theopan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να δημιουργήσω εναν λογαριαμό paypal. Μένω μισό χρόνο Ελλάδα και μισό εξωτερικό. Να δηλώσω χώρα Ελλάδα ή όχι; Παίζει κάτι με τα capital control; Αν επιλέξω Ελλάδα μπορώ να φορτώσω και κάρτες εξωτερικού; Αναλόγως ποιά είναι αυτή η χώρα του εξωτερικού, ενδέχεται το Paypal με δηλωμένη διεύθυνση σε αυτή να σου δίνει κάποιες παραπάνω δυνατότητες από το "Ελληνικό" Paypal (π.χ. δυνατότητα refund κατευθείαν σε κάρτα ή Paypal credit). Συνδέονται κάρτες εξωτερικού και σε Paypal με Ελληνική διεύθυνση, υπό τον όρο να είναι οι δηλωμένες διευθύνσεις κατοικίας (σε κάρτα και Paypal) στην ίδια χώρα από όσο καταλήξαμε πρόσφατα. Αν π.χ. δηλώσεις στο Paypal τη διεύθυνσή σου στην Ελλάδα και πας να συνδέσεις μια Αγγλική κάρτα στην οποία έχεις δηλώσει διεύθυνση στο Λονδίνο δεν θα γίνει αποδεκτή αυτή. Είχε συζητηθεί αυτό το θέμα προ κάποιου καιρού, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι σε αυτό το topic ή σε γειτονικό. Ενδέχεται η καλύτερη λύση να είναι να ανοίξεις 2 Paypal accounts (ένα για την κάθε χώρα διαμονής σου). Κάνε search ή στείλε μήνυμα στο support του Paypal για διευκρινήσεις. Είναι ενδιαφέρον το θέμα σου και σηκώνει αρκετή συζήτηση. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εχει κανει κανεις withdraw λεφτα απο το paypal ballance στο λογαριασμο του? Αν ναι μετα απο ποσες μερες τα λεφτα πηγανε στο λογαριασμο του?
afairesths Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τα ορια καθε ποτε ανανεωνονται καθε 1η Ιανουριου ? ή π.χ. εγω ξεκινησα τον λογαριασμο 12 Οκτωβριου, με πρωτη αγορα 25 Νοεμβριου.......
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τα ορια καθε ποτε ανανεωνονται καθε 1η Ιανουριου ? ή π.χ. εγω ξεκινησα τον λογαριασμο 12 Οκτωβριου, με πρωτη αγορα 25 Νοεμβριου....... Tοτε ανανεώνονται 1
afterhours Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εχει κανει κανεις withdraw λεφτα απο το paypal ballance στο λογαριασμο του? Αν ναι μετα απο ποσες μερες τα λεφτα πηγανε στο λογαριασμο του? Μιας και σκεφτομαι να συνδεσω τον τραπεζ. λογαριασμο με paypal τους πηρες τηλεφωνο για την συνδεση ή τους εστειλες το iban σου σε email Οσον αφορα για το εισερχομενο εμβασμα αφου ειναι SEPA λογικα μια δυο ημερες Μου ειχε ερθει εμβασμα εισερχομενο SEPA ασχετο με paypal και ετυχε να το δω να μπαινει στο λογαριασμο μου σε 3 ωρες !!!!
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Οχι με μειλ αργη πολυ η ολη διαδικασια. Καντους ενα τηλεφωνο και λιγα αγγλικα να ξερεις στο κανει πολυ γρηγορα.
afterhours Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω...νομιζω καπου διαβασα εδω μεσα οτι και με email να του στελεις την δευτερη φορα reply μετα απο το αυτοματοποιημενο με το IBAN μονο και τιποτε αλλο τοτε στο κανουν χωρις να χρειαστει τηλεφωνο
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν κανεις withdrayw καποια λεφτα απο το paypal ballance στο τραπεζικο λογαριασμο σου κραταει ενα ποσοστο? Γιατι εκανα σημερα 40 ευρω withdraw και μου κρατησε 3 ευρω. Δεν ειναι μεγαλη προμήθεια για 40 ευρω?
theopan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν κανεις withdrayw καποια λεφτα απο το paypal ballance στο τραπεζικο λογαριασμο σου κραταει ενα ποσοστο? Γιατι εκανα σημερα 40 ευρω withdraw και μου κρατησε 3 ευρω. Δεν ειναι μεγαλη προμήθεια για 40 ευρω? Δεν σου τα κράτησε το Paypal αυτά αλλά η τράπεζά σου (υποθέτω Eurobank κρίνοντας από τα 3 και όχι 4€ που έχουν οι άλλες). Πολλά ξεπολλά τόσα χρεώνουν δυστυχώς αφού δεν τους δείραμε ακόμα. Και 5€ να μεταφέρεις από άλλη τράπεζα, τα 3 ή 4€ θα σου τα κρατήσει η τράπεζα που δέχεται το έμβασμα. 1
antikinsor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Όπως και να έχει, τα λεφτά σου τα κράτησε η τράπεζα για το εισερχόμενο έμβασμα και όχι το PayPal, αφού το Withdraw είναι δωρεάν. Θα σου κρατούσε και το PayPal προμήθεια, αν είχες στο λογαριασμό σου άλλο νόμισμα εκτός από ευρώ, γιατί το PayPal στέλνει μόνο ευρώ και θα έπρεπε να τα μετατρέψει πρώτα, με τη δική του ασύμφορη ισοτιμία. 1
theopan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Oxi. Η τραπεζα ητανε η alpha bank Καλά εντάξει δεν έχει σημασία... Πειραιώς και ΕΤΕ χρεώνουν 4, η Eurobank 3 και η Alpha (της οποίας δεν είμαι πελάτης για να ξέρω) επίσης 3 όπως έμαθα τώρα. Κατάλαβες πάντως τι σου λέμε. Για αυτό ακριβώς δεν κάνουμε withdraw για μικροποσά από το Paypal σε Ελληνικές τράπεζες οι οποίες επιμένουν στο αδιανόητο να χρεώνουν έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος και προτιμούμε να τα καταναλώνουμε. 1
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εχω στο paypal 100e και θελω να αγορασω κατι με 130ε Εχω συνδεσει εναν τραπεζικο λογαριασμο Αν στειλω 30ε λογικα θα αργησουν να μπουν Αν βαλω μια πιστωτικη και κανω την αγορα θα παρει 130 απο την πιστωτικη ? ή 100 απο αυτα που εχω και 30 απο την πιστωτικη? Προτιμω το δευτερο να γινει Τι ειναι καλυτερο να κανω?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Στείλε 35€ με εμβασμα, γιατί οι ελληνικες πιστωτικες, όπως φαντάζομαι έχεις ακούσει, μπορεί και να μην δουλέψουν λόγω cc
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Στείλε 35€ με εμβασμα, γιατί οι ελληνικες πιστωτικες, όπως φαντάζομαι έχεις ακούσει, μπορεί και να μην δουλέψουν λόγω cc Ευχαριστω πολυ Ξερεις ποσες μερες θα κανουν να μπουν τα χρηματα απο εθνικη ebanking ? Παλια θυμαμαι εκανε αρκετες μερες Αν συνδεσω καρτα και λειτουργησει θα παρει ολο το ποσο απο κει ή θα παρει και τα λεφτα που εχω μεσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα