hydrogen Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εγω δεν εστειλα καποιο εγγραφο αλλα καναν μια χρεωση 1 ευρω στην καρτα, αυτη η χρεωση εμφανιστηκε με εναν 4ψηφιο αριθμο στο μηνιο ενημερωτικο της τραπεζας, αυτον τον αριθμο τον εβαλα στο paypal και ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εγω εχω απλο λογαριασμο στη Eurobank και μια χρεωστικη Visa. πρεπει να παω απο την τραπεζα να το δω? γιατι χαρτια και τετοια δεν μου ερχονται σπιτι.... α, μπορω να ζητησω και εγω μηνιαιο ενημερωτικο κι αν ναι εχει καποια εξτρα χρεωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 isspro, Έκανα ό,τι ακριβώς περιέγραψε και ο "hydrogen". Με τη διαφορά που επικοινώνησα τηλεφωνικά με την τράπεζα , έτσι ώστε να πάρω τον κωδικό άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 @isspro Οι εκκρεμότητες απ' ότι βλέπω είναι μόνο Utility Bill, που σημαίνει έναν λογαριασμός παροχής υπηρεσιών. Ένα λογαριασμό Κινητής Τηλεφωνίας / Σταθερής Τηλεφωνίας / ΔΕΗ / κτλ κτλ που να είναι στο ίδιο όνομα και να έρχεται στην ίδια διεύθυνση με αυτά που έβαλες στο λογαριασμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 θα κοιταξω αυτο με την τραπεζα αλλιως δεν βλεπω αλλη λυση... δεν εχω ουτε ενα λογαριασμο στο ονομα μου. ειναι ολα στο λογαριασμο της μητερας μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί .... και αν έχει με συγχωρείτε.. Λοιπόν κάποιος πουλάει κάτι μέσω paypal με USD εγώ γίνεται να αγοράσω ? και αν ναι μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία ? ή μετατρέπονται αυτόματα σε EUROS ? και αν μετατρέπονται ισχύει η ισοτιμία η κανονική ? ή έχω επιβάρυνση ? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μπορεις ν αγορασεις. Η μετατροπη γινεται αυτοματα αλλα η ισοτιμια που χρησιμοποιει το paypal ειναι 2,5% εις βαρος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 δηλαδή εξηγείς λίγο καλύτερα ?? π.χ. αν θέλω να αγοράσω κάτι με 10 δολάρια σύμφωνα με την ισοτιμία θα πληρώσω 6,76 ευρώ με το paypal θα πληρώσω 6,76 + 0,025*6,76 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 δηλαδή εξηγείς λίγο καλύτερα ?? π.χ. αν θέλω να αγοράσω κάτι με 10 δολάρια σύμφωνα με την ισοτιμία θα πληρώσω 6,76 ευρώ με το paypal θα πληρώσω 6,76 + 0,025*6,76 ? Δε ξέρω ποια ισοτιμία χρησιμοποιείς , αλλά το paypal λέει αυτά If your transaction involves a currency conversion, it will be completed at a retail foreign exchange rate determined by PayPal, which is adjusted regularly based on market conditions. This exchange rate includes a 2.5% spread above the wholesale exchange rate at which PayPal obtains foreign currency, and the spread is retained by PayPal. The specific exchange rate that applies to your multiple currency transaction will be displayed at the time of the transaction. View Currency Converter https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektwr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας Παιδιά βοήθήστε έναν άπειρο περί pay pal. Αφού δημιούργησα ένα λογαριασμό στο paypal και έβαλα τα στοιχεία της κάρτας μου. (prepaid vida) απο eurobank θέλησα να κάνω verify την κάρτα μου. Έπειτα απο πολλές λάθος προσπάθειες (3) μου έβγαλε το μήνυμα. "This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form." American Express cards will be charged in USD. Paying with American Express will result in currency conversion fees if your card is not denominated in USD and/or if you send a non-USD payment. Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo. Number of cards active on your account: 0 μετά μου έβγαζε για 2-3 φορές μια φόρμα την οποία δεν πρόλαβα να συμπληρώσω λόγω reboot (κόλησε ο Η/Υ μου) και από τότε όσες φορές και να δοκίμασα δεν βγάζει το πεδίο να βάλω τον 4 ψήφιο κωδικο αριθμό. Δοκιμασα να βάλω τα στοιχεία της κάρτας στο rapidshare αλλά και κεί δεν τη δέχθηκε. Τι να κάνω τώρα; Έστειλα email στο customer service της paypal αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση ακόμα. Να περιμένω μέχρι τη Τρίτη ή να ακυρώσω το paypal account? Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spydj Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 γεια σασ παιδια και καλη χρονια. μια ερωτηση να κανω και εγω , αν δεν γινω verified 8a μπορω να κανω αγορεσ στο μελλον η οχι ? (τι οριο αγορων θα εχω ?)εχω κανει ηδη μια αγορα και χρεωθηκε η καρτα attica gift card που εχω δωσει στο paypal. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_GiorgosK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ektwr μάλλον την Ευροβανκ πρέπει να παρεις τηλεφωνο για να διαλευκάνεις την κατάσταση, δεν νομίζω να μπορεί η paypal να στην ακυρώσει πάντως. spydj Το verified είναι πιο πολύ για να ξέρεις ότι ο πωλητης είναι κάποιος ο οποιός έχει γίνει verified και με λίγα λόγια η paypal ξέρει την διευθυνσή του (έτσι είναι πιο δύσκολο να είναι λοποδύτης και να σε κλέψει) δεν νομίζω όμως οτι την paypal την ενδιαφέρει αν ο αγοραστής είναι verified γιατί οι πληρωμές συνήθως προπληρώνονται ... μπορει να κάνω και λάθος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 οταν κανεις την διαδικασια για να γινεις verified σου χρεωνει 1,5 ευρω για να δεις το τετραψηφιο νουμερο, καπου λεει οτι τα 1,5 σου τα επιστρεφει στην πρωτη συναλαγη ισχυει αυτο; πρεπει να κανω κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ισχυει. Το 4ψηφιο αυτο νουμερο θα πρεπει να το δηλωσεις στο paypal φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 για να γινεις verified που? εχεις στειλει φωτογρφιες και τετοια που να πιστοποιουν ποιος εισαι? εγω δεν το εχω κανει αυτο γιατι δεν εχω κατι στο ονομα μου εκτος απο το διπλωμα οδηγησης. φτανει αυτο? και μετα θα μου πει και εμενα για verified αν το κανω ή το λεει εξαρχης? καρτα εχω περασμενη απο Eurobank μια Visa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα