Zapard7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τα λεφτα απ την καρτα εφυγαν..τελικα που πανε τα ερμα;;
seemingly-me Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Γεια σας, Έχω κι εγώ μια noobικη ερώτηση για το PayPal. Συγκεκριμένα, με ενδιαφέρει να κάνω stream στο twitch και σκεφτόμουν να βάλω κι εγώ κουμπί για donations κλπ. Γι'αυτό χρειάζομαι λογικά Business account απ'όσο έχω δει. Ωστόσο, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τους φόρους και ιδιαίτερα, τι ισχύει εδώ στην Ελλάδα μ'αυτό και κατά πόσο είναι ασφαλές. Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμη καθώς δε γνωρίζω απολύτως τίποτα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
afairesths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 παρελαβα 31/8 ενα προβληματικο κινητο μετα απο επικοινωνια πρεπει να το στειλω πισω και θα μου κανουν refund , ερωτηση, γινεται να σου παιξουν πουστια και να μην σου κανουν refund (αφου παρελαβαν το δεμα) ;;;; το paypal σε αυτη την περιπτωση πως το χειριζομαστε; Ευχαριστώ εκ των προτερων
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 παρελαβα 31/8 ενα προβληματικο κινητο μετα απο επικοινωνια πρεπει να το στειλω πισω και θα μου κανουν refund , ερωτηση, γινεται να σου παιξουν πουστια και να μην σου κανουν refund (αφου παρελαβαν το δεμα) ;;;; το paypal σε αυτη την περιπτωση πως το χειριζομαστε; Ευχαριστώ εκ των προτερων Το ππ παρακολουθεί, οπως και ολοι οι εμπλεκόμενοι, το tracking number που θα δώσεις, μολις παει πισω πρεπει να παρεις και τα χρηματα σου 1
overpower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, μιας και οι περιορισμοι για αγορες καπως ελαττωθηκαν, ειπα στην αδερφη μου αντι να μου δωσει τα χρηματα στο χερι και να τα βαλω στην δικια μου καρτα, να μου πει τα στοιχεια της δικιας της καρτας ωστε να την περασω στο pp. Θα μπορεσουμε να κανουμε αγορα 300 ευρω χωρις επιβαιβεωση? Δεν θυμαμαι τι ειχε παιχτει και με τις δικες μου Υποψιν στο asos καταφερα τον προηγουμενο μηνα να κανω αγορα, οποτε δεν νομιζω να εχει θεμα και η δικια της καρτας (η δικια μου eurobank) Απλα κανω εδω την ερωτηση, και δεν προσπαθω για την αγορα για να ξερω αν πρεπει να στελνω 100/μερα στην leupay που εχω...
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τι κάρτα έχεις και απο που θέλεις να κάνεις αγορά και τι; Δώσε info Έφυγαν οι περιορισμοί όντως για μερικές κατηγορία προϊόντων
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τι κάρτα έχεις και απο που θέλεις να κάνεις αγορά και τι; Δώσε info Έφυγαν οι περιορισμοί όντως για μερικές κατηγορία προϊόντων Καρτα alpha πρεπει να ειναι, αγορα απο ασος. Αλλο ειναι το ερωτημα. Θα εχω θεμα αν κανω αγορα μεσω pp 300 ευρω χωρις να ειναι verified η καρτα?
overpower Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καρτα alpha πρεπει να ειναι, αγορα απο ασος. Αλλο ειναι το ερωτημα. Θα εχω θεμα αν κανω αγορα μεσω pp 300 ευρω χωρις να ειναι verified η καρτα? Κανεις?
Silverage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγαινε στα limits κάτω αριστερά και δες.
JOHNATELO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, μου έστειλε η PayPal το ακόλουθο μήνυμα We’re changing our Legal Agreements. We wanted to check it’s OK with you. We’re making some changes to our Legal Agreements; the documents that govern our relationship with you. We’ve put details of the changes on our Policy Update web page – you can also find the page atwww.paypal.com, by clicking ‘Legal’ at the bottom of the page, selecting “European Union (in English)” from the drop-down menu and then selecting ‘Policy Updates’. What do I have to do? Take a look at our Policy Update page to check you’re happy with the changes. If you are, you don’t need to do anything. If you don’t want to accept the changes you can follow the steps we’ve set out on our Policy Update page. Γνωρίζει κανείς για τι επρόκειτο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gpapadakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το paypal κρυβει πλεον την επιλογη να κανει την αλλαγη ισοτιμιας η τραπεζα σου αντι για το paypal (φθηνοτερη χρεωση). Θα τη βρειτε εδω (conversion options): https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εννοεις "κρύβει" εκει ήταν πάντα 2
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, μου έστειλε η PayPal το ακόλουθο μήνυμα We’re changing our Legal Agreements. We wanted to check it’s OK with you. We’re making some changes to our Legal Agreements; the documents that govern our relationship with you. We’ve put details of the changes on our Policy Update web page – you can also find the page atwww.paypal.com, by clicking ‘Legal’ at the bottom of the page, selecting “European Union (in English)” from the drop-down menu and then selecting ‘Policy Updates’. What do I have to do? Take a look at our Policy Update page to check you’re happy with the changes. If you are, you don’t need to do anything. If you don’t want to accept the changes you can follow the steps we’ve set out on our Policy Update page. Γνωρίζει κανείς για τι επρόκειτο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν μας αφορά αλλα ειναι είδηση _________________________________________________________________ PayPal Τέλη - Τουρκία Με λύπη μας σας πληροφορούμε ότι το PayPal δεν παρέχει πλέον υπηρεσίες σε χρήστες στην Τουρκία. Ως εκ τούτου, όλες οι αναφορές για τα τέλη που σχετίζονται με πληρωμές προς και από την τουρκική χρήστες και / ή στην Τουρκική Λίρα έχουν αφαιρεθεί από τη Συμφωνία χρήστη PayPal. Αυτα ειναι γείτονες !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα