Philippe Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αν δεν επαρκεί το paypal balance μας για μια αγορά που θέλουμε να κάνουμε, το υπόλοιπο το παίρνει από συνδεδεμένη κάρτα; Ή μόνο από συνδεδεμένο λογαριασμό; 'Η δεν γίνεται να συμπληρώσει κανείς και θα τραβήξει υποχρεωτικά όλο το ποσό από κάρτα/ λογαριασμό; Νουμπάς με το paypal εδώ Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 ^ Τον λογαριασμό ξεχνά τον δεν είναι για αγορές. Για να τραβήξει το υπόλοιπο της αγοράς σου απο την κάρτα πρέπει, το νόμισμα της αγοράς σου, το balance σου και η Καρτά σου να είναι στο ίδιο νόμισμα. 1
Philippe Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ωραίος! Ευχαριστώ Έχω δυο κάρτες συνδεδεμένες και όλα θα είναι στο ίδιο νόμισμα.. Πληροφοριακά, με λογαριασμό γιατί δεν; Μήπως με ξένο λογαριασμό γίνεται;
gbouros Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Βάζουμε τραπεζικό λογιαριασμό στο paypal αν θέλουμε να κάνουμε top up ή να μεταφέρουμε χρήματα από το balance μας στην τράπεζα. Όλες οι αγορές με το paypal γίνονται από την συνδεδεμένη κάρτα ή το balance. 1
theopan Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Πληροφοριακά, με λογαριασμό γιατί δεν; Μήπως με ξένο λογαριασμό γίνεται; Γιατί δεν._ Έτσι είναι φτιαγμένο να λειτουργεί το Paypal. Και έτσι λειτουργούν και οι τράπεζες.
geogoku Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 παιδια μια ερωτηση δεν δεχεται ολες τις καρτες η paypal? εβγαλα prepaid της Εθνικης αλλα δεν την δεχεται με τιποτα...
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 οχι μολις σημερα την εβγαλα Βαλε πρωτα και μετα συνδεσε την 1
Inler Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Να ρωτησω ολοκληρωσα μια αγορα απο Ευρωπη μεσω paypal....Πρεπει να γραψω-αναφερω κατι στο paypal; Οτι ολοκληρωθηκε επιτυχως ας πουμε χωρις προβληματα;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τι έννοιες ολοκλήρωσα και απο ποιο μαγαζί ψωνισες;
Philippe Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Να ρωτησω ολοκληρωσα μια αγορα απο Ευρωπη μεσω paypal....Πρεπει να γραψω-αναφερω κατι στο paypal; Οτι ολοκληρωθηκε επιτυχως ας πουμε χωρις προβληματα; Όχι, δεν γράφονται τέτοια στο paypal. Στο ebay αν θες γράφεις.
Inler Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Απο ενα μαγαζι στη Γερμανια και ολα(πληρωμη-παραλαβη) ολοκληρωθηκαν.....Εννοω αν αναφερω κατι-καπου στο paypal μετα την ολοκληρωση καθε συναλλαγης
nas91 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Προσφατα εληξε η prepaid μου(πειραιως),την οποια ειχα δηλωμενη με το πευπαλ. Μου ηρθε mail για να την ανανεωσω,το προσπαθησα αλλα δε τα καταφερα.Μου ελεγε 'denied' κατι τετοιο.. Εκανα διαγραφη της παλιας(που πλεον εληξε),και προσπαθησα να κανω edit τη νεα καρτα,αλλα παλι δε το δεχεται λεγοντας το ιδιο με παραπανω.. Στη τραπεζα δε ξερουν να με βοηθησουν..Μηπως γνωριζει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα