Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις , Νίκο ευχαριστώ για το λινκ και όλα και συγγνώμη για τις απαντημένες τελικά ερωτήσεις μου.
Να στε καλά! Όλα όκει με τη μεταφορά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, μου δίνει την δυνατότητα να κάνω claim. Έχει να κάνει αν πριν το claim επιλέξω και το request a refund; Γιατί αυτό είναι που ζητάω άλλωστε. Το είχα επιλέξει και ο κινέζος το έκανε cancel και μου έγραψε ότι θα κάνει refund όταν παραλάβει το πακέτο. Το παρέλαβε αλλά τίποτα...

κανε claim, τι να σου πω, μίλησες μαζί του?

Επισκέπτης

Αν ξεπεράσεις γενικά ένα όριο που έχει το paypal όταν δεν είσαι νομίζω verified, όντως θα σου ζητήσει κάποια έγγραφα για να κάνεις lift τα limits.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς όταν κάνεις escalate ένα case που έχεις ανοίξει, πόσες μέρες αφήνει περιθώριο στον πωλητή να απαντήσει;

To escalate(claim) δεν εχει οριο, το χειρίζεται το ππ και ειναι θέμα δικό τους

Καπου διαβασα οτι με request money, αν ξεπερασεις αθροιστικα ενα ποσο, το paypal, ζηταει καποια εγγραφα.

Ισχυει κατι τετοιο?

Το request ειναι για εμπόρους και ειναι 2500 τον χρονο, οταν τα ξεπεράσεις κλειδώνεσαι και πρεπει να εχεις επαγγελματικο αφμ για να σε ξεκλειδώσουν και το πιο πιθανον (αν δεν στειλεις αυτα που ζητάνε) ειναι να χάσεις τον λογαριασμό σου

Μπορείς ομως να παρεις τα λεφτά του balance

To escalate(claim) δεν εχει οριο, το χειρίζεται το ππ και ειναι θέμα δικό τους

Το request ειναι για εμπόρους και ειναι 2500 τον χρονο, οταν τα ξεπεράσεις κλειδώνεσαι και πρεπει να εχεις επαγγελματικο αφμ για να σε ξεκλειδώσουν και το πιο πιθανον (αν δεν στειλεις αυτα που ζητάνε) ειναι να χάσεις τον λογαριασμό σου

Μπορείς ομως να παρεις τα λεφτά του balance

Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πάντως "επαγγελματικά" και μη επαγγελματικά ΑΦΜ. Τα ΑΦΜ διαχωρίζονται μόνο σε φυσικών και σε νομικών προσώπων (εταιρειών). Εγώ δεν τους είχα στείλει εν τω μεταξύ κανένα έγγραφο σχετικά με την επαγγελματική δραστηριότητά μου (που τυχαίνει να έχω) όταν μου είχαν κλειδώσει το account πριν 4 χρόνια, για υπέρβαση του ορίου. Ήταν αρκετή μια φωτοτυπία του διαβατηρίου μου, μια φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ για τη διεύθυνση (και ίσως-δεν θυμάμαι σίγουρα) statement από την τράπεζά μου.

Παιδιά χαίρετε, έχω ένα balance και  είπα να το τραβήξω, μα μου βγάζει ότι η τράπεζα (πειραιώς) είναι disabled και να δοκιμάσω σε λογαριασμό άλλης τράπεζας (δεν έχω). Τι μλκ είναι αυτές; Δεν γίνεται τπτ έτσι;

Παιδιά χαίρετε, έχω ένα balance και  είπα να το τραβήξω, μα μου βγάζει ότι η τράπεζα (πειραιώς) είναι disabled και να δοκιμάσω σε λογαριασμό άλλης τράπεζας (δεν έχω). Τι μλκ είναι αυτές; Δεν γίνεται τπτ έτσι;

Η τράπεζα Πειραιώς (...ολόκληρη) δεν υπάρχει περίπτωση να είναι disabled καθώς συναλλασόμαστε (προς το παρόν τουλάχιστον...) οι υπόλοιποι! :-)

Ποιός το βγάζει το μήνυμα και πως ακριβώς είναι διατυπωμένο γράψε. Ανέβασε και screenshot από όπου το βλέπεις αυτό ακόμα καλύτερα, να δούμε τι γίνεται. Μια υπόθεση που μπορώ να κάνω, είναι ότι προσπαθείς να κάνεις withdraw σε λογαριασμό που έχει πέσει σε αδράνεια αλλά αν δεν δώσεις περισσότερα στοιχεία...

• Like 1

Σόρυ, ήμουν εντελώς ασαφής. Στην οθόνη που συνδέεις τον τρ. λογαριασμό  με το paypal, ζητάει το iban. Το βάζω σωστά αλλά βγάζει το παρακάτω 

post-395342-0-27147500-1463247903_thumb.png

Ο λογαριασμός δεν είναι αδρανής. Μήπως έπρεπε να είναι συνδεδεμένος πριν τα CC και δεν επιτρέπει νέους λογαριασμούς προς το παρόν;

Σόρυ, ήμουν εντελώς ασαφής. Στην οθόνη που συνδέεις τον τρ. λογαριασμό  με το paypal, ζητάει το iban. Το βάζω σωστά αλλά βγάζει το παρακάτω 

attachicon.gifΚαταγραφή.PNG

Ο λογαριασμός δεν είναι αδρανής. Μήπως έπρεπε να είναι συνδεδεμένος πριν τα CC και δεν επιτρέπει νέους λογαριασμούς προς το παρόν;

Τώρα προσπαθείς να τον συνδέσεις το λογαριασμό; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι τον είχες ήδη και πήγες να κάνεις withdraw απλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει έτσι. Ελληνικοί λογαριασμοί έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές ότι δεν συνδέεονται από τον περασμένο Ιούνιο μέσα από τη σελίδα του paypal. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να σου τον συνδέσουν αυτοί.

Ναι, τώρα! Μέχρι τώρα μόνο πλήρωνα, δεν έκανα αναλήψεις, δεν είχε χρειαστεί να τον συνδέσω! Και ξέρεις, μετά την επαναλειτουργία του στη Ελλάδα δεν φαντάστηκα ότι θα είχα πρόβλημα...

Ευχαριστώ ρε φίλε!

Το πρόβλημα με τους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν είναι μόνο ελληνικό. Παρατηρείται και σε λογαριασμούς (paypal + τραπεζικούς) που είναι σε άλλη χώρα. Η επιλογή έχει απενεργοποιηθεί απο το PayPal για λόγους ασφαλείας και απλά παίρνεις τηλέφωνο και στην ενεργοποιούν.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού σε PayPal και τράπεζα άλλης χώρας.

Τώρα προσπαθείς να τον συνδέσεις το λογαριασμό; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι τον είχες ήδη και πήγες να κάνεις withdraw απλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει έτσι. Ελληνικοί λογαριασμοί έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές ότι δεν συνδέεονται από τον περασμένο Ιούνιο μέσα από τη σελίδα του paypal. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να σου τον συνδέσουν αυτοί.

Εγώ επικοινώνησα με email αλλά μου ζητάνε πέρα από το αντίγραφο του λογαριασμού να τους στείλω και αντίγραφο ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης. Όχι ευχαριστώ.

Τηλεφωνικά στα ζητάνε αυτά άραγε;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...