paonikgt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε giankyr δεν απαιτησα απο κανεναν με με βοηθησει. Ενταξει δεν ειναι και εντελως μα εντελωσ ασχετως απλα και την εγγραφη στο paypal αλλο ατομα με βοηθησε. Φιλε μου al-ex εισουνα κατατοπιστικος.Η απορια μου λυθηκε.Θα παρω αυριο ενα τηλ στο τμημα εξυπηρετησης και ολα οκ. Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Για κατσε, δε μπορεις ν αγορασεις η δε μπορεις να πληρωσεις κατι που εχεις αγορασει? Tα email που εχεις δωσει στο ebay και στο paypal ειναι τα ιδια? Ρωταω επειδη ειπες οτι εκλεισες το λογαριασμο και ανοιξες αλλον. Αν δεν ειναι τα ιδια θα πρεπει να συμπιπτουν. Επισης τι καρτα χρησιμοποιεις, πιστωτικη? SORRY ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ. ΤΟ ΕMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΚΑΙ ΣΤΟ PAYPAL, ΑΠΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΠΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΑΛΛΑΞΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ 4 ΨΗΦΙΑ,ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΛΛΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ DINNERS CLUB ΑΠΟ ΤΗΝ CITYBANK, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ MASTERCARD ΓΙΑ ΕΞΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 SORRY ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ.ΤΟ ΕMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΚΑΙ ΣΤΟ PAYPAL, ΑΠΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΠΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΑΛΛΑΞΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ 4 ΨΗΦΙΑ,ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΛΛΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ DINNERS CLUB ΑΠΟ ΤΗΝ CITYBANK, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ MASTERCARD ΓΙΑ ΕΞΩ. Στην ερωτηση που σου εκανα και αφορουσε το πρωτο ποστ σου, σχετικα με το expanded use program, απαντησες οτι εδωσες το 4ψηφιο κωδικο. Τωρα λες οτι τον αλλαξες, κατι που δε μπορει να γινει. Επειδη μ εχεις μπερδεψει, κοιτα λιγο τα ποστ του paonikgt και τις απαντησεις μου και πες μου αν εχεις κανει αυτη τη διαδικασια. Αν την εχεις κανει, και με δεδομενο οτι η καρτα σου δεν εχει προβλημα αφου την εχεις ηδη χρησιμοποιησει παλι, κανε log in στο paypal ,my profile,add/edit credit card, κανε edit τη καρτα και ξαναβαλε παλι τα στοιχεια απο την αρχη. Αλλη εξηγηση δε μπορω να δωσω, αν και για μενα δεν εχεις κανει enrollment στο expanded use program Διαβασε κι αυτο 3. Sending Money. 3.1 Sending Limits. We may, at our discretion, impose limits on the amount of money you can send through our Service. You can view your sending limit, if any, by logging into your Account and clicking on the "View Limits" link on the "Account Overview" page. If you have a Verified Account, we may increase the amount of, or remove, your sending limits verified account θα εχεις εφ οσον κανεις enrollment στο expanded use program Διαβασε κι αυτο, τη πρωτη παραγραφο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229898 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Στην ερωτηση που σου εκανα και αφορουσε το πρωτο ποστ σου, σχετικα με το expanded use program, απαντησες οτι εδωσες το 4ψηφιο κωδικο. Τωρα λες οτι τον αλλαξες, κατι που δε μπορει να γινει. Επειδη μ εχεις μπερδεψει, κοιτα λιγο τα ποστ του paonikgt και τις απαντησεις μου και πες μου αν εχεις κανει αυτη τη διαδικασια. Αν την εχεις κανει, και με δεδομενο οτι η καρτα σου δεν εχει προβλημα αφου την εχεις ηδη χρησιμοποιησει παλι, κανε log in στο paypal ,my profile,add/edit credit card, κανε edit τη καρτα και ξαναβαλε παλι τα στοιχεια απο την αρχη. Αλλη εξηγηση δε μπορω να δωσω, αν και για μενα δεν εχεις κανει enrollment στο expanded use programΔιαβασε κι αυτο 3. Sending Money. 3.1 Sending Limits. We may, at our discretion, impose limits on the amount of money you can send through our Service. You can view your sending limit, if any, by logging into your Account and clicking on the "View Limits" link on the "Account Overview" page. If you have a Verified Account, we may increase the amount of, or remove, your sending limits verified account θα εχεις εφ οσον κανεις enrollment στο expanded use program Διαβασε κι αυτο, τη πρωτη παραγραφο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229898 ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ PAYPAL,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ 4 ΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΛΟΓΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ DVD ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ PAYPAL.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΕΒΑΥ 2 ΧΕΙΡΙΣΤΙΡΙΑ ΑΠΟ HONG KONG ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ PAYPAL,ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΝΗΜΑ.ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΚΛΕΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ PAYPAL, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ,ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(EMAIL,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ 4 ΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΝΗΜΑ. ΤΣΕΚΑΡΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΑΥ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η PAYPAL ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΙΣΧΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ.ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΖΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ PAYPAL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 OK, αυτα τα 4 ψηφια δεν εχουν καμια σχεση με το 4ψηφιο κωδικο για τον οποιο μιλησα εγω, ωστε να γινεις verified. Διαβασε το λινκ που παρεθεσα στο προηγουμενο ποστ, μπες στο paypal και κανε το λογαριασμο σου verified ωστε να μην εχεις προβλημα στο μελλον. Αυτο το κωδικο που λες οτι πηρες απο τη τραπεζα δε μπορω να καταλαβω τι ειναι και σε ποιο πεδιο του paypal τον εδωσες. Η τραπεζα μονο το password της καρτας μπορει να σου δωσει. Και για να καταλαβεις τι εχει γινει: αν ο λογαριασμος σου δεν ειναι verified, μπορεις να κανεις αγορες αλλα το οριο πληρωμων που εχεις ειναι πολυ περιορισμενο. Εσυ μαλλον το εξαντλησες στη πρωτη σου αγορα και γιαυτο το λογο δε μπορεις να πληρωσεις τωρα. Η τελευταια περιπτωση ειναι να υπαρχει προβλημα με τη συγκεκριμενη καρτα, αλλα πως εγινε η πρωτη αγορα χωρις προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ''VERIFIED''? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ''STATUS: GREEK - VERIFIED (NEW)'' ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝΕ 1,5€ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ BONUS ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος; Λοιπόν , προσπαθώ να βάλω ενα bid στο ebay, αλλά μου εμφανίζει το παρακάτω σφάλμα: >This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements. You are unable to bid on or buy this item because: # You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account. We encourage you to register with PayPal - it is the fast, easy and safe way to pay. Register with PayPal | Already have a PayPal account? Πατάω στο "already have a paypal account?", και με πηγαίνει στην κεντρική σελίδα του paypal. Αυτό που δεν καταλαβαίνω , είναι γιατί δεν μπορώ να βάλω bid ; Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση;(επι ευκαιρίας , δεν έχω λάβει ακόμα τον 4ψήφιο κωδικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ''VERIFIED''?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ''STATUS: GREEK - VERIFIED (NEW)'' ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝΕ 1,5€ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ BONUS ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ. Εαν σου βγαζει οτι εισαι verified τοτε ο λογαριασμος σου ειναι ενταξει. Δυστυχως δε μπορω να βοηθησω πιο πολυ. Στειλε ενα mail στο paypal και ζητα εξηγησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Εαν σου βγαζει οτι εισαι verified τοτε ο λογαριασμος σου ειναι ενταξει. Δυστυχως δε μπορω να βοηθησω πιο πολυ. Στειλε ενα mail στο paypal και ζητα εξηγησεις ΟΚ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. ΤΗΑΝΚΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος; Λοιπόν , προσπαθώ να βάλω ενα bid στο ebay, αλλά μου εμφανίζει το παρακάτω σφάλμα: >This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements. You are unable to bid on or buy this item because: # You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account. We encourage you to register with PayPal - it is the fast, easy and safe way to pay. Register with PayPal | Already have a PayPal account? Πατάω στο "already have a paypal account?", και με πηγαίνει στην κεντρική σελίδα του paypal. Αυτό που δεν καταλαβαίνω , είναι γιατί δεν μπορώ να βάλω bid ; Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση;(επι ευκαιρίας , δεν έχω λάβει ακόμα τον 4ψήφιο κωδικό). Σε πρωτη φαση ελεγξε αν το email που εχεις δωσει στο paypal ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις δωσει στο ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Σε πρωτη φαση ελεγξε αν το email που εχεις δωσει στο paypal ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις δωσει στο ebay Ευχαριστώ πάρα πολύ! το βρήκα τελικά! My ebay > My account > addresses > view all > add paypal account! Μια ερωτησούλα μόνο , μετά την αγορά η πιστωτική μου θα χρεωθεί αυτόματα(δεν είναι verified) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ο λογαριασμος σου στο ΡΡ δεν ειναι verified? Κοιταξε τι οριο πληρωμων εχεις μηπως δε μπορεις να πληρωσεις μεχρι να κανεις verification. Η χρεωση στη καρτα αμεσως γινεται, αντε να μεσολαβουν κανα δυο μερες μεχρι να γινει η χρεωστικη εγγραφη στη τραπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ο λογαριασμος σου στο ΡΡ δεν ειναι verified? Κοιταξε τι οριο πληρωμων εχεις μηπως δε μπορεις να πληρωσεις μεχρι να κανεις verification. Η χρεωση στη καρτα αμεσως γινεται, αντε να μεσολαβουν κανα δυο μερες μεχρι να γινει η χρεωστικη εγγραφη στη τραπεζα Όχι , ακόμα δεν έχει επαληθευτεί(χθες έκανα την αίτηση). Μέχρι στιγμής δεν έχω μεταφέρει/λάβει απολύτως τίποτα!(εκτός του 1.5ε για την αίτηση επαλήθευσης) Το ποσό που πρόκειται να στείλω(σε περίπτωση που κερδίσω τη δημοπρασία) δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 60-70GBP....άρα μέχρι στιγμής είμαι εντάξει...(τουλάχιστον έτσι πιστεύω!!!).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Και να μην εχεις αυτο το οριο, πραγμα που δε νομιζω, μετα τη πρωτοχρονια παρε τηλ τη τραπεζα και ζητησε το νουμερο που υπαρχει στη χρεωση του 1,5 ευρω, το δινεις στο ΡΡ και εισαι ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εχω account στο paypal αλλα δεν εχω στειλει εγγραφα και τετοια που μου ζηταει και εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να εχει ολοκληρωθει το register για την αξιοποιηση της υπηρεσιας. παρακατω παραθετω τι μου βγαζει (μενει να κανω) και θελω τα φωτα σας: απο εδω, παω εδω και μετα εδω... αν εχω καταλαβει καλα θελει καποια εγγραφα. μπορω να στειλω μονο μια φωτογραφια του διπλωματος οδηγησης που γραφει τα στοιχεια μου και το ΑΦΜ και να γινει η δουλεια? να στειλω και ταυτοτητα? scanner δεν εχω αλλα θα τα τραβηξω μπρος πισω με το κινητο η με την καμερα. γινεται ετσι η δουλεια? τωρα για λογαριασμους και τετοια ειναι ολα στο ονομα της μητερας μου, οτε, δεη, ευδαπ... εσεις τι στειλατε σαν προσωπικα εγγραφα που να δηλωνουν ποιοι ειστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα