stelios18120 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τεσπα... Οκ Πάντως αυτό με την αλλαγή ΤΚ είναι λίγο μπέρδεμα μετά γιατί πρέπει να κατσεις να αλλάξεις σε όλα τα site με παραγγελίες τον ΤΚ σου ώστε να μην έχεις θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Θελω να αγορασω ενα εξαρτημα υπολογιστη απο ενα πωλητη του ινσομνια.Λεει οτι η συναλλαγη μπορει να γινει μεσω paypal γιατι δεν βρισκομαστε στην ιδια περιοχη.Ο πωλητης δεν εχει αξιολογησεις και ψιλοφοβαμαι να την κανω.Εχω καποια προστασια απο το paypal σε περιπτωση που δεν μου στειλει το προιον που ειπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μεταφορά σε φίλους και συγγενείς εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλημερα,μου κανανε ενα refund απο ebay,αγορα με paypal και χρεωστικη Πειραιως,αλλα στο status βλεπω pending..τι σημαινει αυτο;οτι εγινε το refund αλλα δεν εχουν επιστρεψει ακομα τα χρηματα στην καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Θελω να αγορασω ενα εξαρτημα υπολογιστη απο ενα πωλητη του ινσομνια.Λεει οτι η συναλλαγη μπορει να γινει μεσω paypal γιατι δεν βρισκομαστε στην ιδια περιοχη.Ο πωλητης δεν εχει αξιολογησεις και ψιλοφοβαμαι να την κανω.Εχω καποια προστασια απο το paypal σε περιπτωση που δεν μου στειλει το προιον που ειπε; Παρε το αντικειμενο απο καποιον με αξιολογησεις Εγω προσωπικα αφου την πατησα μια φορα δεν ξαναπαιρνω κατι χωρις εχεγγυο μια καλη αξιολογηση στο insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karolpl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, υπαρχει προβλημα αμα συνδεσω στο paypal την debit card του τραπεζικου λογαριασμου που εχω ηδη συνδεσει? Επισης είναι ασφαλες αυτο για αγορες, ενω υπαρχουν χρηματα στο λογαριασμο και συνεπως στην καρτα? Τελος, με συμφερει να κάνει την μετατροπη του νομισματος το paypal ή η τραπεζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, υπαρχει προβλημα αμα συνδεσω στο paypal την debit card του τραπεζικου λογαριασμου που εχω ηδη συνδεσει? Επισης είναι ασφαλες αυτο για αγορες, ενω υπαρχουν χρηματα στο λογαριασμο και συνεπως στην καρτα? Τελος, με συμφερει να κάνει την μετατροπη του νομισματος το paypal ή η τραπεζα? 1) Ναί φυσικά και μπορείς να τη συνδέσεις. 2) Απόλυτα ασφαλές. Δεν μπορεί να τραβήξει κανείς χρήματα από τα συνδεδεμένα προϊόντα στο Paypal. Εσύ πληρώνεις με αυτά. 3) Σε συμφέρει να την κάνει η τράπεζα, με εξαίρεση τις κάρτες τις Eurobank για τις οποίες συνήθως συμφέρει να αφήνεις το Paypal να κάνει μετατροπή, γιατί ειδικά αυτής της τράπεζας οι κάρτες έχουν υψηλή προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspapadopoulos127 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 καλησπέρα για να στείλω έμβασμα 9 ευρώ στο paypal έχω βάλει τα στοιχεία, αν μπορείτε πείτε μου αν είναι σωστά. χωρα παραληπτριας γερμανία ονοματεπώνυμο/επωνυμια δικαιουχου deutche bank διέυθυνση δικαιούχου;; deutche bank αιτιολογία για εντολέα paypal europe αιτιολογια προς δικαιούχο , paypal europe Εαν το απορρίψουν , μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 καλησπέρα για να στείλω έμβασμα 9 ευρώ στο paypal έχω βάλει τα στοιχεία, αν μπορείτε πείτε μου αν είναι σωστά. χωρα παραληπτριας γερμανία ονοματεπώνυμο/επωνυμια δικαιουχου deutche bank διέυθυνση δικαιούχου;; deutche bank αιτιολογία για εντολέα paypal europe αιτιολογια προς δικαιούχο , paypal europe Εαν το απορρίψουν , μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω; Φροντίζεις να συμφωνούν τα στοιχεία που περνάς στο e-banking σου με αυτά που σου ζητάει το Paypal. Αν το κάνεις, το έμβασμα θα πάει στον προορισμό του. Αν απορριφθεί για τον οποιονδήποτε λόγο (π.χ. τελείωσαν τα μηνιαία διαθέσιμα κεφάλαια της Χ τράπεζας), τα λεφτά γυρίζουν πίσω στο λογαριασμό από τον οποίο εστάλησαν χωρίς προφανώς να χρειαστεί να κάνεις εσύ τίποτα. Το έχουμε πει δεκάδες φορές: ένα έμβασμα ή φτάνει στον προορισμό του ή επιστρέφει. Ενδιάμεση κατάσταση δεν υφίσταται. Ποτέ δεν "χάνονται" λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspapadopoulos127 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 ευχαριστώ για την απάντηση , προχώρησα και έκανα την κίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 καλησπέρα για να στείλω έμβασμα 9 ευρώ στο paypal έχω βάλει τα στοιχεία, αν μπορείτε πείτε μου αν είναι σωστά. χωρα παραληπτριας γερμανία ονοματεπώνυμο/επωνυμια δικαιουχου deutche bank διέυθυνση δικαιούχου;; deutche bank αιτιολογία για εντολέα paypal europe αιτιολογια προς δικαιούχο , paypal europe Εαν το απορρίψουν , μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω; Δικαιούχος είναι το PAYPAL EUROPE όχι η τράπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspapadopoulos127 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δηλαδή επωνυμια δικαιουχου ειναι paypal europe; τα άλλα είναι σωστά ή να τα αλλάξω; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2016 από kostaspapadopoulos127 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspapadopoulos127 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Κάτι τελευταίο, έχω προσθέσει έναν λογαριασμό ακόμα , πίστωσης μόνο , αλλά δεν τον βλέπω οταν πηγαίνω στις μεταφορές ή πληρωμές.Αυτό συμβαίνει επειδή τώρα είναι μηδενικός άρα θα εμφανίζεται στους λογαριασμούς για να πληρώσω όταν έχει χρήματα, ή πρέπει κάτι να αλλάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 δηλαδή επωνυμια δικαιουχου ειναι paypal europe; τα άλλα είναι σωστά ή να τα αλλάξω;Ναι, επωνυμία δικαιούχου Paypal Europe.Οι αιτιολογίες δεν έχουν σημασία ,βάζεις ότι θέλεις. Την διεύθυνση δικαιούχου στην ζητάει υποχρεωτικά; Αν ναι ,εκεί μπαίνει κανονικά η διεύθυνση του PayPal Europe αλλά έχω την εντύπωση πως και να μην ταιριάζει θα γίνει το έμβασμα. Οπότε διόρθωσε την επωνυμία δικαιούχου, τσέκαρε πως το ΙΒΑΝ και το ΒΙC ταιριάζουν με αυτά που λέει το PayPal , βάλε χρέωση SHA -από κοινού και στείλτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αν αλλάξω το ΤΚ στο Paypal, πρέπει να το αλλάξω και στο ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα