.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά για μένα το PayPal θα τρώει άκυρο όπου μου δίνεται κάποια άλλη επιλογή για πληρωμή. Θα αναφέρω την πρόσφατη εμπειρία μου και είμαι περίεργος να δω αν είμαι ο μόνος που έχω παράπονο. Καταρχήν από όταν άλλαξε το layout του paypal και το ebay checkout δεν έχει δουλέψει σχεδόν ποτέ σωστά απροβλημάτιστα. Άλλες φορές δε δουλεύουν καν τα currency conversion options, άλλες φορές δεν γίνονται αποδεκτές πληρωμές από την κάρτα αλλά παρόλο που υπάρχει paypal balance δε το εμφανίζει καν στο desktop page τους (από κινητό στο ebay app το δείχνει). Το message center τους μετά την αλλαγή της σελίδας τους είναι ο,τι χειρότερο και προβληματικό υπάρχει. Χειρότερο από την άποψη της οργάνωσης των μηνυμάτων και προβληματικό γιατί δεν δουλεύει εκτός και αν σου απαντήσουν κάαααποια στιγμή σε κάποιο μήνυμα. (αλλιώς εμφανίζει μόνιμα πως δε ειναι δυνατον να φορτώσει αυτή τη στιγμή). Τέλος, στο support τους πλέον νιώθω ότι μου απαντάει μία ο ηλίθιος και μία ο πανηλίθιος από την ομώνυμη ταινία. Συνοπτικά: Εδώ και καιρό αρνείται πεισματικά να κάνει χρέωση της κάρτας μου για 1 συγκεκριμένο αντικείμενο. Στέλνω μήνυμα και αφού καταφέρνω να πάρω απάντηση την μία μου λένε οτι φταίει η κάρτα την άλλη απαντάει άλλος και λέει φταίει το paypal λόγω του security system τους και να προσπαθήσω να κάνω εκκαθάριση cache του browser και κάτι τέτοια. Τέλος πάντων ύστερα από άπειρα μηνύματα που ανταλλάσουμε χωρίς ουσία τόσο καιρό ξανακαταλήγει ο κύριος Rony ότι φταίει το paypal και ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να λύσουμε το ζήτημα ενώ σε προηγούμενο μήνυμα τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθω εγώ international κλήση για δικά τους προβλήματα. Παράλληλα με αυτά τα μηνύματα κάποιος από το support μου βάζει 20λίρες balance για αποζημίωση για την ταλαιπωρία μου και σαν ένδειξη καλής συνεργασίας από το 2011 όπως με ευχαριστούν για αυτό σχεδόν σε κάθε μήνυμα λες και κάνω κάτι τρομερό εκεί μέσα... Το θέμα είναι ότι αφού μπήκε balance θα έπρεπε να γίνεται η αγορά που αρνείται να την κάνει από την κάρτα. Έλα όμως που το checkout page δε δείχνει το balance?! Όσο και αν τους το ανέφερα αυτό δεν έδειξαν καμία συγκίνηση στα emails. Απλά με αγνοούσαν. Όπως με αγνοούσαν όταν εξ αρχής τους είχα πει πως και σε άλλη αγορά μου δε με άφηνε να αλλάξω τα currency conversion options. Εν τέλη μετά από πόσα μηνύματα μου απάντησαν πως σε αυτό είχαν πρόβλημα κάποια accounts και το φτιάχνανε. Όντως λοιπόν αυτό το φτιάξανε μετά από αρκετές μέρες. Ξαφνικά προχτές τα currency conversion options εξαφανίστηκαν εντελώς!!! Ξανα στέλνω μήνυμα και μου λένε πως έχουν απενεργοποιηθεί προσωρινά στο mobile site. Τους λέω πως δεν είμαι ηλίθιος ούτε στραβος και ότι χρησιμοποιώ το PC μου. Καμία αναφορά σε αυτό πάλι. Τα απαντητικά μηνύματα τους το ένα πιο άσχετο από το προηγούμενο. Εντομεταξύ στο τέλος έκανα την αγορά που δε με άφηνε τόσο καιρό, από το mobile app του ebay που μου έδειχνε το balance. Και αυτοί νομίζαν ότι κατάφερα να κάνω αυτό που δε μπορούσα τόσο καιρό!!! Ενώ τους εξήγησα πως παρέκαμψα το πρόβλημα από το mobile app αλλά από desktop browser δεν λυνόταν με τίποτα το πρόβλημα. Και μετά γυρνάνε και μου λένε ότι το balance λέει δεν εμφανίζεται αν η πληρωμή είναι σε άλλο νόμισμα από το balance. Και κάθομαι εγώ και τραβάω τα βυζιά μου πίσω από τη οθόνη κοιτάζοντας ότι το balance μου είναι σε GBP και ότι επίσης η πληρωμή που αρνείται εδώ και βδομάδες το paypal είναι 3.5GBP Αν αυτό δεν είναι ίδιο νόμισμα τότε τι είναι; Πραγματικά δεν αντέχω άλλο με αυτούς, ούτε με το full buggy σύστημα τους ούτε με το support τους. ΥΓ: Οποιαδήποτε αναφορά έκανα σε προβλήματα στο νέο layout τους ακόμα και όταν τους ανέφερα ότι το message center μου δε δουλεύει σωστά όταν στέλνω ένα μήνυμα σε αυτούς, μου λέγανε εν τέλη sorry που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και δε ξέρετε πως να το δουλέψετε. Το να κάτσουν να δουν αν όντως έχει πρόβλημα δεν υπάρχει περίπτωση όμως! Τόσο σίγουροι ότι δουλεύει κομπλέ όλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εμενα παλι το paypal με εχει σωσει απειρες φορες. Και σε μεγαλουτσικα ποσα των 500-600 ευρω. Ναι παιρνει καποια προμηθεια(Νομιζω 2-3% σε καθε αγορα σου)(Στην ουσια ειναι η πληρωμη του) σε καθε συναλλαγη που κανεις αλλα οταν το χρειαστεις σε σωζει. Ειχα πριν απο λιγο ενα μειλ απο "[email protected]" και καλα μυ ελεγε να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο paypal συντομα γιατι κατι ο λογαριασμος μου δεν ειναι verified. Λογικα ειναι μυνημα ψαρεματος/απατης ετσι δεν ειναι? Και πως μπορουμε να ξερουμε αν τα μειλ που λαμβανουμε και καλα απο το paypal ειναι πραγματικα απο το paypal ή απο κανα site απατη? Μολις μιλησα με το paypal support στη τηλεφωνικη τους υποστηριξη και τους ειπα να μου στειλουν ενα μειλ για να δω τον αποστολεα και να δω οτι οταν λαμβανω απο εκει ολα ειναι οκ. Λοιπον το σωστο και επισημο paypal support mail ειναι το "[email protected]" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 <p>Εμενα παλι το paypal με εχει σωσει απειρες φορες.</p> <p>Και σε μεγαλουτσικα ποσα των 500-600 ευρω.</p> <p>Ναι παιρνει καποια προμηθεια(Νομιζω 2-3% σε καθε αγορα σου)(Στην ουσια ειναι η πληρωμη του) σε καθε συναλλαγη που κανεις αλλα οταν το χρειαστεις σε σωζει.</p> <p> </p> <p> </p> <p>Ειχα πριν απο λιγο ενα μειλ απο "[email protected]" και καλα μυ ελεγε να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο paypal συντομα γιατι κατι ο λογαριασμος μου δεν ειναι verified.</p> <p> </p> <p>Λογικα ειναι μυνημα ψαρεματος/απατης ετσι δεν ειναι?</p> <p> </p> <p>Και πως μπορουμε να ξερουμε αν τα μειλ που λαμβανουμε και καλα απο το paypal ειναι πραγματικα απο το paypal ή απο κανα site απατη?</p> <p> </p> <p>Μολις μιλησα με το paypal support στη τηλεφωνικη τους υποστηριξη και τους ειπα να μου στειλουν ενα μειλ για να δω τον αποστολεα και να δω οτι οταν λαμβανω απο εκει ολα ειναι οκ.</p> <p> </p> <p>Λοιπον το σωστο και επισημο paypal support mail ειναι το "[email protected]"</p> Προφανεστατα , δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη επισημανση απο καποιον πως οσα email ειναι του τυπου " ALERT μπλα μπλα" from paypal/nbg/[email protected] ειναι απατες. Θα πρεπει να εισαι ασχετος/επιπολαιος για να μην πω μαλαξ για να ανοιξεις και ασχοληθεις με ενα τετοιο email . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια εγω και ενας φιλος σκεφτομαστε να φτοιαξουμε paypal λογαριασμους.Αυτος εχει ενα λογαριασμο στη αλφα τραπεζα.εγω εχω πειραιως.Μιλωντας με αλλα παιδια και διαβαζοντας ενα οδηγο για paypal εχουμε μπερδευτει.Σκεφτομαστε στο λογαριασμο paypal να δηλωσουμε το λογαριασμο και οχι τη καρτα.Με τη λογικη οτι οταν κανουμε μια αγορα θα τραβαει κατευθειαν απο το λογαριασμο και τελος.αυτο που δεν εχουμε καταλαβει ειναι αντε και το δηλωσαμε πρεπει να παμε στη τραπεζα να δηλωσουμε λογαριασμο paypal οτι ειναι νομιμο μεσο καπως ετσι;;οποιος γνωριζει ας μας απαντησει.Ο λογαριασμος που εχουμε αν το χρησιμοποιουμε μονο paypal ενα χρονο θα μετρανε οι αγορες για αφορολογητο σωστα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια εγω και ενας φιλος σκεφτομαστε να φτοιαξουμε paypal λογαριασμους.Αυτος εχει ενα λογαριασμο στη αλφα τραπεζα.εγω εχω πειραιως.Μιλωντας με αλλα παιδια και διαβαζοντας ενα οδηγο για paypal εχουμε μπερδευτει.Σκεφτομαστε στο λογαριασμο paypal να δηλωσουμε το λογαριασμο και οχι τη καρτα.Με τη λογικη οτι οταν κανουμε μια αγορα θα τραβαει κατευθειαν απο το λογαριασμο και τελος.αυτο που δεν εχουμε καταλαβει ειναι αντε και το δηλωσαμε πρεπει να παμε στη τραπεζα να δηλωσουμε λογαριασμο paypal οτι ειναι νομιμο μεσο καπως ετσι;;οποιος γνωριζει ας μας απαντησει.Ο λογαριασμος που εχουμε αν το χρησιμοποιουμε μονο paypal ενα χρονο θα μετρανε οι αγορες για αφορολογητο σωστα;; Για αγορές τo paypal "τραβάει" χρηματα ΜΟΝΟ απο κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια εγω και ενας φιλος σκεφτομαστε να φτοιαξουμε paypal λογαριασμους.Αυτος εχει ενα λογαριασμο στη αλφα τραπεζα.εγω εχω πειραιως.Μιλωντας με αλλα παιδια και διαβαζοντας ενα οδηγο για paypal εχουμε μπερδευτει.Σκεφτομαστε στο λογαριασμο paypal να δηλωσουμε το λογαριασμο και οχι τη καρτα.Με τη λογικη οτι οταν κανουμε μια αγορα θα τραβαει κατευθειαν απο το λογαριασμο και τελος.αυτο που δεν εχουμε καταλαβει ειναι αντε και το δηλωσαμε πρεπει να παμε στη τραπεζα να δηλωσουμε λογαριασμο paypal οτι ειναι νομιμο μεσο καπως ετσι;;οποιος γνωριζει ας μας απαντησει.Ο λογαριασμος που εχουμε αν το χρησιμοποιουμε μονο paypal ενα χρονο θα μετρανε οι αγορες για αφορολογητο σωστα;; Δεν λειτουργεί όπως το έχετε στο μυαλό σας το Paypal. Για πληρωμές με αυτό χρειάζεται απαραιτήτως σύνδεση κάρτας. Όσο για το αφορολόγητο (μεγάλη αγωνία βλέπω με αυτό το αφορολόγητο που αν δεν το έχετε καταλάβει οδεύει σε μείωση και τελικά σε κατάργηση) κανείς δεν μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για κάτι που είναι εντελώς ασαφές. Η λογική πάντως λέει ότι μάλλον τεχνικά αδύνατο θα αποδειχθεί νε "ανιχνεύονται" αγορές μέσω Paypal και να προσμετρούνται στο όποιο αφορολόγητο (γιατί δεν βγαίνει άκρη ποιός είναι και αν είναι καν Ελληνική επιχείρηση πίσω από ένα λογαριασμό Paypal). Η γνώμη μου είναι ότι θα αποδειχτεί μερικώς ανέφικτη η εφαρμογή αυτής της ανοησίας ακόμα και στην παραδοσιακή χρήση καρτών και του χρόνου θα ανακληθεί και αυτή η χαζομάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Στο paypal μπορεις να βαλεις λογαριασμο στο link a bank account.Αν θελεις μπορεις να βαλεις μονο λογαριασμο.αν πας στο top up εχει ενα paypal iban ενα bic και κατι αλλο αυτα τα κανεις print η τα γραφεις καπου και πας τραπεζα και βαζεις το paypal λογαριασμο νομιμο αποδεκτη των χρηματων σου.Μ αυτο το τροπο μου ειπαν οτι οποτε κανω αγορα στο paypal θα τα τραβαει απο το λογαριασμο μου.Οσο αφορα το αφορολογητο δε θα μειωθει φετος αλλα απο 18 και βλεπουμε.το paypal κανονικα πρεπει να στελνει στοιχεια για το αφορολογητητο.Ενα αλλο παιδι μας ειπε οτι γινετε αυτο με το λογαριασμο μονο στο paypal.Εμεις το διαβασαμε σε οδηγο και το παιδι μας επιβεβαιωσε οτι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Στο paypal μπορεις να βαλεις λογαριασμο στο link a bank account.Αν θελεις μπορεις να βαλεις μονο λογαριασμο.αν πας στο top up εχει ενα paypal iban ενα bic και κατι αλλο αυτα τα κανεις print η τα γραφεις καπου και πας τραπεζα και βαζεις το paypal λογαριασμο νομιμο αποδεκτη των χρηματων σου.Μ αυτο το τροπο μου ειπαν οτι οποτε κανω αγορα στο paypal θα τα τραβαει απο το λογαριασμο μου.Οσο αφορα το αφορολογητο δε θα μειωθει φετος αλλα απο 18 και βλεπουμε.το paypal κανονικα πρεπει να στελνει στοιχεια για το αφορολογητητο.Ενα αλλο παιδι μας ειπε οτι γινετε αυτο με το λογαριασμο μονο στο paypal.Εμεις το διαβασαμε σε οδηγο και το παιδι μας επιβεβαιωσε οτι γινεται. Αδερφέ δεν τραβάει αυτόματα λεφτά από τον τραπεζικό σου λογαριασμό , εσύ κάνεις τραπεζικό έμβασμα όσα χρήματα θέλεις στο ΙΒΑΝ που σου λέει το PayPal και τα χρήματα αυτά φορτίζουν το PayPal balance σου. Όταν κάνεις μία αγορά ,η αξία της αφαιρείται από το PayPal balance. Αν δεν έχεις φορτίσει balance και δεν υπάρχει κάρτα δεν μπορείς να αγοράσεις.Αν συνδέσεις μία κάρτα δεν χρειάζεται να διατηρείς balance, η χρέωση πάει απευθείας στην κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 johnmayson φαίνεται να έχεις πλήρη ενημέρωση για τα πάντα, οπότε τι μπήκες να μας ρωτήσεις; Για το τυπικό του θέματος και να μην παρασυρθούν πάλι και άλλοι ό,τι γράφεις είναι άκυρο. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφεις (με τον τρόπο που έχεις καταλάβει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εγω λεω να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το ππ οσοι φοβάστε οτι δεν θα συμπληρωσετε το αφορολόγητο, γιατι το ππ δεν πρόκειται ποτε να ενημερώσει το ελληνικό κρατος για τις αγορές σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Για πες μου εσυ τι ισχυει Χωρις ειρωνια ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 <p>Για πες μου εσυ τι ισχυει</p> <p>Χωρις ειρωνια ομως</p> Το paypal τραβαει χρημα ΜΟΝΟ : απο συνδεδεμενες καρτες ή Διαθεσιμο υπολοιπο Το paypal στελνει χρημα ΜΟΝΟ: σε τρ.λογμο με ΙΒΑΝ ή ως απευθειας refund σε συνδεδεμενη καρτα ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΕΦΟΡΙΑ Οτιδηποτε αλλο ειναι να εχουμε να λεμε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα εκανα λαθος εχει δικιο ο dexterios κανεις εμβασμα.Ξεχασα το εμβασμα.Αυτος ειναι ο ενας τροπος συνδεις μονο λογαριασμο τραπεζας και μετα κανεις το εμβασμα και εισαι οκ.Ο δευτερος τροπος που μου ειπε το παιδι για να αποφυγεις το εμβασμα και να γινεται αυτοματα απο τον λογαριασμο τραπεζας ειναι να δηλωσεις μεσα στο paypal το λογαριασμο τραπεζας primary.Αν το δηλωσεις primary τοτε θα κανεις αγορα και θα τα τραβαει αυτοματα απο το λογαριασμο.Οποιος γνωριζει αν δουλευει αυτο και τι ισχυει ας μας πει. Μου ειπε και τη διαδιασια για να δηλωσεις το λογαριασμο primary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα εκανα λαθος εχει δικιο ο dexterios κανεις εμβασμα.Ξεχασα το εμβασμα.Αυτος ειναι ο ενας τροπος συνδεις μονο λογαριασμο τραπεζας και μετα κανεις το εμβασμα και εισαι οκ.Ο δευτερος τροπος που μου ειπε το παιδι για να αποφυγεις το εμβασμα και να γινεται αυτοματα απο τον λογαριασμο τραπεζας ειναι να δηλωσεις μεσα στο paypal το λογαριασμο τραπεζας primary.Αν το δηλωσεις primary τοτε θα κανεις αγορα και θα τα τραβαει αυτοματα απο το λογαριασμο.Οποιος γνωριζει αν δουλευει αυτο και τι ισχυει ας μας πει. Μου ειπε και τη διαδιασια για να δηλωσεις το λογαριασμο primary. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν διαβάζεις αυτα που σου γράφουμε, κάντο λοιπόν οπως σου λεει ο φίλος σου, τι ρωτάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα εκανα λαθος εχει δικιο ο dexterios κανεις εμβασμα.Ξεχασα το εμβασμα.Αυτος ειναι ο ενας τροπος συνδεις μονο λογαριασμο τραπεζας και μετα κανεις το εμβασμα και εισαι οκ.Ο δευτερος τροπος που μου ειπε το παιδι για να αποφυγεις το εμβασμα και να γινεται αυτοματα απο τον λογαριασμο τραπεζας ειναι να δηλωσεις μεσα στο paypal το λογαριασμο τραπεζας primary.Αν το δηλωσεις primary τοτε θα κανεις αγορα και θα τα τραβαει αυτοματα απο το λογαριασμο.Οποιος γνωριζει αν δουλευει αυτο και τι ισχυει ας μας πει. Μου ειπε και τη διαδιασια για να δηλωσεις το λογαριασμο primary. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν διαβάζεις αυτα που σου γράφουμε, κάντο λοιπόν οπως σου λεει ο φίλος σου, τι ρωτάςΟοοχι ...Εχει φιλο και ξερει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα