Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, δεν θα πάρει από το Paypal balance  τίποτα.

Εφόσον έχεις ευρώ, θα πρέπει να τα μετατρέψεις μέσω paypal σε pounds/dollars για να τα τραβήξει από εκεί.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κάνει εσωτερικά όπως γίνεται π.χ. με το Ebay.co.uk που είναι όλα σε λίρες, τραβάει από το wallet.

Μόνο σε μένα το κάνει? :P

Edit : Χθες έκανα αγορά από το ebay.co.uk, δεν μου τράβηξε από την χρεωστική αλλά από το balance !

Δημοσ.

Από τις παρατηρήσεις μου πιστεύω ότι έχετε και οι 2 δίκιο.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι:

Αν
1. η αγορά είναι σε διαφορετικό νόμισμα από αυτό στο οποίο έχεις balance
και ταυτόχρονα
2. το ποσό που έχεις στο balance δεν επαρκεί να καλύψει το σύνολο της αγοράς

τότε το paypal πάει και τραβάει από τη κάρτα το σύνολο της αγοράς

και όχι ένα μέρος από το balance και το υπόλοιπο από την κάρτα.

Για παράδειγμα ας πούμε ότι έχω 50 ευρώ στο balance

- Αν αγοράσω κάτι που κάνει 80 ευρώ τότε θα πάρει τα 50 από το balance και τα υπόλοιπα από την κάρτα.

- Αν αγοράσω κάτι που κάνει 40$ τότε θα τα πάρει όλα από το balance.

- Αν αγοράσω κάτι που κάνει 80 $ τότε θα τραβήξει όλο το ποσό από την κάρτα αφού το balance δεν επαρκεί να καλύψει το σύνολο της αγοράς.

Και οι 3 παραπάνω περιπτώσεις μου έχουν τύχει στις αγορές μου με το παυπαλ.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα να βάλω λεφτά στην revolut και σε PayPal και μου έβγαλε υπέρβαση ορίου κτλπ κτλπ. Τελευταία φορά που έβαλα λεφτά ήταν 5/7 και όχι πάνω απο 400 ευρώ. Τι φαση;

Δημοσ.

Ποιος σου έβγαλε υπέρβαση το παυπαλ ή η ρεβολυτ

Δοκίμασα αρχικά να στείλω 40 ευρώ σε revolut και μου έβγαλε υπέρβαση και όριο 10 ευρώ, δοκίμασα και σε PayPal και έλεγε πάλι το ίδιο. Έστειλα τώρα 10 ευρώ σε PayPal και έγινε κανονικα ή μεταφορα.

Δοκίμασα να στείλω και τώρα και μου βγάζει όριο 0.

Είμαι στην Εθνική btw.

Ξανά λέω, τελευταία φορά που έκανα μεταφορά ήταν στις 5/7 και γενικά δεν έχω κάνει τίποτα από τότε.

Δημοσ.

Δηλαδή η τράπεζα σου έβγαλε το μήνυμα;

Αν ναι τότε λοιπόν τέλος για αυτόν το μήνα, το επόμενο παλι.

Με λίγα λόγια είναι 340 ευρώ τον μήνα; Γιατί τόσα εκανα transfer στις 5/7 (330 συγκεκριμένα) και δεν ξανα ασχοληθηκα :P

Δημοσ.

Με λίγα λόγια είναι 340 ευρώ τον μήνα; Γιατί τόσα εκανα transfer στις 5/7 (330 συγκεκριμένα) και δεν ξανα ασχοληθηκα :P

τωρα ειναι αλλος μηνας

Δημοσ.

Mέχρι 1000 ευρώ τον μήνα ανά τράπεζα είναι . Το ποσό αυξάνεται εάν κάνεις χρήση των ρυθμίσεων για το νέο χρήμα από το εξωτερικό (αν έχεις λάβει δηλαδή χρήματα απέξω)

Εαν σε μπλοκάρει η τράπεζα ,έχει συμπληρωθεί το όριο εμβασμάτων της τράπεζας για τον μήνα, όχι το δικό σου όριο.

Ε πήγε και 24 ο μήνας αδερφέ  B)  , από την άλλη βδομάδα ξαναστέλνεις

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα πως γινεται να ενεργοποιησω την καρτα εφοσων η μονη επιλογη που εχω οταν πηγαινω στο wallet ειναι απλα να κανω edit την καρτα μου;;

Δημοσ.

Καλημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το PP

Σημερα εκανα μια παραγγελια απο vickmall ενα κινητο(το redmi note3 pro που το χει η μιση Ελλαδα) και ενα speaker.Την εκανα βιαστικα την παραγγελια και το κινητο το παρηγγειλα απο το EU Warehouse αλλα το speaker ηταν απο το Κινεζικο που εν κατακλειδι θα αργουσε ολη την παραγγελεια.Μιλησα online με υπαλληλο απο την σελιδα που μου επιβεβαιωσε αυτο που προειπα και του ειπα να διαγραψει το speaker και να κανει refund τα λεφτα απο το speaker στην PayPal.Εκανε refund κανονικα,μου το βγαζει και στο paypal.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, τα λεφτα απ το refund θα πανε με την μια στην χρεωστικη που εχω συνδεδεμενη με το paypal;;Μονο αυτη τη χρεωστικη εχω συνδεδεμενη με το PayPal καμια αλλη καρτα ουτε λογαριασμο..συγγνωμη αν ειναι βλακωδης η ερωτηση αλλα ειναι η πρωτη μου παραγγελια με PP..

Δημοσ.

Καλημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το PP

Σημερα εκανα μια παραγγελια απο vickmall ενα κινητο(το redmi note3 pro που το χει η μιση Ελλαδα) και ενα speaker.Την εκανα βιαστικα την παραγγελια και το κινητο το παρηγγειλα απο το EU Warehouse αλλα το speaker ηταν απο το Κινεζικο που εν κατακλειδι θα αργουσε ολη την παραγγελεια.Μιλησα online με υπαλληλο απο την σελιδα που μου επιβεβαιωσε αυτο που προειπα και του ειπα να διαγραψει το speaker και να κανει refund τα λεφτα απο το speaker στην PayPal.Εκανε refund κανονικα,μου το βγαζει και στο paypal.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, τα λεφτα απ το refund θα πανε με την μια στην χρεωστικη που εχω συνδεδεμενη με το paypal;;Μονο αυτη τη χρεωστικη εχω συνδεδεμενη με το PayPal καμια αλλη καρτα ουτε λογαριασμο..συγγνωμη αν ειναι βλακωδης η ερωτηση αλλα ειναι η πρωτη μου παραγγελια με PP..

Όχι, στο balance του pp πάνε.

Δημοσ.

Όχι, στο balance του pp πάνε.

Αυτο γινεται αμεσα;; Διοτι ενω μου λεει οτι μου γυρισαν τα λεφτα κανονικα στο balance λεει δεν εχω τιποτα INSOMNIA_1.jpgINSOMNIA2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...