Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Διαβασε κανεις το licences & agreement που εβγαλε ειδοποιησει σε ολους οσους εχουν paypal να δουμε τι ακριβως αλλαζει στο paypal?

Αν ναι ας μας πει τι ακριβως ελεγε γιατι απο το πολυ λιγο που διαβασε το paypal σου δηλωνει ευθαρσος αν δεν αποδεχτεις τους νεους ορους απλα διαγραψε το λογαριασμο σου απο το paypal.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, όταν πάω να προσθέσω μια prepaid κάρτα (visa) με τον λογαριασμό μου στο Paypal μου βγάζει το εξής : This card is not accepted. Please use a different card. 
Προσπάθησα και με μια MasterCard της Πειραιώς ανεπιτυχώς πάλι, μου έβγαλε : 
We’re sorry, this card can’t be added to additional PayPal accounts. Please add a different card.

Γιατί βγάζει Error;

Καλησπέρα, όταν πάω να προσθέσω μια prepaid κάρτα (visa) με τον λογαριασμό μου στο Paypal μου βγάζει το εξής : This card is not accepted. Please use a different card. 

Προσπάθησα και με μια MasterCard της Πειραιώς ανεπιτυχώς πάλι, μου έβγαλε : We’re sorry, this card can’t be added to additional PayPal accounts. Please add a different card.

Γιατί βγάζει Error;

Η Prepaid χρήματα έχει μέσα?? Χρειάζεται να έχει ένα μικρό ποσό για προσωρινή δέσμευση και για να κάνεις επαλήθευση της κάρτας, με το 4ψήφιο pin που θα σου έρθει στις κινήσεις της...

Για την 2η απο το μήνυμα καταλαβαίνω ότι την έχεις περασμένη σε άλλο PayPal account...

Προσπάθησα και με μια MasterCard της Πειραιώς ανεπιτυχώς πάλι, μου έβγαλε : We’re sorry, this card can’t be added to additional PayPal accounts. Please add a different card.

Γιατί βγάζει Error;

Είναι σαφές γιατί. Το λέει: "this card can’t be added to additional PayPal accounts". Προσπαθείς να συνδέσεις κάρτα που έχει ήδη συνδεθεί σε άλλο Paypal account.

πως γίνεται πληρωμή μέσω pay pal να μη τραβηξει ποσό από το Balance αλλά να τα πάρει όλα από τη κάρτα που έχω συνδεδεμένη?

Δεν γίνεται. Αν έχεις balance θα τραβήξει από αυτό μέχρι να αδειάσει.

• Like 1

Εκτός κι αν το balance είναι μικρότερο από το κόστος της αγοράς.

Αδειάζει πρώτα το balance ακόμα και μικρότερο να είναι το balance και το υπόλοιπο πόσο το τραβάει από την κάρτα.

Αδειάζει πρώτα το balance ακόμα και μικρότερο να είναι το balance και το υπόλοιπο πόσο το τραβάει από την κάρτα.

Για να συμβούν όλα αυτά όμως πρεπει, αγορα, βάλανς, κάρτα να είναι στο ίδιο νόμισμα

Έχει χαθεί ή που φαίνεται η επιλογή πως θα γίνει η μετατροπή άλλου νομίσματος για πληρωμή

δεν θέλω να κανει την μετατροπή το paypal

Η Prepaid χρήματα έχει μέσα?? Χρειάζεται να έχει ένα μικρό ποσό για προσωρινή δέσμευση και για να κάνεις επαλήθευση της κάρτας, με το 4ψήφιο pin που θα σου έρθει στις κινήσεις της...

Για την 2η απο το μήνυμα καταλαβαίνω ότι την έχεις περασμένη σε άλλο PayPal account...

Μηδενικό υπόλοιπο και οι δύο. Την δεύτερη κάρτα την είχα σε παλιό account το οποίο διέγραψα.

Πόσα χρήματα χρειάζονται, 1,5 $?

προσπαθω εδω και λιγη ωρα να κανω μια αγορα απο ebay με paypal , και την επιλογη πληρωμης με paypal μου την εχει απενερογοιημενη...

γραφει: We ran into a problem. PayPal isn’t available right now. Please select a different payment option.

Τοσα χρονια που κανω αγορες πρωτη φορα γινεται κατι τετοιο? παιζει κατι με τον λογαριασμο μου? η  εχει γινει και σε αλλους?

Για να συμβούν όλα αυτά όμως πρεπει, αγορα, βάλανς, κάρτα να είναι στο ίδιο νόμισμα

Έχεις δίκιο. Μου έχει συμβεί αυτό γιατί το balance μου ήταν σε δολάρια, η αγορά σε δολάρια και η κάρτα είναι η American Express. 

Μηδενικό υπόλοιπο και οι δύο. Την δεύτερη κάρτα την είχα σε παλιό account το οποίο διέγραψα.

Πόσα χρήματα χρειάζονται, 1,5 $?

Διαγραμμένο account στο παυπαλ δεν υπάρχει, απλά εσύ νομίζεις ότι το διεγραψες, το ππ δεν διαγράφει ποτέ και τίποτα.

Ή διαφορετικά, το Paypal ξέρει -και θα ξέρει πάντα ό,τι και να κάνεις εσύ- ότι η οποιαδήποτε κάρτα συνδέθηκε μια φορά σε κάποιο account και δεν πρόκειται να επιτρέψει να συνδεθεί σε άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...