας ευχαριστώ εκ τον πρότερων 

Παραπάνω παίρνει. 3-5 μέρες. Αυτό το "να ανησυχώ;" το λέτε και το ξαναλέτε πάντως. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χαθούν λεφτά σε τέτοιες διαδικασίες...

• Like 1
Δημοσ.

Ααα μαλιστα....δεν το γνωριζω γιαυτο...!! παρολο που λεει Completed δλδ....οκ τοτε! για να δουμε αναμονη!! 

Δημοσ.

παιδια θελω να συνδεσω μια Ελληνικη καρτα στο παυπαλ για μικρο-αγορες. Ισχυει οτι η εθνικη ειναι η μονη που δεν εχει εξοδα συναλλαγματος?

Και η Alpha American express.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια θα ήθελα λιγο τα φωτα σας καθως δεν κατάλαβα για πιο λογο μου ζητανε αυτα τα χρηματα..... δειτε τι μου εστειλε το ebay 

Ti πρεπει να κανω????

We are writing to alert you that your balance is not paid, because PayPal declined eBay's attempt to deduct your payment from your PayPal account.The payment failed because PayPal has indicated that the agreement authorizing payment to eBay needs to be updated.

In order to update your agreement please select the link below or cut and paste it into your browser.

http://cgi3.ebay.co.uk/ws/ebayISAPI.dll?PlacePPInfo

As a reminder, overdue accounts may be restricted from buying or selling until payment is received.

Regards,
eBay 

Learn More to protect yourself from spoof (fake) emails at: http://pages.ebay.co.uk/education/spooftutorial 

eBay sent this email about your account registered on ebay.co.uk. 

eBay is committed to your privacy. Learn more about our privacy policy at  http://pages.ebay.co.uk/help/policies/privacy-policy.html and User Agreement at http://pages.ebay.co.uk/help/policies/user-agreement.html if you have any questions. 

Επεξ/σία από Mcl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα τρεις αγορές στο ebay μέσω paypal και έχει περαστεί μόνο η μία αγορά. Οι υπόλοιπες έγιναν; Και τα τρία προϊόντα ήταν σε ένα καλάθι αγορών. Ενώ δείχνει τη συναλλαγή για τη μία αγορά στο paypal δεν έχει περαστεί ακόμη στην κάρτα. Προσπαθώ να αγοράσω μεμονωμένα τα άλλα προϊόντα και μου βγάζει αυτό Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:

• Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
  • Select a different payment option. 

Γιατί μου το εμφανίζει αυτό;

Επεξ/σία από Christos21417

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...