Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι πέτυχε. είχα προσθέσει νέο email αλλα δεν είχα προσέξει πως μπαίνοντας σε επεξεργασία έχει επιλογή απο κάτω να γίνει primary.

Κι έτσι το επέλεξα...Σ ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα σας.σΤΟ

Bank account το status του ειναι και εσας στο checking για αρκετο καιρο(Πανω απο μηνα) οπως στη φωτο ποιο κατω?

image.jpg

Ναι ετσι ειναι απο τον Δεκεμβριο εμενα

Οκ μαλλον ειναι το φυσιολογικο γιατι μιλησα με το paypal support και μου ειπαν οτι ετσι ειναι το κανονικο.

Απλα ειδα το checking εδω και μηνες και ανησύχησα.

• Like 1

Παιδιά, μόλις δοκίμασα να βάλω το IBAN απ την τράπεζα μου και μπήκε κανονικά. Το λέω επειδή υπήρχε πρόβλημα και έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο απ όσο ξέρω για να στο βάλουν οι ίδιοι. 

• Like 1

sorry αν έχει αναφερθεί νωρίτερα αλλά είναι και τόσες σελίδες.

έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση στο paypal αλλά και στο ebay καθώς πας να κάνεις την πληρωμή μέσω paypal.

απορία:

υπήρχε μια επιλογή όπου επέλεγες αν ήθελες τη μετατροπή νομίσματος να την κάνει το paypal ή η κάρτα.

που διάολο είναι αυτή η επιλογή πλέον;

το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι να επιλέξω από ποια κάρτα θέλω να γίνει η πληρωμή. έχω 2 συνδεδεμένες στο paypal.

και προφανώς τώρα τη μετατροπή την κάνει το Paypal.

Επιβεβαιώνω και εγω οτι πλέον μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό τραπέζης στο paypal κανονικά.

Όταν το χρειαζόμασταν δεν δούλευε. Τώρα πια μικρή ως καμία σημασία έχει.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει ,για να βάλεις link για donate να σου κάνουν οι άλλοι ας πούμε ς ε ένα κανάλι YouTube ,πρέπει να έχεις PayPal business ; Αν ναι, ξέρουμε τι πρέπει να διαλέξουμε εκει που μας ρωτάει τι είδος business έχουμε ; Τέλος υπάρχει προμήθεια στο donate που μας κάνουν ;

Όντως μπορείς πλέον να συνδέσεις την ελληνική σου τράπεζα.

Να ρωτησω όμως

Εγω σύνδεσα στο paypal την δικιά μου αλλά λέει από κάτω uncomfirmed,check back in a couple of days.

Δηλαδή σε λίγες μέρες θα είναι οκ; Δεν θα γραφεί κάτι;

Όντως μπορείς πλέον να συνδέσεις την ελληνική σου τράπεζα.

Να ρωτησω όμως

Εγω σύνδεσα στο paypal την δικιά μου αλλά λέει από κάτω uncomfirmed,check back in a couple of days.

Δηλαδή σε λίγες μέρες θα είναι οκ; Δεν θα γραφεί 

Εκανες Επιβεβαίωση κάρτα  https://www.paypal-community.com/t5/About-Products/How-do-you-confirm-your-debit-card/td-p/830430

Όχι δεν κατάλαβες

Σύνδεσα τον τραπεζικό λογαριασμό στο paypal όχι την κάρτα μου,την κάρτα μου για αγορές την έχω συνδέσει εδώ και 3 χρόνια.

Οταν παω να κανω confirm την καρτα και αφου συμπληρωσω ολα τα πεδια αριθμο καρτας κτλ με βγαζει σε αλλο παραθυρο που απλα φορτωνει με τις ωρες χωρις να γινεται κατι..http://prnt.sc/c6i0ov

Γεια σας,μια βοηθεια βρε παιδια.Αγορασα την Παρασκευη 12 του μηνος κανα 20αρια μικροπραγματα απο το e-bay για εμενα και κατι φιλους , μεσω του paypal και της χρεωστικης eurobank που εχω συνδεσει.Τα προιοντα ειχαν αξια απο 0.5 ευρω εως 3 ευρω.

Σημερα παρατηρησα εντρομος οτι η eurobank μου αφαιρεσε 50 ευρω απο τον λογαριασμο μου!!!

Μεσω web banking διαπιστωσα οτι για καθε αγορα που εκανα μεσω e-bay με χρεωσαν  με 2.5 ευρω για εξοδα  προμηθειας συναλλαγματος!!!!Ακομα και για τις αγορες που κοστιζαν 0.5 ευρω!!!!!

Τι να κανω με τους απατεωνες που εμπλεξα???Να βαλω το paypal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος???Να στελνω λεφτα στο paypal balance οπως παλια???Να χρησιμοποιω μονο την leypay καρτα μου???

Σας παρακαλω βοηθηστε με,οι απατεωνες της eurobank με ξεβρακωσαν!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...