Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι μόλις διαπίστωσα ότι άλλαξε την επιλογή από "bill me..." σε μετατροπή από το paypal και σε εμένα για πρώτη φορά (δεν είχα ποτέ στο παρελθόν τέτοιο πρόβλημα). Στις 3 από τις 6 συνδεδεμένες κάρτες μου. Έχει αρχίσει να καταντάει κάπως γελοίο και εκνευριστικό αυτό το ζήτημα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο τέλος μάλλον θα το κάνουν υποχρεωτικό, την μετατροπή να την κάνει το PayPal ώστε να αυξήσει τα έσοδα του. Πλέον έχει γίνει κατεστημένο στις ηλεκτρονικές αγορές και δεν πρόκειται να έχει ζημιά.

Γεια σας. Μου χακαραν τον λογαριασμό στην PayPal. Μου ήρθανε τις προηγούμενες μέρες κάτι περίεργα e-mail από την PayPal ότι η συναλλαγες που πήγα να κάνω ακυρώθηκαν. Μετά από λίγο μου ήρθε και μήνυμα ότι έκλεισα τον λογαριασμό μου στην PayPal. Πώς μπορώ να τους στείλω μήνυμα να δω τι έγινε γιατί για να τους στείλω e-mail λέει ότι πρέπει να συνδεθώ.

Γεια σας. Μου χακαραν τον λογαριασμό στην PayPal. Μου ήρθανε τις προηγούμενες μέρες κάτι περίεργα e-mail από την PayPal ότι η συναλλαγες που πήγα να κάνω ακυρώθηκαν. Μετά από λίγο μου ήρθε και μήνυμα ότι έκλεισα τον λογαριασμό μου στην PayPal. Πώς μπορώ να τους στείλω μήνυμα να δω τι έγινε γιατί για να τους στείλω e-mail λέει ότι πρέπει να συνδεθώ.

Μάλλον έπεσες θύμα fishing.  Τελευταία έρχονται ψεύτικα email δήθεν απο το paypal service και λένε διάφορα συνήθως πως ο λογαριασμός σου έχει πρόβλημα και σε λίγο καιρό θα κλείσει και σε καλούν να μπεις στο λογαριασμό σου απο link μέσα στο email.

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σε τέτοια ύποπτα email δεν μπαίνουμε στο λογαριασμό μας απο το link που περιέχει. Συνήθως σε κατευθύνουν σε μια μαιμού ιστοσελίδα και υποκλέπτουν τον κωδικό σου.  

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το Paypal τηλεφωνικά (Ιρλανδία νομίζω) και εξήγησέ τους.  

Μην πατάς σε κανένα λινκ στα εμαιλ, άνοιξε browser, γράψε paypal.com και κάνε login να δεις αν μπαίνεις. Αν μπεις τσέκαρε το activity log αν υπάρχει τίποτα ύποπτο.

• Like 1

Υπάρχει χρέωση αν τους καλέσω; Το θέμα είναι πάτησα σε αυτά τα λινκ. Ο λογαριασμός 99% εχει κλεισει γιατί όταν πατάω έχω πρόβλημα να συνδεθώ και βάζω το e-mail μου λέει δεν υπάρχει λογαριασμός με αυτό το e-mail! Το θεμα ειναι δεν λείπουν λεφτά ούτε από την prepaid ούτε από τον λογαριασμό στην τράπεζα! Γιατί να το κάνουν όλο αυτό!

Υπάρχει χρέωση αν τους καλέσω; Το θέμα είναι πάτησα σε αυτά τα λινκ. Ο λογαριασμός 99% εχει κλεισει γιατί όταν πατάω έχω πρόβλημα να συνδεθώ και βάζω το e-mail μου λέει δεν υπάρχει λογαριασμός με αυτό το e-mail! Το θεμα ειναι δεν λείπουν λεφτά ούτε από την prepaid ούτε από τον λογαριασμό στην τράπεζα! Γιατί να το κάνουν όλο αυτό!

Εαν οντως σου έκλεισαν το λογαριασμό στο paypal και δεν έχεις πρόσβαση τότε

• ή επικοινωνείς μαζί τους τηλεφωνικά (σίγουρα θα υπάρξει χρέωση εκτός αν σε καλέσουν αυτοί)
  • ή ακυρώνεις τις προπληρωμένες κάρτες (επικοινώνησε με την τράπεζά σου) που έχεις συνδεδεμένες με το λογαριασμό σου στο paypal και αργότερα ανοίγεις με άλλο email ενα νέο λογαριασμό στο paypal.
  • ή και τα δύο

Ακόμα και να είχες δηλώσει λογαριασμό τράπεζας στο paypal δεν μπορούν να σου τραβήξουν χρήματα (ο λογαριασμός είναι μόνο για να μεταφερεις εκει χρήματα απο το balance του paypal).  Τώρα αν ειχες χρήματα στο balance ... δεν νομίζω να τα ξαναδείς (ίσως και για αυτό δεν φάνηκαν ακόμα κινήσεις στην προπληρωμένη κάρτα σου, πρώτα ''τραβάει'' το paypal σε αγορά απο το balance και μετά απο την κάρτα για να συμπληρώσει το ποσό).

Ελπίζω να μην έχασες, ή χάσεις πολλά  :fear:  

Αν κάποιος άλλος συμφορουμίτης έχει καμια άλλη πρόταση....

Εαν οντως σου έκλεισαν το λογαριασμό στο paypal και δεν έχεις πρόσβαση τότε

• ή επικοινωνείς μαζί τους τηλεφωνικά (σίγουρα θα υπάρξει χρέωση εκτός αν σε καλέσουν αυτοί)
  • ή ακυρώνεις τις προπληρωμένες κάρτες (επικοινώνησε με την τράπεζά σου) που έχεις συνδεδεμένες με το λογαριασμό σου στο paypal και αργότερα ανοίγεις με άλλο email ενα νέο λογαριασμό στο paypal.
  • ή και τα δύο
Ακόμα και να είχες δηλώσει λογαριασμό τράπεζας στο paypal δεν μπορούν να σου τραβήξουν χρήματα (ο λογαριασμός είναι μόνο για να μεταφερεις εκει χρήματα απο το balance του paypal). Τώρα αν ειχες χρήματα στο balance ... δεν νομίζω να τα ξαναδείς (ίσως και για αυτό δεν φάνηκαν ακόμα κινήσεις στην προπληρωμένη κάρτα σου, πρώτα ''τραβάει'' το paypal σε αγορά απο το balance και μετά απο την κάρτα για να συμπληρώσει το ποσό).

Ελπίζω να μην έχασες, ή χάσεις πολλά :fear:

Αν κάποιος άλλος συμφορουμίτης έχει καμια άλλη πρόταση....

Μου ήρθε ένα μήνυμα ότι συνδέθηκε κάπου στο Chicago, ένα μήνυμα ότι ενεργοποίησα το PayPal one touch που δεν ξέρω τι είναι καν αυτο, τρία μηνύματα ότι ακυρώθηκαν κάποιες συναλλαγές που πήγα να κάνω και ένα μήνυμα ότι έκλεισα τον λογαριασμό μου. Συνδεδεμένη έχω μια prepaid που έχει μέσα 40 ευρώ, να πάρω την τράπεζα να την ακυρώσει; Ευτυχώς δεν είχα καθόλου balance. Ούτε έχω κάποιο λογαριασμό συνδεδεμένο. Πιο παλιά είχα βάλει έναν αλλά το έχω βγάλει! Αξίζει να το κυνηγήσω να μου τον ανοίξουν ή να φτιάξω άλλο; Ευχαριστώ!

Μου ήρθε ένα μήνυμα ότι συνδέθηκε κάπου στο Chicago, ένα μήνυμα ότι ενεργοποίησα το PayPal one touch που δεν ξέρω τι είναι καν αυτο, τρία μηνύματα ότι ακυρώθηκαν κάποιες συναλλαγές που πήγα να κάνω και ένα μήνυμα ότι έκλεισα τον λογαριασμό μου. Συνδεδεμένη έχω μια prepaid που έχει μέσα 40 ευρώ, να πάρω την τράπεζα να την ακυρώσει; Ευτυχώς δεν είχα καθόλου balance. Ούτε έχω κάποιο λογαριασμό συνδεδεμένο. Πιο παλιά είχα βάλει έναν αλλά το έχω βγάλει! Αξίζει να το κυνηγήσω να μου τον ανοίξουν ή να φτιάξω άλλο; Ευχαριστώ!

Εγω θα επικοινωνούσα με την Τραπεζα να τους εξηγήσω για να ακυρώσω την prepaid και να μεταφέρω τα χρήματα (έστω τα 40 αυτα ευρώ σε μια άλλη) και μετά θα έφτιαχνα με νέο email ενα νέο λογαριασμό paypal.

Και παλι δεν μπορει να τραβηξει το paypal απο την καρτα οταν δωσεις εντολή για πληρωμή; χωρις να εχεις λεφτα στο balance.

Μεχρι χτες αυτο ηξερα οτι μπορει να γινει

Καλα αυτο με τις μετατροπές πολυ μεγαλη βλακεια να αλλαζει συνεχεια

Εγω θα επικοινωνούσα με την Τραπεζα να τους εξηγήσω για να ακυρώσω την prepaid και να μεταφέρω τα χρήματα (έστω τα 40 αυτα ευρώ σε μια άλλη) και μετά θα έφτιαχνα με νέο email ενα νέο λογαριασμό paypal.

Οκ ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...