NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 3-5 εργάσιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 τελικα εκανα την παραγγελια και μου εδειξε οτι θα παρει οσα λεφτα ειχα μεσα + τη διαφορα απο την πιστωτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 τελικα εκανα την παραγγελια και μου εδειξε οτι θα παρει οσα λεφτα ειχα μεσα + τη διαφορα απο την πιστωτικη Αν είναι στο ίδιο νόμισμα με αυτό που έχεις στο balance η αγορά που πας να κάνεις, εξαντλεί το balance πρώτα και αν λείπουν χρήματα παίρνει και από την κάρτα. Όπως συνέβη σε εσένα. Αν είχες Ευρώ στο balance δεν έφτανε το ποσό που είχες μόνο του και προσπαθούσες να αγοράσεις σε π.χ. δολλάρια, θα προσπαθούσε να τραβήξει όλο το ποσό μόνο από την κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, Κέρδισα μια δημοπρασία στο ebay και στην προσπάθεια μου να την πληρώσω αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα. Πατάω Pay Now στο ebay, με μεταφέρει στο paypal και επιλέγω να χρεώσει την κάρτα της Πειραιώς και βγάζει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Δοκιμάζω ξανά και επιλέγω αυτήν την φορά την κάρτα της Αλφα. Μια απο τα ίδια. Παρατηρώ βέβαια ότι το μήνυμα γράφει κάτι σχετικό με δεν ολοκληρώθηκε και όχι "απορρίφθηκε απο την τράπεζα κτλ", το γνωστό μήνυμα λόγο των cc. Οπότε λέω να ξανά δοκιμάσω πάλι την διαδικασία μήπως και ήταν κάποιο κόλλημα του PayPal. Ξανά η διαδικασία με την κάρτα της Πειραιώς, ξανά με της Άλφα και το αποτέλεσμα το ίδιο. Οπότε και πατάω Cancel και με επιστρέφει στο ebay. Μπαίνω στο λογαριασμό μου στο PayPal και τι να δω; Τέσσερις πληρωμές(όσες και οι προσπάθειες μου δλδ) προς το "Pitney Bowes, Inc."(καμία σχέση με τον πωλητή!) και τέσσερα απανωτά refund. Και δεν έφθανε αυτό, στις κάρτες έχουν γίνει κανονικά οι κινήσεις και έχουν δεσμευτεί τα λεφτά. Και όλες αυτές οι κινήσεις αφορούν ποσό που δεν έχει σχέση ούτε με την αξία του προιόντος, ούτε των μεταφορικών, ούτε των δασμών.... Καμιά ιδέα του τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, συντομα θα παρω καποια λεφτα μεσω paypal. Αυτο που θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο οριο στο ποσα χρηματα μπορω να κανω withdraw στον τραπεζικο μου λογαριασμο. Υπαρχει καποιο οριο ημερησιο/μηνιαιο λογω cc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, συντομα θα παρω καποια λεφτα μεσω paypal. Αυτο που θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο οριο στο ποσα χρηματα μπορω να κανω withdraw στον τραπεζικο μου λογαριασμο. Υπαρχει καποιο οριο ημερησιο/μηνιαιο λογω cc? Όρια λόγω cc υπάρχουν για να βγάλεις χρήματα από την Ελλάδα, όχι για να φέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, Κέρδισα μια δημοπρασία στο ebay και στην προσπάθεια μου να την πληρώσω αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα. Πατάω Pay Now στο ebay, με μεταφέρει στο paypal και επιλέγω να χρεώσει την κάρτα της Πειραιώς και βγάζει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Δοκιμάζω ξανά και επιλέγω αυτήν την φορά την κάρτα της Αλφα. Μια απο τα ίδια. Παρατηρώ βέβαια ότι το μήνυμα γράφει κάτι σχετικό με δεν ολοκληρώθηκε και όχι "απορρίφθηκε απο την τράπεζα κτλ", το γνωστό μήνυμα λόγο των cc. Οπότε λέω να ξανά δοκιμάσω πάλι την διαδικασία μήπως και ήταν κάποιο κόλλημα του PayPal. Ξανά η διαδικασία με την κάρτα της Πειραιώς, ξανά με της Άλφα και το αποτέλεσμα το ίδιο. Οπότε και πατάω Cancel και με επιστρέφει στο ebay. Μπαίνω στο λογαριασμό μου στο PayPal και τι να δω; Τέσσερις πληρωμές(όσες και οι προσπάθειες μου δλδ) προς το "Pitney Bowes, Inc."(καμία σχέση με τον πωλητή!) και τέσσερα απανωτά refund. Και δεν έφθανε αυτό, στις κάρτες έχουν γίνει κανονικά οι κινήσεις και έχουν δεσμευτεί τα λεφτά. Και όλες αυτές οι κινήσεις αφορούν ποσό που δεν έχει σχέση ούτε με την αξία του προιόντος, ούτε των μεταφορικών, ούτε των δασμών.... Καμιά ιδέα του τι γίνεται; Οι συναλλαγές αυτες που λες έχουν ημερομηνία και ωρα ιδια με αυτήν που εσυ προσπάθησες να κανεις τις αγορές ή μήπως ειναι χρονικά διαφορετικές, αν ειναι πράγματι ιδιες τοτε οταν έμπαινες στο ππ για να πληρώσεις το report του ππ τι έλεγε οτι θα πληρώσεις σε χρήμα και ποιον πωλητή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Pitney Bowes είναι μεταφορική εταιρία που συνεργάζεται με το ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Οι συναλλαγές αυτες που λες έχουν ημερομηνία και ωρα ιδια με αυτήν που εσυ προσπάθησες να κανεις τις αγορές ή μήπως ειναι χρονικά διαφορετικές, αν ειναι πράγματι ιδιες τοτε οταν έμπαινες στο ππ για να πληρώσεις το report του ππ τι έλεγε οτι θα πληρώσεις σε χρήμα και ποιον πωλητή? Ναι, χρονικά είναι ακριβώς ίδιες. Το report έλεγε ότι θα πληρώσω 200 δολάρια και η κίνηση είναι 60 δολάρια η κάθε μια..... Pitney Bowes είναι μεταφορική εταιρία που συνεργάζεται με το ebay. Ναι, το παρατήρησα αλλά τι σχέση έχει με την συναλλαγή αυτή η εταιρία; Συνολικά μια πληρωμή δεν θα πρέπει να γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Και μια άλλη άσχετη απορία. Έχει στείλει κανείς έμβασμα στο PayPal σε νόμισμα διαφορετικό του Ευρώ; Αν δηλαδή στείλω έμβασμα σε δολάρια θα πάει κανονικά; Το έχει κάνει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Και μια άλλη άσχετη απορία. Έχει στείλει κανείς έμβασμα στο PayPal σε νόμισμα διαφορετικό του Ευρώ; Αν δηλαδή στείλω έμβασμα σε δολάρια θα πάει κανονικά; Το έχει κάνει κανείς; Σαφώς και θα πάει κανονικά στο balance με τα δολάρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Και μια άλλη άσχετη απορία. Έχει στείλει κανείς έμβασμα στο PayPal σε νόμισμα διαφορετικό του Ευρώ; Αν δηλαδή στείλω έμβασμα σε δολάρια θα πάει κανονικά; Το έχει κάνει κανείς; Το PayPal δεν δέχεται εντός ευρώπης με τη μορφή εμβάσματος άλλο νόμισμα εκτός από ευρώ. Το λέει ξεκάθαρα και στους όρους του όταν πατήσεις πάνω στο Top Up. Άρα, δεν γίνεται να στείλεις εσύ στο λογαριασμό σου π.χ. δολλάρια και να μπουν στο Balance δολλάρια. Θα σου τα μετατρέψει το PayPal σε ευρώ με τη δική του ασύμφορη ισοτιμία. Κι επειδή ήδη θα έχεις πληρώσει προμήθεια στην ελληνική τράπεζα για να σου τα στείλει σε άλλο νόμισμα, στην ουσία θα υποστείς δύο προμήθειες/μετατροπές και θα κάνεις μια τρύπα στο νερό, αφού τελικά στο PayPal θα καταλήξουν ευρώ. Επίσης, το PayPal δεν δέχεται εμβάσματα από τρίτους/ξένους, πέρα από τον εαυτό σου. Άρα, αποκλείεται και το σενάριο να σου στείλει κάποιος άλλος εκτός Ευρώπης έμβασμα σε διαφορετικό νόμισμα. Μόνο από refund από μαγαζί π.χ. στην Αγγλία (λίρες) ή εκτός Ευρώπης (π.χ. Κίνα) θα σου επιστραφούν τα χρήματα στο Balance στο ίδιο ακριβώς νόμισμα που σου τα έστειλαν χωρίς μετατροπή. Κι επίσης μόνο αν σου τα στείλει κάποιος από Balance σε Balance με τη διαδικασία του "Send Money". Φαντάζομαι, κάτι από αυτά τα δύο εννοούσε παραπάνω ο Νίκος, όταν μπερδεύτηκε και εκ παραδρομής σου έγραψε ότι θα πάνε κανονικά στο Balance σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Και μια άλλη άσχετη απορία. Έχει στείλει κανείς έμβασμα στο PayPal σε νόμισμα διαφορετικό του Ευρώ; Αν δηλαδή στείλω έμβασμα σε δολάρια θα πάει κανονικά; Το έχει κάνει κανείς; Αν προσπαθήσεις να στείλεις έμβασμα σε άλλο νόμισμα πλην Ευρώ, καταρχάς ξεχνάς -νομίζω- την SEPA προμήθεια του 1€. Θα πληρώσεις πολύ υψηλότερη. Οπότε μάλλον και μόνο για αυτό το ξεχνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teotsiposg4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα...σμρ πρόσθεσα έναν τραπεζικό λογαριασμό στο paypal μου...για να βάλω λεφτά στο paypal πρέπει να κάνω κάτι σαν μεταφορά-κατάθεση από την τράπεζα σε αυτόν τον λογαριασμό της deutche bank;; σε πόσο καιρό θα είναι τα χρήματα στο paypal;; Θα ήθελα κάποιος να μου τα αξίζει καλύτερα γτ δεν έχω ξανασχοληθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αν προσπαθήσεις να στείλεις έμβασμα σε άλλο νόμισμα πλην Ευρώ, καταρχάς ξεχνάς -νομίζω- την SEPA προμήθεια του 1€. Θα πληρώσεις πολύ υψηλότερη. Οπότε μάλλον και μόνο για αυτό το ξεχνάς. Ναι, έτσι είναι καθώς μου βγάζει έξοδα €10! Το PayPal δεν δέχεται εντός ευρώπης με τη μορφή εμβάσματος άλλο νόμισμα εκτός από ευρώ. Το λέει ξεκάθαρα και στους όρους του όταν πατήσεις πάνω στο Top Up. Άρα, δεν γίνεται να στείλεις εσύ στο λογαριασμό σου π.χ. δολλάρια και να μπουν στο Balance δολλάρια. Θα σου τα μετατρέψει το PayPal σε ευρώ με τη δική του ασύμφορη ισοτιμία. Κι επειδή ήδη θα έχεις πληρώσει προμήθεια στην ελληνική τράπεζα για να σου τα στείλει σε άλλο νόμισμα, στην ουσία θα υποστείς δύο προμήθειες/μετατροπές και θα κάνεις μια τρύπα στο νερό, αφού τελικά στο PayPal θα καταλήξουν ευρώ. Επίσης, το PayPal δεν δέχεται εμβάσματα από τρίτους/ξένους, πέρα από τον εαυτό σου. Άρα, αποκλείεται και το σενάριο να σου στείλει κάποιος άλλος εκτός Ευρώπης έμβασμα σε διαφορετικό νόμισμα. Μόνο από refund από μαγαζί π.χ. στην Αγγλία (λίρες) ή εκτός Ευρώπης (π.χ. Κίνα) θα σου επιστραφούν τα χρήματα στο Balance στο ίδιο ακριβώς νόμισμα που σου τα έστειλαν χωρίς μετατροπή. Κι επίσης μόνο αν σου τα στείλει κάποιος από Balance σε Balance με τη διαδικασία του "Send Money". Φαντάζομαι, κάτι από αυτά τα δύο εννοούσε παραπάνω ο Νίκος, όταν μπερδεύτηκε και εκ παραδρομής σου έγραψε ότι θα πάνε κανονικά στο Balance σου. Οπότε αποκλείω να στείλω στο PayPal κάτι διαφορετικό απο ευρώ. Μπορώ μήπως να το κάνω αυτό μέσω κάποιας απο τις πολλές επιλογές που έχουν βγει για να παρακάμπτουν τα cc; Να στέλνω δηλαδή έμβασμα σε δολάρια και απλά απο το PayPal να χρεώνω την κάρτα που είναι συνδεδεμένη στο λογαριασμό που τα έστειλα. Απ' ότι βλέπω υπάρχουν επιλογές όπως revolut, LeuPay, κτλ. Γνωρίζεις μήπως αν σε αυτές τις εταιρίες ισχύει το παραπάνω; Καλησπέρα...σμρ πρόσθεσα έναν τραπεζικό λογαριασμό στο paypal μου...για να βάλω λεφτά στο paypal πρέπει να κάνω κάτι σαν μεταφορά-κατάθεση από την τράπεζα σε αυτόν τον λογαριασμό της deutche bank;; σε πόσο καιρό θα είναι τα χρήματα στο paypal;; Θα ήθελα κάποιος να μου τα αξίζει καλύτερα γτ δεν έχω ξανασχοληθεί... Καλησπέρα, Ναι, πρέπει να στείλεις έμβασμα στα στοιχεία που σου εμφανίζει στο account σου στο PayPal. Συνήθως σε 2-3 εργάσιμες εμφανίζεται το έμβασμα στο balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα