Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οποτε αφου δεν με αφηνει να συνδεσω Εσθονικη τραπεζα δεν μπορω! οΚ θενκ γιου

Δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Σημασία έχει τι χώρα έχεις δηλωμένη σαν διεύθυνση κατοικίας στο Paypal και στην τράπεζα που διατηρείς το λογαριασμό σου (και όχι που είναι η έδρα της τράπεζας). Ταυτίζονται; Έχεις διεύθυνση κατοικίας στην Αμερική στο Paypal μήπως;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια απορια , ποσο γρηγορα στελνει εμβασμα η leupay στο balance του PP ? (επισης απο οτι ειδα κατα την εγγραφη της leupay ζηταει και "national ID number , δλδ γινεται ταυτοποιηση κατα την εγγραφη; )

(επισης απο οτι ειδα κατα την εγγραφη της leupay ζηταει και "national ID number , δλδ γινεται ταυτοποιηση κατα την εγγραφη; )

Ναι απαραιτήτως. Αν δεν κάνεις δεν σου στέλνουν την κάρτα.

Που ακριβως στο νεο theme του paypal ειναι αν θα κανει την μετατροπη απο ευρω σε δολλαριο το ιδιο το paypal ή η τραπεζα.

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding

Μια απορια , ποσο γρηγορα στελνει εμβασμα η leupay στο balance του PP ? (επισης απο οτι ειδα κατα την εγγραφη της leupay ζηταει και "national ID number , δλδ γινεται ταυτοποιηση κατα την εγγραφη; )

Η LeuPay και κάθε τράπεζα αμέσως στέλνει τα εμβάσματα (σε ώρες εργάσιμες) και όταν η παραλήπτρια τράπεζα είναι εντός χωρών SEPA, αυτά εκτελούνται εντός 1-2 εργασίμων ημερών. Το PayPal συνεργάζεται με τη Deutsche Bank και άρα είναι εντός SEPA. Επειδή όμως το PayPal κινείται λίγο πιο αργά σε αυτά τα θέματα, να υπολογίζεις λίγο παραπάνω, δηλαδή 2-3 εργάσιμες μέρες.

Πάντως, να ξέρεις ότι τα εξερχόμενα εμβάσματα από τη LeuPay έχουν προμήθεια 3 ευρώ, οπότε σε συμφέρει καλύτερα να στέλνεις από ελληνική τράπεζα στο PayPal με προμήθεια 1 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο που ρωτάς, πρώτα γίνεται η ταυτοποίηση του λογαριασμού με τα απαραίτητα έγγραφα και μετά σου στέλνουν την κάρτα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μπορέσεις να ξεκινήσεις τις συναλλαγές σου. Όλα αυτά, υπάρχουν αναλυτικά στο αντίστοιχο topic για τη LeuPay.

Που ακριβως στο νεο theme του paypal ειναι αν θα κανει την μετατροπη απο ευρω σε δολλαριο το ιδιο το paypal ή η τραπεζα.

Αρχικά θα πας στα Settings (πατώντας στο γρανάζι πάνω δεξιά) και θα ακολουθήσεις τη διαδρομή -> Payments -> Preapproved Payments -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options. Εκεί θα τσεκάρεις το "Bill me in the currency listed on the seller's invoice", αν δεν είναι ήδη ττσεκαρισμένο, θα πατήσεις "Submit" και τέλος "Save" για να αποθηκευτεί η επιλογή.

Αυτο ητανε με το παλιο theme που ηξερα κι εγω πλεον το εχουν αλλαξει και ακομα "Old account view" να επιλεξω δεν μπορω να παω στο σημειο που αλλαζεις το τροπο που θα κανει τη μετατροπη.

Edit: Λαθος μου τωρα που κοιταξα καλυτερα τις οδηγιες σου ειναι μια χαρα.

Σε ευχαριστω πολυ.

Σε ευχαριστω πολυ με αυτο το λινκ με πηγε αμεσως εκει που ηθελα.

Αλλα πως μπορω να το βρω στο νεο theme του paypal?

Ποιο τροπο μου προτεινετε να επιλεξω και γιατι?

Αυτο ητανε με το παλιο theme που ηξερα κι εγω πλεον το εχουν αλλαξει και ακομα "Old account view" να επιλεξω δεν μπορω να παω στο σημειο που αλλαζεις το τροπο που θα κανει τη μετατροπη.

Σε ευχαριστω πολυ με αυτο το λινκ με πηγε αμεσως εκει που ηθελα.

1.Αλλα πως μπορω να το βρω στο νεο theme του paypal?

2.Ποιο τροπο μου προτεινετε να επιλεξω και γιατι?

1.Αφού σου έδωσα το λινκ, αποθήκευσε το και μην ασχολείσαι

2.Ο τρόπος που επιλέγεις είναι "Bill me in the currency listed on the seller's invoice."

...εκτός αν

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54905032

Δηλαδή υπάρχουν 2 τρόποι:

01. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.

02. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Τι κερδίζεις και τι χάνεις με τον κάθε τρόπο?

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το έμβασμα ή την δεύτερη κάρτα για να φορτώνω το paypal ballance.

Καλησπερα. Και γώ προχώρησα στην επιβεβαίωση της ταυτότητας μου και διεύθυνσης , αλλα μου ζητάει να κάνω confirm την πιστωτική μου κάρτα την οποία έχω κάνει link and confirm οταν την πέρασα πριν χρόνια. Πατώντας στο μήνυμα μου ανοίγει στο wallet οπου φαίνεται η κάρτα μου αλλα δεν έχει επιλογή για confirm. Δοκίμασα update την κάρτα , την έκανα remove και την ξαναέβαλα αλλά τιποτα. Ειναι παράλογο να μου βγάζει μήνυμα για confirm όταν την έχω κάνει παλαιότερα. Καμοιά ιδέα ?

Δηλαδή υπάρχουν 2 τρόποι:

01. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.

02. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Τι κερδίζεις και τι χάνεις με τον κάθε τρόπο?

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το έμβασμα ή την δεύτερη κάρτα για να φορτώνω το paypal ballance.

Αυτά είναι εφόσον πληρώνεις μέσω κάρτας με το Paypal. Δεν σε αφορά κανένας από τους 2 τρόπους τότε εφόσον χρησιμοποιείς το φόρτωμα του Paypal balance. Τυχούσα μετατροπή την κάνει υποχρεωτικά το Paypal.

Επειδη εχω ψιλομπερδευτει οταν πραγματοποιω αγορες απο το balance του paypal (μεταφεροντας χρηματα απο Ελληνικη τραπεζα ) υπαρχει οριο στις αγορες χωρις να κανω επαληθευσει του λογαριασμου;;  ;) :) 

Επισκέπτης

Επειδη εχω ψιλομπερδευτει οταν πραγματοποιω αγορες απο το balance του paypal (μεταφεροντας χρηματα απο Ελληνικη τραπεζα ) υπαρχει οριο στις αγορες χωρις να κανω επαληθευσει του λογαριασμου;; ;) :)

Ναι, 2.500 αλλά στον κλειδώνουν στα 1.800.

Ναι, 2.500 αλλά στον κλειδώνουν στα 1.800.

ΑΑ ενταξει χαλαρα εχω ακομα αρκετα μακαρι να δλδ υπηρχαν τα χρηματα αλλα πολυ δυσκολο να το φτασω .... Ευχαριστώ πολυ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...