Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει αλλάξει ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής μου και δημιούργησα δεύτερη ίδια διεύθυνση με τον σωστό ΤΚ επειδή δεν με άφηνε να τον κάνω edit λόγω του ότι έχω συνδεδεμένη κάρτα. Αν κάνω edit στην κάρτα και επιλέξω την νέα διεύθυνση θα έχω τίποτα χρεώσεις ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με την ομαλή λειτουργία χρήσης του λογαριασμού μου;

Πως γίνεται να άλλαξε ο ταχ. Κωδικός της περιοχής σου;;;

Δημοσ.

Τώρα τελευταία τα ελτά αλλάζουν ταχυδρομικούς κωδικούς σε μερικές περιοχές.
  • Like 1
Δημοσ.

Είχε έναν ΤΚ όλη η περιοχή και την "έσπασαν" σε διάφορα τμήματα με 3-4 διαφορετικούς ΤΚ όπου αλλάζει μόνο ο τελευταίος αριθμός σε σχέση με τον αρχικό.

• Like 1
Δημοσ.

Που είναι το περίεργο; Λίγο άτοπη η ερώτησή σου.

Δημοσ.

Αυτό με τους Τ.Κ. ούτε καινούργιο είναι ούτε σπάνιο. Συμβαίνει περιστασιακά εδώ και χρόνια, κυρίως σε περιοχές στην επαρχία και όταν αυξάνεται η πυκνότητα του αστικού ιστού (χτίζονται περισσότερα σπίτια σε περιοχές άχτιστες και άρα προκύπτουν μεγαλύτερες ταχυδρομικές ανάγκες).

Δημοσ.

Που είναι το περίεργο; Λίγο άτοπη η ερώτησή σου.

Ε πρώτη φορά τ άκουσα και είπα να το ρωτησω.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικά άτομα που προσφέρθηκαν να απαντήσουν παρά να το παιξουν παντογνώστες ;)

Δημοσ.

Μα δεν βρίσκω την επιλογή confirm για να μου στείλει τον κωδικό.

Το κωδικό στον στέλνει όταν συνδέσεις την κάρτα στον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Μολις τη συνέδεσα κράτησε 0,93 ευρω, εμφανίζεται ως linked card αλλά δεν έχει επιλογή επιβεβαίωσης. Μπας και δεν ψύχεται χρειάζεται? Επίσης την είχα κάνει συνδέσει πάλι πιο παλιά λέτε να παίζει ρόλο?

Δημοσ.

Στείλε ένα e-mail για το πως θα σου επιστρέψουν τα χρήματα που σου κράτησαν, λόγω του ότι η κάρτα είχε συνδεθεί πιο παλιά και τώρα δεν μπορείς να κάνεις confirm την ίδια κάρτα.

Δημοσ.

Μα τα χρήματα μετά από λίγα λεπτά επιστράφηκαν κανονικά, μάλλον από ότι φαίνεται δεν χρειάζεται confirm γιατί την είχα κάνει παλαιότερα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια το paypal μου ζητάει ενα κωδικό για να κανω confirm την καρτα μου.που τον βρισκω αυτο τον κωδικο;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια το paypal μου ζητάει ενα κωδικό για να κανω confirm την καρτα μου.που τον βρισκω αυτο τον κωδικο;

Στην ανάλυση κινήσεων της κάρτας που σύνδεσες.

Δημοσ.

Στην ανάλυση κινήσεων της κάρτας που σύνδεσες.

Οκ καταλαβα σε ευχαριστώ απλα δεν μου το βγαζει αμέσως.γνωρίζεις αν μπορω να κανω αγορά πριν κανω confirm στην καρτα;

Δημοσ.

Ε πρώτη φορά τ άκουσα και είπα να το ρωτησω.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικά άτομα που προσφέρθηκαν να απαντήσουν παρά να το παιξουν παντογνώστες ;)

Κι εσύ από αυτά που ρώτησε ο συμφορουμίτης στάθηκες στην αλλαγή του Τ.Κ. και με πολύ ωραίο τρόπο έθιξες το ζήτημα.  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...