Ελλεν Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μου!Όχι δεν έχω αλλάξει IP είναι η αλήθεια δεν ξέρω να το κάνω απλά ακολούθησα τα βήματα με το άλλο μου email κλπ.Συνήθως έβαζα χρήματα στην κάρτα μου και μετά έκανα κανονικά τις αγορές μου ακόμα και για φαγητό πχ. Μετά την πρώτη μου αγορά σε οτιδήποτε μου έδειχνε το υπόλοιπο από την συνδεδεμένη κάρτα στο paypal. Υπήρχαν φορές βέβαια που δεν το έδειχνε αλλά έκανα κανονικά τις αγορές μου. Τώρα και 0 μου δείχνει και δεν με αφήνει να κάνω και καμία αγορά ούτε στο site της Adidas που υποτίθεται δέχεται κανονικά μέσω paypal τις ελληνικές προπληρωμένες κάρτες (δοκίμασα πριν μια βδομάδα περίπου με κάρτα φίλου και έγινε κανονικά αγορά ήρθε το προϊόν )Μήπως θα ήταν καλύτερα να βγάλω κάρτα revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Υπαρχει καποιος οδηγος στο paypal για να μου επιστραφουνε τα χρηματα διοτι το προιον που παρελαβα ειναι ελαττωματικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελλεν Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μου! Όχι δεν έχω αλλάξει IP είναι η αλήθεια δεν ξέρω να το κάνω απλά ακολούθησα τα βήματα με το άλλο μου email κλπ. Συνήθως έβαζα χρήματα στην κάρτα μου και μετά έκανα κανονικά τις αγορές μου ακόμα και για φαγητό πχ. Μετά την πρώτη μου αγορά σε οτιδήποτε μου έδειχνε το υπόλοιπο από την συνδεδεμένη κάρτα στο paypal. Υπήρχαν φορές βέβαια που δεν το έδειχνε αλλά έκανα κανονικά τις αγορές μου. Τώρα και 0 μου δείχνει και δεν με αφήνει να κάνω και καμία αγορά ούτε στο site της Adidas που υποτίθεται δέχεται κανονικά μέσω paypal τις ελληνικές προπληρωμένες κάρτες (δοκίμασα πριν μια βδομάδα περίπου με κάρτα φίλου και έγινε κανονικά αγορά ήρθε το προϊόν ) Μήπως θα ήταν καλύτερα να βγάλω κάρτα revolut; Παιδιά απλά τυχαία το ξαναδοκίμασα μόλις με διπλά email και το δέχτηκε ευχαριστώ άπειρα όσους ασχολήθηκαν να με βοηθήσουν κάτι τελευταίο μόνο αν γίνεται να μου πείτε αν ξέρετε πόσο συχνά μπορώ να κάνω αυτή τη διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Συνήθως έβαζα χρήματα στην κάρτα μου και μετά έκανα κανονικά τις αγορές μου ακόμα και για φαγητό πχ. Μετά την πρώτη μου αγορά σε οτιδήποτε μου έδειχνε το υπόλοιπο από την συνδεδεμένη κάρτα στο paypal. Υπήρχαν φορές βέβαια που δεν το έδειχνε αλλά έκανα κανονικά τις αγορές μου. Σου ξαναλέω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνέβαινε αυτό. Κάτι μπερδεύεις. Το balance του Paypal είναι αυτό που λέει η λέξη: υπόλοιπο στο Paypal. Το οποίο μπορεί να προκύψει είτε με φόρτιση που κάνεις μέσω εμβάσματος (παλιότερα και μέσω κάρτας) ή από χρήματα που σου έστειλε σε αυτό κάποιος άλλος (είτε ως δωρεά ή από refund πωλητών που γίνονται πλαγίως). Καμία σχέση με υπόλοιπα συνδεδεμένων καρτών τα οποία τα βλέπεις μέσω των μηχανισμών (e-banking) των τραπεζών που τις έχουν εκδόσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , Μια απορία προς τους πιο έμπειρους... Μεχρι στιγμής για να πραγματοποιήσω αγορά απο εξωτερικό & πληρωμή με paypal μετέφερα το ποσό που ήθελα μέσω άλλου λογαριασμου στο balance μου & έκανα τις αγορες κανονικά.. Φιλος μου που κάνει το ίδιο πράγμα ισχυρίζεται ότι & 1 ευρώ να εχει στο balance του μπορεί & κάνει αγορές απο εξωτερικό αφου "τραβιεται" πρώτα το 1 ευρω απο το balance & τα υπόλοιπα τα πέρνει απο την κάρτα του.. Σε εμένα δεν ισχυει αυτό...Πρέπει να έχω το λιγότερο το αντίστοιχο ποσό στο balance αλλιώς δεν προχωρά η συναλλαγή... Παίζει να ειναι κάποια ρύθμιση του Paypal ??? Για να γίνει αυτό πρέπει, η αγορά να είναι σε ευρώ και το balance σε ευρώ, επίσης πρέπει η κάρτα να μην εχει μπλοκαριστεί από τα cc Επεξ/σία 9 Μαΐου 2016 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisdj77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, έχω λογαρισμό στην PAYPAL και μου έχει γίνει αποκλεισμός για δίαστημα 6 μηνών εξαιτίας ενός ηλίθιου φίλου μου!Αφού έχω balance κάποιο χρηματικό ποσό, πλέον με αφήνει μόνο να κάνω ανάληψη μέσω τραπεζικού λογαριασμού και καμία άλλη ενέργεια. Το θέμα είναι ότι όταν πάω να βάλω έναν απο τους 2 λογαριασμούς που έχω στο όνομα μου, λέει το γνωστό <<Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.>> . Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας την ρίξει. Επίσης, θα μπορούσα να συνδέσω ένα λογαρισμό που δεν είναι στο όνομα μου? Τέλος να αναφέρω πως, η κάρτα που έχω συνδεδεμενη είναι μια Mastercard της eurobank και δεν με αφήνει να κάνω ανάληψη μέσω κάρτας! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2016 από arisdj77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 καλησπέρα, έχω λογαρισμό στην PAYPAL και μου έχει γίνει αποκλεισμός για δίαστημα 6 μηνών εξαιτίας ενός ηλίθιου φίλου μου!Αφού έχω balance κάποιο χρηματικό ποσό, πλέον με αφήνει μόνο να κάνω ανάληψη μέσω τραπεζικού λογαριασμού και καμία άλλη ενέργεια. Το θέμα είναι ότι όταν πάω να βάλω έναν απο τους 2 λογαριασμούς που έχω στο όνομα μου, λέει το γνωστό <<Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.>> . Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας την ρίξει. Επίσης, θα μπορούσα να συνδέσω ένα λογαρισμό που δεν είναι στο όνομα μου? Τέλος να αναφέρω πως, η κάρτα που έχω συνδεδεμενη είναι μια Mastercard της eurobank και δεν με αφήνει να κάνω ανάληψη μέσω κάρτας!Για να συνδέσεις τον λογαριασμό πρεπρι να πάρεις τηλέφωνο στα κεντρικά.Όχι, δεν μπορείς. Ποτέ το paypal δεν έδινε τη δυνατότητα ανάληψης μέσω κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Υπαρχει καποιος οδηγος στο paypal για να μου επιστραφουνε τα χρηματα διοτι το προιον που παρελαβα ειναι ελαττωματικο; Σήμερα τα πάντα ειναι διαθέσιμα στο ίντερνετ με ενα απλό ψαξιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ευχαριστω Νικολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ποτέ το paypal δεν έδινε τη δυνατότητα ανάληψης μέσω κάρτας. Ποτέ το paypal δεν έδινε τη δυνατότητα ανάληψης μέσω κάρτας σε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ PAYPAL. Αν έχεις κυπριακό paypal ή πολλών άλλων χωρών μια χαρά μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα σου από το paypal στην κάρτα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλημέρα, Εχω ανοίξει ένα case στο PayPal μου μου ηρθε αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι στην τάδε του μηνός θα κλείσει αυτόματα. Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Θα κλείσει και θα τσεκάρουν το θεμα αυτοί στο PayPal να δώσουν λύση; Κάτι σαν escalate δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αν κλείσει ειναι σαν να μην το άνοιξες ποτέ και δεν μπορείς να το ανοίξεις ξανά, δεν τσεκάρουν τίποτα αν κλείσει, αν εχεις την δυνατότητα να το κάνεις claim τοτε καντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελλεν Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Παιδιά πολύ καλημέρα σας και πάλι και ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις !! Σε αυτο που λέτε για το balance ίσως δεν θυμάμαι εγώ καλά και κάνω λάθος. Πέρα απο αυτο σήμερα προσπάθησα πάλι με τον ίδιο τροπο με τα δυο email να βάλω χρήματα στο PayPal και πάλι δεν μου το δέχεται μου λέει να δοκιμάσω με άλλη κάρτα , πράγμα το οποίο γινόταν και την πρώτη φορά όπως προείπα και κάποια στιγμή έτυχε και το δέχθηκε. Λογικά δεν θα πρέπει να με αφήσει να τα περάσω αφού το έκανε ήδη μια φορά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αυτο που λέμε για το balance ειναι αυτο http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-758?do=findComment&comment=54773858 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αν κλείσει ειναι σαν να μην το άνοιξες ποτέ και δεν μπορείς να το ανοίξεις ξανά, δεν τσεκάρουν τίποτα αν κλείσει, αν εχεις την δυνατότητα να το κάνεις claim τοτε καντο. Ναι, μου δίνει την δυνατότητα να κάνω claim. Έχει να κάνει αν πριν το claim επιλέξω και το request a refund; Γιατί αυτό είναι που ζητάω άλλωστε. Το είχα επιλέξει και ο κινέζος το έκανε cancel και μου έγραψε ότι θα κάνει refund όταν παραλάβει το πακέτο. Το παρέλαβε αλλά τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα