Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα μ ενα προιον απο κινα , παρελαβα ενα ελαττωματικο προιον ,με παιδευει ο πωλητης εδω και τρεις εβδομαδες περιπου, κερδιζει χρονο μερα με την ημερα, ανοιξα dispute στο paypal αλλα και εκει ακρη δεν βγαζω, αναγκαστηκα να κανω claim και να ζητησω τα μισα χρηματα πισω (15 ευρω) και να κρατησω το ελαττωματικο προιον, η απαντηση απο το paypal (μεσω πωλητη) ειναι να του στειλω το προιον πισω για να μου επιστρεψει τα χρηματα ,το θεμα μας ειναι οτι αναφερει οτι τα εξοδα αποστολης τα επιβαρυνομαι εγω, ειναι δυνατον για δικο του λαθος να τα πληρωσω εγω; τι κανω σε αυτην την περιπτωση τωρα ,τα εξοδα αποστολης βγαινουν περιπου 10 ευρω 

Λεφτα απο τα ταχυδρομικά δεν τα παίρνεις πισω ετσι στην τυχη υπάρχει διαδικασία

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/

Παιδιά να ρωτήσω, στο paypal αν δεχτεις πληρωμές πάνω απο όριο και κλειδώσει ο λογαριασμός, ποια εγγραφα χρειάζονται? παραπανω διαβάζω οτι χρειάζεται λογαριασμος ΔΕΚΟ και ταυτοτητα, θα χρειαστει και καποιο εκαθαριστικο εφοριας π.χ?

Οταν θα κλειδωθεί ο λογαριασμός σου το transaction σου λεει ακριβώς τι θελει απο χαρτια

• Like 1
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ταυτότητα και ένα έγγραφο που να πιστοποιεί τη διεύθυνση που μένεις, λογαριασμός δέκο, εκκαθαριστικο τράπεζας κλπ.

μπορω να στειλω αυτα τα 2 εγγραφα πριν μου τον κλειδωσουν για να αυξησω το οριο?

Δημοσ.

Λεφτα απο τα ταχυδρομικά δεν τα παίρνεις πισω ετσι στην τυχη υπάρχει διαδικασία

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/

Οταν θα κλειδωθεί ο λογαριασμός σου το transaction σου λεει ακριβώς τι θελει απο χαρτια

Δηλαδη Nick τι πρεπει να κανω; πρεπει να πατησω το link που αναφερει; και μετα; εχω μελλοντικη επιβαρυνση; 

Δημοσ.

Δηλαδη Nick τι πρεπει να κανω; πρεπει να πατησω το link που αναφερει; και μετα; εχω μελλοντικη επιβαρυνση; 

Λεει εκει πια ειναι η διαδικασία, εν ολιγοις, πας ταχυδρομείο, πληρώνεις, το στέλνεις, δίνεις τον αριθμό παρακολουθήσεις στο ππ, και οταν φτάσει τα πληρώνεσαι ολα

Δημοσ.

Λεει εκει πια ειναι η διαδικασία, εν ολιγοις, πας ταχυδρομείο, πληρώνεις, το στέλνεις, δίνεις τον αριθμό παρακολουθήσεις στο ππ, και οταν φτάσει τα πληρώνεσαι ολα

Πηγαινω να δωσω απαντηση οτι δεν δεχομαι να πληρωσω τα μεταφορικα εγω, αλλα μου βγαζει δυο επιλογες ,μια να δωσω το tracking information και μια αλλη να κανω ακυρωση claim ,τωρα τι να κανω ; να το στειλω ; αν δεν μου επιστρεψει τα μεταφορικα την πατησαμε

εδω το μηνυμα που ελαβα απο το paypal 

Please ship the merchandise back to your seller, using the address provided below. The merchandise should be in the condition in which you received it. Please keep in mind you are responsible for any costs associated with returning the merchandise.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω, στο paypal αν δεχτεις πληρωμές πάνω απο όριο και κλειδώσει ο λογαριασμός, ποια εγγραφα χρειάζονται? παραπανω διαβάζω οτι χρειάζεται λογαριασμος ΔΕΚΟ και ταυτοτητα, θα χρειαστει και καποιο εκαθαριστικο εφοριας π.χ?

Δεν έχει δουλειά με την εφορία το Paypal, ούτε καν το ΑΦΜ σου είναι στοιχείο που ζητάει. Εκκαθαριστικό συνεπώς δεν ζητείται.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μαζέψει στο PP ένα κομπόδεμα σε € από αγορές μέσω Pockee.

Πάω να αγοράσω το χ προϊόν που το πουλάνε σε $ και στις επιλογές πληρωμής δεν έχω το paypal balance.

Γιατί;

Τι δεν πάει καλά;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάω να αγοράσω το χ προϊόν που το πουλάνε σε $ και στις επιλογές πληρωμής δεν έχω το paypal balance.

Γιατί;

Τι δεν πάει καλά;

Πρέπει το balance να είναι σε δολλάρια.
Δημοσ.

Γιατί;

Τι δεν πάει καλά;

Μετέτρεψε ενα ποσό του balance σε δολλάρια εφόσον βιάζεσαι (αν και η ισοτιμία του paypal δεν συμφέρει), ή χρησιμοποίησε κάποια κάρτα εξωτερικού που έχεις συνδεδεμένη με paypal (revolut,leupay) για να κάνεις την αγορά σε $ αλλά με μετατροπή απο την κάρτα και όχι απο το paypal (συμφέρει σε κάθε περίπτωση).

Δημοσ.

Να ρωτησω λιγο, για ταυτοποιηση οικίας εκτος απο λογαριασμο ΔΕΗ, νερού και τα λοιπά, μπορώ να πάω κάτι άλλο όπως π.χ υπεύθυνη δήλωση απο τα κεπ?

Δημοσ.

Να ρωτησω λιγο, για ταυτοποιηση οικίας εκτος απο λογαριασμο ΔΕΗ, νερού και τα λοιπά, μπορώ να πάω κάτι άλλο όπως π.χ υπεύθυνη δήλωση απο τα κεπ?

What is KEΠ ? ....θα ρωτήσει το paypal  :-D    

• Like 1
Δημοσ.

επειδη δεν εχω νερο ρευμα στο ονομα μου γιαυτο ρωταω, υπαρχει κατι που να μπορω να τους δωσω? λογαριασμος κινητης π.χ?

για το κεπ ελεγα μηπως εμπιπτει στην κατηγορια goverment papers

Δημοσ.

επειδη δεν εχω νερο ρευμα στο ονομα μου γιαυτο ρωταω, υπαρχει κατι που να μπορω να τους δωσω? λογαριασμος κινητης π.χ?

για το κεπ ελεγα μηπως εμπιπτει στην κατηγορια goverment papers

Πρόσφατος λογαριασμός κινητής πιο πιθανό να γίνει αποδεκτό απο το έγγραφο του ΚΕΠ (εννοείται αμετάφραστο)...υποθέτω.  

Δημοσ.

Έχω ενα πρόβλημα με το paypal.πριν λίγο καιρό είχα κάνει κανονικά αγορά. Από χθες έβαλα στο balance 190 ευρώ και πήρα να κάνω μια παραγγελία 140 ευρώ. Μου βγάζει όμως αυτό το μυνημα

Sorry, we can’t complete your purchase at this time

Please return to the merchant and choose another way to pay

ΚΑΙ δεν δέχεται τη πΛητώ μη. Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Έχω ενα πρόβλημα με το paypal.πριν λίγο καιρό είχα κάνει κανονικά αγορά. Από χθες έβαλα στο balance 190 ευρώ και πήρα να κάνω μια παραγγελία 140 ευρώ. Μου βγάζει όμως αυτό το μυνημα

Sorry, we can’t complete your purchase at this time

Please return to the merchant and choose another way to pay

ΚΑΙ δεν δέχεται τη πΛητώ μη. Τι μπορώ να κάνω?

Είναι διαθέσιμα τα χρήματα ή ειναι μπλοκαρισμένα, με ποιον τροπο τα ανέβασες στο balance

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...