alfeios Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Προσφατα εληξε η prepaid μου(πειραιως),την οποια ειχα δηλωμενη με το πευπαλ. Μου ηρθε mail για να την ανανεωσω,το προσπαθησα αλλα δε τα καταφερα.Μου ελεγε 'denied' κατι τετοιο.. Εκανα διαγραφη της παλιας(που πλεον εληξε),και προσπαθησα να κανω edit τη νεα καρτα,αλλα παλι δε το δεχεται λεγοντας το ιδιο με παραπανω.. Στη τραπεζα δε ξερουν να με βοηθησουν..Μηπως γνωριζει καποιος? Delete την παλια Και μετα προσθεση νεας καρτας Οχι edit Και να εχει η καρτα γυρω στα 3€ μεσα 1
nas91 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Delete την παλια Και μετα προσθεση νεας καρτας Οχι edit Και να εχει η καρτα γυρω στα 3€ μεσα Εκανα ολα αυτα που ανεφερες,μονο που η καρτα εχει περιπου 1,5 ευρω μεσα. Λες να φταιει αυτο?
alfeios Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εκανα ολα αυτα που ανεφερες,μονο που η καρτα εχει περιπου 1,5 ευρω μεσα. Λες να φταιει αυτο? Ναι, αυτο φταιει 1
nas91 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ναι, αυτο φταιει Ευχαριστω φιλαρακι.Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω..
511 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά βλέπω ένα αντικείμενο στο eBay 21,01€ με το που παω να πληρώσω στο PayPal πάει στα 22€! Τι παίζει εδώ;
alfeios Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Παλαιότερα ειχε δημοσιευτει εδω ενα λινκ που σε οδηγουσε απευθειας στην επιλογη να διαλλεξεις τον τροπο που θα γινεται η μετατροπη συναλαγματος στις αγορες. Απο την καρτα σου ή απο το paypal. Τωρα κανω κλικ και μπαινει στην αρχικη σελιδα, δεν μπορω να βρω την επιλογη. Μπορει καποιος να το δημοσιευσει ξανα ;
letom Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δες εδώ: http://blog.iopsl.com/change-paypal-conversion-options-to-avoid-high-currency-exchange-fee/
alfeios Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δες εδώ: http://blog.iopsl.com/change-paypal-conversion-options-to-avoid-high-currency-exchange-fee/ Εισαι πρωτος. Ευχαριστω πολυ, Ψαχνοντας μονος μου εφθανα μεχρι και το 4 The steps are Login to your Paypal account Click Settings on the top-right of the page left of Log Out Select PAYMENTS tab Click Manage pre-approved payments Click Set Available Funding Sources on the top-right of the list
511 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Και μετα επιλέγω αυτό; Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
letom Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σήμερα που έκανα μια αγορά παρατήρησα ότι το paypal μου είχε αλλάξει τη ρύθμιση μετατροπής συναλλάγματος και στις 3 κάρτες που έχω συνδέσει. Μέχρι τώρα μου είχε τύχει 2-3 φορές να μου αλλάξουν τη ρύθμιση σε μία κάρτα.
alfeios Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σήμερα που έκανα μια αγορά παρατήρησα ότι το paypal μου είχε αλλάξει τη ρύθμιση μετατροπής συναλλάγματος και στις 3 κάρτες που έχω συνδέσει. Μέχρι τώρα μου είχε τύχει 2-3 φορές να μου αλλάξουν τη ρύθμιση σε μία κάρτα.Ναι, γίνεται αυτο
patrickdrd Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 αντε καλα, τωρα ειδα οτι κι εμενα μου το ειχε αλλαξει σε 2/3 καρτες, ελεος! πρεπει να το τσεκαρουμε καθε τοσο δηλαδη; πφφ
alfeios Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 αντε καλα, τωρα ειδα οτι κι εμενα μου το ειχε αλλαξει σε 2/3 καρτες, ελεος! πρεπει να το τσεκαρουμε καθε τοσο δηλαδη; πφφ Ναι, πρεπει 1
letom Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 αντε καλα, τωρα ειδα οτι κι εμενα μου το ειχε αλλαξει σε 2/3 καρτες, ελεος! πρεπει να το τσεκαρουμε καθε τοσο δηλαδη; πφφ Εγώ το κατάλαβα γιατί στο ebay όταν πας να πληρώσεις και η ρύθμιση είναι να κάνει τη μετατροπή το paypal, σου βγάζει δίπλα από την κάρτα και την ισοτιμία. Ενώ όταν η ρύθμιση είναι να κάνει η κάρτα τη μετατροπή δεν βγάζει ισοτιμία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα