Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα πρόβλημα με το paypal.πριν λίγο καιρό είχα κάνει κανονικά αγορά. Από χθες έβαλα στο balance 190 ευρώ και πήρα να κάνω μια παραγγελία 140 ευρώ. Μου βγάζει όμως αυτό το μυνημα

Sorry, we can’t complete your purchase at this time

Please return to the merchant and choose another way to pay

ΚΑΙ δεν δέχεται τη πληρωμή Τι μπορώ να κάνω?

Έχει κανείς ιδέα?
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις,

Δεν κλικάρισα απευθείας το λίνκ απ το email, μπήκα απ τον  browser.

Παρακάτω είναι το mail όπως ακριβώς το έλαβα:

PayPal

There is unusual activity in your PayPal account please check it

We've noticed unusual activity in your account, which we have temporarily disabled your account

Please update your information to access the account again

1. Click UPDATE YOUR ACCOUNT and Log into your PayPal account.

2. Update Your full billing informations.

3. Update Your Credit Card full informations.

4. Access to your account again

Thanks,

PayPal Service

Για να καταλάβω ρε παιδιά γιατί δεν τα πάω πολύ καλά με αυτα, ΔΕΝ ισχύει?

Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι?

Σου τα είχα γράψει αναλυτικά και νόμιζα ότι σε κάλυψα με αυτά.

1) Δεν σε προλογίζει με ονοματεπώνυμο.

2) Τα αγγλικά στη δεύτερη πρόταση (We 've noticed...) είναι της πλάκας.

3) Το PayPal ποτέ δεν στέλνει e-mail τέτοιου τύπου και ΠΟΤΕ δεν έχει ενεργό link για να το πατήσεις και να πας στο λογαριασμό σου.

Ως εκ τούτου ήταν 100% απόπειρα υποκλοπής των στοιχείων σου και τέτοιου είδους e-mails έρχονται πολύ συχνά, οπότε να είσαι προσεκτική και όποτε θέλεις να μπεις στο PayPal, πάντα θα το κάνεις απευθείας στον browser σου και ποτέ από link.

Πολύ καλά έκανες και το διέγραψες και το ίδιο πρέπει να κάνεις σε κάθε αντίστοιχο e-mail.

• Like 2
Δημοσ.

Σου τα είχα γράψει αναλυτικά και νόμιζα ότι σε κάλυψα με αυτά.

1) Δεν σε προλογίζει με ονοματεπώνυμο.

2) Τα αγγλικά στη δεύτερη πρόταση (We 've noticed...) είναι της πλάκας.

3) Το PayPal ποτέ δεν στέλνει e-mail τέτοιου τύπου και ΠΟΤΕ δεν έχει ενεργό link για να το πατήσεις και να πας στο λογαριασμό σου.

Ως εκ τούτου ήταν 100% απόπειρα υποκλοπής των στοιχείων σου και τέτοιου είδους e-mails έρχονται πολύ συχνά, οπότε να είσαι προσεκτική και όποτε θέλεις να μπεις στο PayPal, πάντα θα το κάνεις απευθείας στον browser σου και ποτέ από link.

Πολύ καλά έκανες και το διέγραψες και το ίδιο πρέπει να κάνεις σε κάθε αντίστοιχο e-mail.

Κάνεις λάθος φίλε, όσον αφορά το "3)..."

Καλό είναι να δίνεται σημασία σε αυτά τα email (βέβαια να είστε προσεκτικοί που κάνουν redirect τα url αυτά), πόσο μάλλον όταν είναι surveys. Διαφορετικά αν συμβεί κάτι στο μέλλον και χάσεις χρήματα ή έχεις κάποιο ανοιχτό case, να τους καλέσεις και να είναι σε θέση να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Κάνεις λάθος φίλε, όσον αφορά το "3)..."

Γιατί θεωρείς φίλε μου ότι κάνω λάθος;

Έχεις δει ποτέ το PayPal να στέλνει τέτοιου τύπου e-mails που να ζητάει να αναβαθμίσεις τα στοιχεία του λογαριασμού και της κάρτας σου και παράλληλα να εμπεριέχει ενεργό link που (δήθεν) να σε οδηγεί στη σελίδα του;

Όχι μόνο δεν στέλνει, αλλά σε τακτά διαστήματα ενημερώνει τους πελάτες του να είναι προσεκτικοί σε αυτού του είδους τα e-mails, τα οποία αποτελούν phishing.

Δεν έγραψα γενικά και αόριστα ότι δεν στέλνει το PayPal e-mails με ενεργά links, αλλά ότι δεν στέλνει e-mails τέτοιου τύπου και μάλιστα με ενεργό link (αφού είχε προηγηθεί συγκεκριμένος διάλογος), γιατί ήθελα να επιστήσω την προσοχή στη Lnk Hlk, που δεν είναι έμπειρη στο αντικείμενο, ότι αυτά τα συγκεκριμένα είναι 100% απάτη! Κι αφού δυσκολευόταν να το κατανοήσει, έπρεπε κάπως να το τονίσω περισσότερο.

Δημοσ.

Γιατί θεωρείς φίλε μου ότι κάνω λάθος;

Έχεις δει ποτέ το PayPal να στέλνει τέτοιου τύπου e-mails που να ζητάει να αναβαθμίσεις τα στοιχεία του λογαριασμού και της κάρτας σου και παράλληλα να εμπεριέχει ενεργό link που (δήθεν) να σε οδηγεί στη σελίδα του;

Όχι μόνο δεν στέλνει, αλλά σε τακτά διαστήματα ενημερώνει τους πελάτες του να είναι προσεκτικοί σε αυτού του είδους τα e-mails, τα οποία αποτελούν phishing.

Δεν έγραψα γενικά και αόριστα ότι δεν στέλνει το PayPal e-mails με ενεργά links, αλλά ότι δεν στέλνει e-mails τέτοιου τύπου και μάλιστα με ενεργό link (αφού είχε προηγηθεί συγκεκριμένος διάλογος), γιατί ήθελα να επιστήσω την προσοχή στη Lnk Hlk, που δεν είναι έμπειρη στο αντικείμενο, ότι αυτά τα συγκεκριμένα είναι 100% απάτη! Κι αφού δυσκολευόταν να το κατανοήσει, έπρεπε κάπως να το τονίσω περισσότερο.

Μόλις χθες ήταν το τελευταίο email που μου έστειλαν για κάτι αλλαγές που πρέπει να κάνω λόγω ... "rescheduled some of the upcoming security upgrades - New Deadlines" :P γεμάτο με απλά redirect urls

Αλλά και τα Surveys όταν μου στέλνουν περιέχουν url σε μορφή button.

Δημοσ.

Μόλις χθες ήταν το τελευταίο email που μου έστειλαν για κάτι αλλαγές που πρέπει να κάνω λόγω ... "rescheduled some of the upcoming security upgrades - New Deadlines" :P γεμάτο με απλά redirect urls

Μόνο που εσύ έχεις business account, όπως έχεις γράψει σε άλλο topic, σε αντίθεση με την πλειοψηφία από εμάς που έχουμε απλό λογαριασμό για αγορές και είναι (μάλλον) απίθανο να ζητήσουν να αναβαθμίσουμε τα στοιχεία, εκτός κι αν ξεπεραστούν κάποια όρια, οπότε τότε ζητούν επιβεβαίωση/confirmation στοιχείων (σε μη verified accounts) και όχι αναβάθμιση/update.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι αλλού. Αυτό που ήταν το σημαντικό, το κατάλαβε η φίλη παραπάνω και δεν έχει νόημα να κολλάμε στις λεπτομέρειες :)

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά και τα Surveys όταν μου στέλνουν περιέχουν url σε μορφή button.

στα οποία mail σου απευθύντονται με ονοματεπώνυμο έτσι;

νομίζω αυτό ήθελε πιο πολύ να τονίσει ο antikinsor

• Like 1
Δημοσ.

στα οποία mail σου απευθύντονται με ονοματεπώνυμο έτσι;

νομίζω αυτό ήθελε πιο πολύ να τονίσει ο antikinsor

όντως

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε τι έχει γίνει με το paypal μου. Σήμερα λοιπόν έκανα confirm μια χρεωστική κάρτα και πήγα να κάνω request money από μία προπληρωμένη που είχα βάλει το ποσό που ήθελα να φορτόσω τον λογαριασμό μου. Όλα καλά μέχρι εκεί, δέχτηκα κανονικά αυτά που μου ζητούσε έβαλα τα στοιχεία της προπληρωμένης και δεν είχε θέμα. Όταν πήγα στο paypal όμως για κάποιον λόγο μου έχει βάλει την πληρωμή στο payment pending και περιμένει να βάλω tracking number και μεταφορική. Δήλαδη σαν να πούλησα κάτι στο email που ζήτησα τα χρήματα. Ξέρετε τι έχει γίνει; Να κάνω refund? Έχω χαθεί (και αγχώθει).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε τι έχει γίνει με το paypal μου. Σήμερα λοιπόν έκανα confirm μια χρεωστική κάρτα και πήγα να κάνω request money από μία προπληρωμένη που είχα βάλει το ποσό που ήθελα να φορτόσω τον λογαριασμό μου. Όλα καλά μέχρι εκεί, δέχτηκα κανονικά αυτά που μου ζητούσε έβαλα τα στοιχεία της προπληρωμένης και δεν είχε θέμα. Όταν πήγα στο paypal όμως για κάποιον λόγο μου έχει βάλει την πληρωμή στο payment pending και περιμένει να βάλω tracking number και μεταφορική. Δήλαδη σαν να πούλησα κάτι στο email που ζήτησα τα χρήματα. Ξέρετε τι έχει γίνει; Να κάνω refund? Έχω χαθεί (και αγχώθει).

Το κόλπο του request money πρακτικά είναι ότι ζητάς λεφτά γιατί πουλησες κάτι, γι'αυτό και ζητάει tracking.
Δημοσ.

Ναι απλά όταν το είχα τεστάρει με 1 ευρώ δεν μου ζήτησε τίποτα και μπήκε κανονικά στο balance μου. Τώρα που έβαλα 50άρικο το ζήτησε. Αυτό με παραξένεψε. Τελοσπάντων το έψαξα λίγο μάλλον πρέπει να περιμένω 21 μέρες και θα μπουν κανονικά. Απλά είναι λίγο απογοητευτικό. :Ρ

• Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση, 

εχω λογιαρασμο για την Εσθονικη μου καρτα προσπαθησα να κανω λινκ το Πειπαλ με την τραπεζα μου αλλα μου εχει μονο επιλογη για Αμειρκανικη τραπεζα 

1)Γιατι δεν μπορω να συνδεσω τον λογαριασμο μου?

2)Αν δεν μπορεσω να τον συνδεσω υπαρχει η δυνατοτητα τα λεφτα που εχω στο Πειπαλ να τα κανω μετρητα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ερωτηση,

εχω λογιαρασμο για την Εσθονικη μου καρτα προσπαθησα να κανω λινκ το Πειπαλ με την τραπεζα μου αλλα μου εχει μονο επιλογη για Αμειρκανικη τραπεζα

1)Γιατι δεν μπορω να συνδεσω τον λογαριασμο μου?

2)Αν δεν μπορεσω να τον συνδεσω υπαρχει η δυνατοτητα τα λεφτα που εχω στο Πειπαλ να τα κανω μετρητα?

1) μάλλον λόγω διαφορετικής χώρας λογαριασμού και paypal

2) πρέπει να έχεις συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να το στείλεις εκεί το balance

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...