_GiorgosK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 mikelamar εδώ είναι η λεπτομέριες των χρεώσεων για ευρωπαίους χρήστες https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside&countries=EU βασικά υπολογιζε περίπου οτι κρατάνε ένα 3% όταν λαβένεις χρήματα όταν στέλνεις δεν χρεώνεσε. Οποτε θές μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα στην τράπεζα σου και εφόσον το ποσό είναι μεγαλύτερο των 100 ευρώ δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση, σε 4 εργάσιμες μέρες είναι στην τραπεζα σου (εγώ χρησιμοποιώ EuroBank) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ωραιος ο GiorgosK tnx a lot man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ PAYPAL. ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ DVD ΜΕΣΟ PAYPAL ΣΤΟ ΕΒΑΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΟΧΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ PC ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΟΣΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ: ''This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.'' ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η PAYPAL ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΩ 3$(ΕΒΑΥ FEES) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ FEEDBACK. ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 3$ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Οταν εγινες μελος του paypal εκανες τη διαδικασια που απαιτειται για το Expanded Use Program? Μαλλον οχι. https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=HzBClZLCnKp45y4Qf31fjSf4ZJdvhmwkRgqDNfCgNSQyBkF9TTj1!2099282324?locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=US&cmd=_help&serverInstance=9005&t=solutionTab&ft=searchTab&ps=solutionPanels&solutionId=12363&isSrch=Yes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ΕΧω κανει εδω και 29 μερες ενεργοποιηση στο paypal και μου λεει κατι με 1.50 ευρω.Και να βαλω εναν 4 ψηφιο .Τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβαινω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Οταν εγινες μελος του paypal εκανες τη διαδικασια που απαιτειται για το Expanded Use Program? Μαλλον οχι. https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=HzBClZLCnKp45y4Qf31fjSf4ZJdvhmwkRgqDNfCgNSQyBkF9TTj1!2099282324?locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=US&cmd=_help&serverInstance=9005&t=solutionTab&ft=searchTab&ps=solutionPanels&solutionId=12363&isSrch=Yes ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ 4 ΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ PAYPAL; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ 4 ΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ PAYPAL;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Για κατσε, δε μπορεις ν αγορασεις η δε μπορεις να πληρωσεις κατι που εχεις αγορασει? Tα email που εχεις δωσει στο ebay και στο paypal ειναι τα ιδια? Ρωταω επειδη ειπες οτι εκλεισες το λογαριασμο και ανοιξες αλλον. Αν δεν ειναι τα ιδια θα πρεπει να συμπιπτουν. Επισης τι καρτα χρησιμοποιεις, πιστωτικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί πρέπει να λέμε τα ίδια πράγματα (αυτά που βαριέστε να διαβάσετε) ξανά και ξανά? Τρέχα γύρευε, δηλαδή διάβασε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ΕΧω κανει εδω και 29 μερες ενεργοποιηση στο paypal και μου λεει κατι με 1.50 ευρω.Και να βαλω εναν 4 ψηφιο .Τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβαινω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ΕΧω κανει εδω και 29 μερες ενεργοποιηση στο paypal και μου λεει κατι με 1.50 ευρω.Και να βαλω εναν 4 ψηφιο .Τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβαινω??? Διάβασε λέμε!!! :devil: Οταν εγινες μελος του paypal εκανες τη διαδικασια που απαιτειται για το Expanded Use Program? Μαλλον οχι. https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=HzBClZLCnKp45y4Qf31fjSf4ZJdvhmwkRgqDNfCgNSQyBkF9TTj1!2099282324?locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=US&cmd=_help&serverInstance=9005&t=solutionTab&ft=searchTab&ps=solutionPanels&solutionId=12363&isSrch=Yes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Το οτι δεν ξερω αγγλικα σου λεει κατι?Αν δεν θελεις μην απαντας γιαυτο ειναι τα forum οχι να πασαρεις μια διευθυνση και να λες διαβασε παρα να εξηγεις στον αλλον και να τον διευκολυνεις. Ξερει καποιος να μου απαντησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doken1313 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 trapeza kyprou vgalte visa debit.thn gemizeis oso thes kai leitourgei san pistwtikh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εχω καρτα απο την πειραιως την εχω χρησιμοποιησει μεσω paypal.Το θεμα ειναι οτι μου συχαταει τωρα να βαλω ενα 4 ψηφιο και δεν ξερω τι πρεπει να κανω.Κατι για 1,50 ευρω λεει δεν καταλαβω γιατι τα αγγλικα μου ειναι χαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Το οτι δεν ξερω αγγλικα σου λεει κατι?Αν δεν θελεις μην απαντας γιαυτο ειναι τα forum οχι να πασαρεις μια διευθυνση και να λες διαβασε παρα να εξηγεις στον αλλον και να τον διευκολυνεις.Ξερει καποιος να μου απαντησει? Ενταξει ρε φιλε να σε βοηθησουμε, αλλα αν δε ξερεις αγγλικα πως καταφερες και γραφτηκες, πως θα κανεις αγορες απο αγγλοφωνα sites, πως θα διαβαζεις τα emails που θα σου ερχονται και πως τελος παντων θα αντιμετωπισεις τα οποια προβληματα παρουσιαστουν? Ολα αυτα δε σ εχουν απασχολησει καθολου? Εχω καρτα απο την πειραιως την εχω χρησιμοποιησει μεσω paypal.Το θεμα ειναι οτι μου συχαταει τωρα να βαλω ενα 4 ψηφιο και δεν ξερω τι πρεπει να κανω.Κατι για 1,50 ευρω λεει δεν καταλαβω γιατι τα αγγλικα μου ειναι χαλια. Θα παρεις τηλ το τμημα καρτων της Πειραιως και θα τους ζητησεις να σου δωσουν το 4ψηφιο νουμερο που υπαρχει στη χρεωση του 1,5 ευρω που σου εκανε το paypal. Αν ομως εχεις παρει το μηνιαιο λογαριασμο της καρτας σου, περιττο να παρεις τηλεφωνο γιατι αναφερεται στο statement διπλα στη χρεωση. Ε αυτο το νουμερο θα το δωσεις στο paypal, τωρα που ακριβως δε θυμαμαι, αλλα θα μπεις στο my account και ψαχνοντας θα βρεις που το ζητανε.(expanded use program? Verification? δεν ειμαι σιγουρος) Αυτο ομως προυποθετει καποιες γνωσεις αγγλικων αλλιως μη το παιδευεις αδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 @paonikgt Είναι χιλιογραμμένο στο παρόν thread αυτό που ψάχνεις.. Και επειδή μίλησες για κανόνες, πάρε κι ένα απόσπασμα από τους κανόνες του Insomnia. Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες: Χρησιμοποιήστε το Search (Αναζήτηση) του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα). Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα