Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυστυχώς η χρεωστική mastercard της eurobank χρεώνει 2,5€ για εξοδα αγοράς σε συνάλλαγμα ανεξάρτητα αν αγοράσεις κάτι που κάνει 1$ ή 500$.

Η προπληρωμένη visa της eurobank χρεώνει 1,25% της τιμής αγοράς και συμφέρει σαφώς για αγορές κάτω από 200€.

Μια πιστωτική της Πειραιώς που έχω με χρεώνει 2% της τιμής αγοράς και η amex φίλου χρεώνει 1%.

Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι η Εθνική δεν χρεώνει  εξοδα για αγορές σε συνάλλαγμα αλλά δεν έχω για να το διαπιστώσω.

Μπορεί να είναι απατεώνες στη eurobank (και στις άλλες συστημικές τράπεζες) αλλά οι χρεώσεις τους αναφέρονται

στο site της κάθε μιας και είναι δική μας ευθύνη να ενημερωθούμε για το τι θα πληρώσουμε.

Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας και να το συζητήσεις μαζί τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρεωστικη mastercard της eurobank εχω.Δεν μπορω να καταλαβω πως την πατησα ετσι.Δεν ειμαι και κανενας τυχαιος,εχω εκατονταδες αγορες σε κινεζομαγαζα,στο e-bay μονο 294 τα τελευταια 10 χρονια.Με καρτες alpha και Πειραιως δεν ειχα παντως τετοιο προβλημα.

Ουτε με πιστωτικη visa eurobank οταν εστελνα λεφτα μεσω request στο paypal balance μου.Επισης εχω και καρτες leypay και laypost αλλα πληρωσα απευθειας απο την χρεωστικη για ευκολια-τρομαρα μου!!!

Στο τηλεφωνο ησαν καθετοι παντως.Με κλεψατε τους λεω,κανουμε πολλα στο παρασκηνιο που δεν βλεπετε(για την μετατροπη ευρω σε δολλαρια) μου λεει ο υπαλληλος και πρεπει να πληρωθουμε,μια αυτοματοποιημενη διαδικασια ενος δευτερολεπτου ειναι τους απαντω εγω,οι χρεωσεις ειναι γνωστες μου ανταπαντα αυτος.Τελος παντων,εγω τα εχασα τα λεφτα μου,ας προσεξουν οι υπολοιποι μην παθουν τα ιδια!!!

Δεν μου απαντησατε ομως.Εαν εστελνα τα λεφτα μεσω request money,στο paypal balance θα αλλαζε κατι???

Εαν ειχα βαλει το paypal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος,θα γλιτωνα τα 2.5 ευρω???

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει κανεις το λινκ για να βαλω τον κωδικο που πηρα απο την τραπεζα για να ενεργοποιησω την καρτα μου;;

EDIT:Αφου τελος παντων βρηκα το λινκ και παταω στο link and confirm my card μου δειχνει αυτο το μηνυμα:

''You currently have no credit or debit cards associated with your account. Simply add a credit card or debit card and enjoy PayPal's many features and benefits.

''

Γιατι δεν την βρισκει ενω εχω κανει αγορα κιολας απο paypal με αυτην την καρτα

Επεξ/σία από FreakBoy

Δεν μου απαντησατε ομως.Εαν εστελνα τα λεφτα μεσω request money,στο paypal balance θα αλλαζε κατι???

Εαν ειχα βαλει το paypal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος,θα γλιτωνα τα 2.5 ευρω???

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αν έστελενες χρήματα μέσω request money,στο paypal balance θα ήταν σε ευρώ και δεν θα υπήρχαν έξοδα συναλλάγματος.

Το ίδιο θα συνέβαινε και αν έβαζες το paypal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος. Θα πλήρωνες σε ευρώ οπότε και πάλι θα γλίτωνες τα έξοδα συναλλάγματος

Γεια χαρά

Θέλω να αγοράσω κάτι με paypal το οποίο κοστίζει 54 ευρώ. Στον λογαριασμό μου στο paypal έχω 50 ευρώ και ενώ πάω να κάνω την αγορά μου βγάζει να πληρώσω όλο το ποσό με την πιστωτική μου. Γίνεται να μου αδειάσει πρώτα το wallet  στο paypal και να μου χρεώσει μόνο το επιπλέον ποσό στην πιστωτική;

Προτεραιότητα έχει το Wallet και μετά βουτάει λεφτά απ' ότι άλλο έχεις κάνει linked, δηλαδή πιστωτική-χρεωστική-λογαριασμό τράπεζας κ.λπ.

Το θέμα όμως είναι τι παίζει με τις προμήθειες, γιατί όπως βλέπω και από τα παραπάνω ποστς, θέλει προσοχή

Πριν κάνω την αγορά μέσω paypal μου εμφανίζει την visa με το συνολικό ποσό. Δεν υπάρχει δηλαδή κάπου κάποια ένδειξη ότι πρώτα θα μου χρεώσει το wallet και μετά τη visa. Την χρέωση wallet και μετά κάρτα την κάνει έτσι και αλλιώς;

post-161517-0-21266700-1471858322_thumb.jpg

Ναι, σου δείχνει πάντα το τελικό ποσό που θα πληρώσεις, την σειρά όχι.

Επειδή έχω λεφτά και στον linked λογαριασμό αλλά και στο paypal balance , πάντα παίρνει λεφτά από το balance κι όχι από την χρεωστική (συγκεκριμένα έχω βάλει visa της alpha bank)

Άρα κοιτάει πρώτα τι έχεις στο balance και μετά τα υπόλοιπα.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έχεις balance, χρεωστική και πιστωτική, αν κοιτάει πρώτα στην χρεωστική και μετά στην πιστωτική

Μονο αν ειναι στο ιδιο νομισμα. Αλλιώς παίρνει ολα απο την καρτα

Στο paypal έχω ευρώ, αγορές έχω κάνει και με GBP και με USD, δηλαδή ο πωλητής είχε το προϊόν σε λίρα / δολλάριο και πάλι πρώτα από το wallet παίρνει, εκτός αν άλλαξε κάτι με τις πρόσφατες αλλαγές των capital control

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...