Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ναι, πρέπει να στείλεις έμβασμα στα στοιχεία που σου εμφανίζει στο account σου στο PayPal. Συνήθως σε 2-3 εργάσιμες εμφανίζεται το έμβασμα στο balance.

Ωραία ευχαριστώ πολύ...έπειτα θα μπορέσω να κάνω αγορά από το gearbest κανονικά έτσι;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οπότε αποκλείω να στείλω στο PayPal κάτι διαφορετικό απο ευρώ. Μπορώ μήπως να το κάνω αυτό μέσω κάποιας απο τις πολλές επιλογές που έχουν βγει για να παρακάμπτουν τα cc; Να στέλνω δηλαδή έμβασμα σε δολάρια και απλά απο το PayPal να χρεώνω την κάρτα που είναι συνδεδεμένη στο λογαριασμό που τα έστειλα.

Απ' ότι βλέπω υπάρχουν επιλογές όπως revolut, LeuPay, κτλ. Γνωρίζεις μήπως αν σε αυτές τις εταιρίες ισχύει το παραπάνω;

Ναι, μπορείς, αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το κάνεις.

Όπως σου έγραψα, τόσο εγώ όσο και ο theopan, για να στείλεις έμβασμα από την Ελλάδα σε άλλο νόμισμα είναι μεγάλη η προμήθεια από την Ελληνική τράπεζα και μάλιστα το επιβεβαίωσες και μόνος σου. Οπότε, αν το μέλημά σου είναι η αγορά κάποιου αγαθού σε άλλο νόμισμα, είναι προτιμότερο να ψωνίσεις μέσω της LeuPay ή Revolut σε ευρώ και να πληρώσεις τη σαφώς μικρότερη προμήθεια από την ισοτιμία της στιγμής μέσω της κάρτας, παρά να πληρώσεις εκ των προτέρων τη μεγαλύτερη προμήθεια της ελληνικής τράπεζας για το εξερχόμενο έμβασμα σε άλλο νόμισμα εκτός Ευρώ.

Ωραία ευχαριστώ πολύ...έπειτα θα μπορέσω να κάνω αγορά από το gearbest κανονικά έτσι;;

Ναι, με το που φανούν τα χρήματα στο PayPal Balance μπορείς να πραγματοποιήσεις κανονικά αγορές!

Ναι, μπορείς, αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το κάνεις.

Όπως σου έγραψα, τόσο εγώ όσο και ο theopan, για να στείλεις έμβασμα από την Ελλάδα σε άλλο νόμισμα είναι μεγάλη η προμήθεια από την Ελληνική τράπεζα και μάλιστα το επιβεβαίωσες και μόνος σου. Οπότε, αν το μέλημά σου είναι η αγορά κάποιου αγαθού σε άλλο νόμισμα, είναι προτιμότερο να ψωνίσεις μέσω της LeuPay ή Revolut σε ευρώ και να πληρώσεις τη σαφώς μικρότερη προμήθεια από την ισοτιμία της στιγμής μέσω της κάρτας, παρά να πληρώσεις εκ των προτέρων τη μεγαλύτερη προμήθεια της ελληνικής τράπεζας για το εξερχόμενο έμβασμα σε άλλο νόμισμα εκτός Ευρώ.

Ναι, για να αγοράσω αγαθό αξίας $450 θέλω να κάνω όλη αυτήν την διαδικασία. Η ισοτιμία του PayPal είναι ασύμφωνη και έλεγα να κάνει την μετατροπή κατευθείαν η τράπεζα. Τώρα κοιτάω την LeuPay ή Revolut, ίσως αξίζει να κάνω την αγορά μέσω αυτών όπως αναφέρεις και 'συ...

Από τη στιγμή που βρέθηκαν οι εναλλακτικές λύσεις με τις κάρτες εξωτερικού, όλοι εμείς που τις χρησιμοποιούμε έχουμε ξεγνοιάσει κι έχουμε ξεχάσει παντελώς την ασύμφορη φόριση του Balance του Paypal με οποιαδήποτε μέθοδο και παράλληλα την ασύμφορη μετατροπή του Balance σε οποιαδήποτε ισοτιμία. Και ειδικά για αγορές αντικειμένων μεγάλης αξίας, δεν είναι να το σκέφτεσαι καν με το Balance. Οπότε, δες ποια κάρτα σε βολεύει καλύτερα, σύνδεσέ την στο PayPal και κάνε τη δουλειά σου ;)

Καλησπέρα...Θέλω να πληρώσω ένα παλικάρι για μια αγορά μέσω PayPal..αυτός δεν έχει συνδεδεμένο ούτε τραπεζικό λογαριασμό ούτε πιστωτική κάρτα...γίνεται να του στείλω κανονικά;; επίσης...θα μπορεί μετά να πληρώσει και αυτός κανονικά ;; (στο λολ θέλει να τα βάλει)

Ας δούμε πόσο κοστίζει μια αγορά 450$ με σημερινές ισοτιμίες.

1. Paypal απευθείας αγορά

Θα πρέπει κάποιος να στείλει 414,66€ + 1€ για το έμβασμα = 415,66€

2. Paypal αλλά πριν την αγορά αλλάζω τα ευρώ από το balance των € στο balance $

Θα πρέπει κάποιος να στείλει 408,29€ + 1€ για το έμβασμα = 409,29€

3. Leupay

Θα πρέπει κάποιος να στείλει 400,78€ + 1€ για το έμβασμα = 401,78€

4. revolut

Δεν την έχω οπότε δεν ξέρω ακριβώς. Πιθανολογώ ότι θα είναι ελαφρώς φτηνότερα από ότι με leupay αφού όλοι λένε ότι έχει καλύτερη ισοτιμία.

5. με ελληνική κάρτα

Θα χρειαστεί 400,36€ + την προμήθεια της τράπεζας για αγορά σε συνάλλαγμα που εξαρτάται από την τράπεζα και το είδος της κάρτας που χρησιμοποιείς.

Από τις κάρτες που ξέρω η προμήθεια αυτή είναι 2,5-8,01€ οπότε η αγορά με ελληνική κάρτα θα κοστίσει 402,86€-408,37€

Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει τι τον συμφέρει περισσότερο και να πράξει ανάλογα.

• Like 1

όταν κάνουμε money request υπάρχει περίπτωση να υπολογίσουμε περίπου πόσα χρήματα λιγότερα θα μπουν;

μου ζητησαν 5€ στο paypal τα έστειλα και μπήκαν 4,40 αν θυμάμαι καλά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα,

Είμαι στο eBay και πατάω "Buy it Now" σε ένα προιόν στην συνέχεια "Continue" και συνδέομαι στο PayPal. Στο "Payment method" είναι επιλεγμένο το PayPal Balance και πατάω την επιλογή "Change" για να το αλλάξω. Με έκπληξη παρατηρώ ότι δεν είναι πουθενά οι κάρτες που εχω κάνει add. Ενώ παλιά τις εμφάνιζε κανονικά και επέλεγα και πλήρωνα με αυτές!

Άλλαξε κάτι στο PayPal; Απο που μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Εφόσον έχεις επαρκές υπόλοιπο στο paypal balance τότε η πληρωμή σου γίνεται υποχρεωτικά από αυτό.

Το θέμα είναι ότι παλαιότερα αν και επαρκούσε το υπόλοιπο του balance με άφηνε να πληρώσω με κάρτα. Αυτό άλλαξε τώρα;

Καλησπέρα, επιθυμώ να ανοίξω έναν paypal λογαριασμό για να δέχομαι πληρωμές από πελάτες στο internet, στις ελληνικές τράπεζες δεν με αφήνουν να ανοίξω καινούριο λογαριασμό λόγο τον CC, είμαι 18 ετών, ο πατέρας μου κατέχει στα χερια του μια χρεωστική κάρτα πειραιώς, ήθελα να ανοίξω revolut αλλα είδα ότι χρειάζεται στο έμβασμα να έχεις το ίδιο όνομα, μήπως ρε παιδεία να πάω με leupay? για να κάνω το έμβασμα απτών πατέρα μου (5) euro για να πάρει το fee η paypal.

θελω να βαλω στο paypal ενα IBAN αλλα δεν το περνει. μου δεινει το παρακατω ?

ξερει κανεις γιατι ? και μαλιστα εχω προσπαθησει με 2 IBAN

Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...