Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπα κάτι δε πάει καλά το googlara

εχουν κι άλλοι πρόβλημα

εγω δεν άλλαξα τίποτα

Εστειλε ειδοποίση ότι πήρα λεφτά και δε βγάζει για τις αγορές πλέον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά συγγνώμη που ειμαι εκτός θέματος αλλα θα κανω 135€ request money μέσω PayPal σε ελληνική κάρτα, ξερει κανεις ποσά θα μ κρατήσουν; Κανω request money γιατι τα βιάζομαι τα λεφτά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδιά συγγνώμη που ειμαι εκτός θέματος αλλα θα κανω 135€ request money μέσω PayPal σε ελληνική κάρτα, ξερει κανεις ποσά θα μ κρατήσουν; Κανω request money γιατι τα βιάζομαι τα λεφτά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλύτερα send money κανε.... 5 ευρω περιπου ειναι η χρεωση....

Με αναζήτηση "προμήθεια request" σ' αυτό το θέμα θα πάρεις απάντηση.

Μία βοήθεια με μπέρδεμα στο paypal ,

λοιπόν έχω λογαριαμό στο paypal με συνδεδεμένη κάρτα από ελληνική τράπεζα εδώ και αρκετά χρόνια και όλα λειτουργούν άψογα, παραγγελείες απο ebay και από άλλα καταστήματα ελληνικά και ξένα κτλ. φυσικά πριν από τα c.c.

εδώ και κάποιους μήνες έχω μετακομήσει Αγγλία ημιμόνιμα, έχω αγγλική κάρτα από τράπεζα (visa debit) και θέλησα να την προσθέσω στο paypal ως δεύτερη κάρτα, φυσικά αυτό δεν μπόρεσε να γίνει γιατί απ'όσο κατάλαβα,ψαχνοντάς το, δεν μπορείς να έχεις 2 κάρτες απο 2 διαφορετικές χώρες συνδεδεμένες, αν θες κάτι τέτοιο φτιάχνεις 2 διαφορετικούς λογαριασμούς.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξείς:

1) Για να έχεις 2 διαφορετικούς λογαριασμούς στο paypal ο ένας πρέπει να είναι ο "απλός" και ο άλλος "business"  τι διαφορά υπάρχει; μπορώ να κρατήσω τον λογάριασμό που ήδη έχω και να φτιάξω έναν "business" με τα στοιχεία της αγγλικής κάρτας;  Ή είναι καλύτερα να το διαγράψω τελείως και να δημιουργήσω απ'την αρχή έναν "απλό" λογαριασμό με την αγγλική κάρτα;

2) Εάν εντέλει φτιάξω λογαριασμό στο paypal με την αγγλική κάρτα, αγγλική διεύθυνση/ταχυδρομικός κώδικας κτλ. και στο ebay έχω την ελληνική διεύθυνση σπιτιού, θα υπάρχει πρόβλημα μ'αυτό; γιατί είχα διαβάσει ότι οι διευθύνσεις πρέπει να είναι ίδιες, εκτός αν άλλαξε κάτι.

:unsure:

Δεν το ξερω το θεμα αλλα δεν νομίζω το ππ να μην εχει προβλέψει οτι ενας πολίτης μπορει να φυγει απο ενα κρατος και να παει σε ενα αλλο και η λυση να ειναι το συνεχές άνοιγμα νεων λογαριασμων

Εχεις μιλήσει μαζι τους για να τους εξηγήσεις την κατάσταση

Sorry διαγραφετε

Το ππ λεει το εξής

Can I change my PayPal address to another country?
No. Due to banking regulations, you can not change your address to a country that is different from the country you used when you opened your account. If you're moving abroad, you’ll need to close your existing account and open a new account. If you maintain residences in 2 countries, you can have 2 PayPal accounts as long as only one is a Premier or Business account.

Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί τους, προς το παρόν ψάχνομαι κυρίως μέσω ξένων forum και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι χρειάζονται 2 διαφορετικοί λογαριασμοί. :unsure:

Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί τους, προς το παρόν ψάχνομαι κυρίως μέσω ξένων forum και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι χρειάζονται 2 διαφορετικοί λογαριασμοί. :unsure:

Ακριβώς ετσι λεει, προφανώς ο ενας ελλαδα και ο δεύτερος άνοιγμα απο Αγγλία με διεύθυνση και καρτα απο αγγλική τράπεζα, μπορεί και οι δυο να είναι ταυτόχρονα Premier.

Μία βοήθεια με μπέρδεμα στο paypal ,

λοιπόν έχω λογαριαμό στο paypal με συνδεδεμένη κάρτα από ελληνική τράπεζα εδώ και αρκετά χρόνια και όλα λειτουργούν άψογα, παραγγελείες απο ebay και από άλλα καταστήματα ελληνικά και ξένα κτλ. φυσικά πριν από τα c.c.

εδώ και κάποιους μήνες έχω μετακομήσει Αγγλία ημιμόνιμα, έχω αγγλική κάρτα από τράπεζα (visa debit) και θέλησα να την προσθέσω στο paypal ως δεύτερη κάρτα, φυσικά αυτό δεν μπόρεσε να γίνει γιατί απ'όσο κατάλαβα,ψαχνοντάς το, δεν μπορείς να έχεις 2 κάρτες απο 2 διαφορετικές χώρες συνδεδεμένες, αν θες κάτι τέτοιο φτιάχνεις 2 διαφορετικούς λογαριασμούς.

Δηλαδή εγω φίλτατε που έχω συνδέσει εκτος απο την ελληνική κάρτα της Πειραιώς, την Leupay (απο Βουλγαρία - Μάλτα) και την Revolut (απο Αγγλία) σε ενα λογαριασμό paypal πως το κατάφερα;

Δηλαδή εγω φίλτατε που έχω συνδέσει εκτος απο την ελληνική κάρτα της Πειραιώς, την Leupay (απο Βουλγαρία - Μάλτα) και την Revolut (απο Αγγλία) σε ενα λογαριασμό paypal πως το κατάφερα;

Δεν έχω ιδέα, προσπάθησα να το κάνω και απλά δεν το δεχόταν.

Εγώ έχω συνδεδεμένες στο Paypal, Αγγλική (Revolut), Γερμανική (Number26), Ιταλική (Leupay-σαν ιταλική την βλέπουν αυτή όσο κι αν σας φανεί περίεργο), και Βουλγάρικη (Leupost). Περίεργα πράγματα. Να βλέπουν τη διεύθυνση που δηλώνω στις κάρτες και είναι Ελληνική οπότε δεν έχουν πρόβλημα; Στη Revolut και στη Leupost δεν είμαι ταυτοποιημένος όμως. Είναι λιγάκι ενοχλητική αυτή η επιμονή του Paypal στο θέμα της χώρας διαμονής. Σε παγκοσμιοποιημένη οικονομία ζούμε και το χρήμα δεν έχει σύνορα...

Εγώ έχω συνδεδεμένες στο Paypal, Αγγλική (Revolut), Γερμανική (Number26), Ιταλική (Leupay-σαν ιταλική την βλέπουν αυτή όσο κι αν σας φανεί περίεργο), και Βουλγάρικη (Leupost). Περίεργα πράγματα. Να βλέπουν τη διεύθυνση που δηλώνω στις κάρτες και είναι Ελληνική οπότε δεν έχουν πρόβλημα; Στη Revolut και στη Leupost δεν είμαι ταυτοποιημένος όμως. Είναι λιγάκι ενοχλητική αυτή η επιμονή του Paypal στο θέμα της χώρας διαμονής. Σε παγκοσμιοποιημένη οικονομία ζούμε και το χρήμα δεν έχει σύνορα...

Και εγώ αυτό πιστεύω, είναι θέμα διεύθυνσης το πρόβλημα.

• Like 2

Offtopic: απο ολες αυτες τις εναλλακτικές τροπους πληρωμης ποια ειναι ποιο συμφερουσα ? προς το παρον χρησιμοποιω revolut που φυσικα εως 1000€/χρονο ειμαι καλυμμενος και ευχαριστημενος με τις ισοτιμιες που χρησιμοποιεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...