Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδια

έκανα και εγω έναν λογαριασμό στον οποίον μου στείλανε χρήματα πατάω στο add a back account alla den δέχεται λόγο καπιταλ κοντρόλ όπως διάβασα εδώ μέσα

υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να τα βγάλω?

σκευτικα να πω κανεναν φιλο μου που εχει απο παλια παιπαλ να του τα εστελνα μπας και γινει ετσι αλλα δν εχω,,τι μπορω να κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορείς να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό, αλλά πλέον δεν γίνεται απευθείας και χρειάζεται μια προεργασία από την πλευρά σου.

Διάβασε τις τελευταίες 2 σελίδες και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις :-)

Προσοχή !  Το Paypal  μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα (μήνα ίσως ; ) αλλάζει τις επιλογές για την μετατροπή συναλλάγματος αυτόματα προς ώφελός του.  Πάντα πριν κάποια αγορά σε άλλο νόμισμα σε δολλάριο ή βρετανική λίρα ελέγξτε αν η μετατροπή στο συνάλλαγμα θα γίνει απο την κάρτα που έχετε συνδεδεμένη και ΟΧΙ απο το Paypal (ειναι γνωστές οι τσιμπημένες του προμήθειες!) 

Πριν απο λίγο έκανα μια αγορά απο Αγγλία και ευτυχώς το τσέκαρα πριν ολοκληρώσω την συναλλαγή απο περιέργεια και όντως το είχε αλλάξει απο μόνο του (είμαι 100% σίγουρος πως το είχα τροποποιήσει να κάνει μετατροπή στις κάρτες και στην παλιά αλλά και στην καινούργια έκδοση) Πονηρούλικο paypal  :angry:

• Like 1

Προσοχή !  Το Paypal  μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα (μήνα ίσως ; ) αλλάζει τις επιλογές για την μετατροπή συναλλάγματος αυτόματα προς ώφελός του.  Πάντα πριν κάποια αγορά σε άλλο νόμισμα σε δολλάριο ή βρετανική λίρα ελέγξτε αν η μετατροπή στο συνάλλαγμα θα γίνει απο την κάρτα που έχετε συνδεδεμένη και ΟΧΙ απο το Paypal (ειναι γνωστές οι τσιμπημένες του προμήθειες!) 

Πριν απο λίγο έκανα μια αγορά απο Αγγλία και ευτυχώς το τσέκαρα πριν ολοκληρώσω την συναλλαγή απο περιέργεια και όντως το είχε αλλάξει απο μόνο του (είμαι 100% σίγουρος πως το είχα τροποποιήσει να κάνει μετατροπή στις κάρτες και στην παλιά αλλά και στην καινούργια έκδοση) Πονηρούλικο paypal  :angry:

Exω κάνει τρελη φασαρία στο ππ με εμαιλς τηλέφωνα κλπ και άκρη δεν βρήκα, οποτε καθε φορα που θελω να πληρώσω κατι αλλαζω την μετατροπη που παντα την βρίσκω να ειναι στο παυπαλ και οχι στην κάρτα.

Αυτο εγινε, τουλαχιστον σε μενα, μετα απο την αναβάθμιση, πριν την αναβάθμιση και για χρονια δεν ειχε αλλάξει ποτε μονή της

Εδιτ

Το εχω γραψει και παλαιότερα

Καλή σας μέρα. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την τυχόν βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με την Paypal.

Στα τέλη Ιανουαρίου παρήγγειλα ένα tablet από την Κίνα, μέσω του Ebay.  Το πλήρωσα μέσω Paypal, με τα χρήματα να προέρχονται από μια χρεωστική κάρτα American Express Bonus της AlphaBank που έχω εκδώσει (και η οποία είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό που διατηρώ στην ίδια, προφανώς, τράπεζα).

Ένα μήνα αργότερα, το tablet δεν είχε έρθει. Απευθύνθηκα στο resolution center του Ebay και, μετά από 5μέρες, αποζημιώθηκα στο 100% του ποσού. Στο λογαριασμό μου στην Paypal φαίνονται δύο κινήσεις: μία, με την οποία ο αρχικός πωλητής μου επιστρέφει το σύνολο του ποσού και άλλη μία, με την οποία τα χρήματα επιστρέφουν στην American Express κάρτα μου.

Από εκείνη την ημερα έχουν περάσει δύο εβδομάδες. Τα χρήματα ΔΕΝ έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Έστειλα e-mail στην Paypal και μου "επιβεβαίωσαν" το πλήρες refund, λέγοντας ότι τα χρήματα εμφανίζονται στον τραπεζικό λογαριασμό μετά από 3-5 εργάσιμες μέρες, υπό φυσιολογικές σύνθήκες - και, από εκεί και πέρα, είναι πλέον θέμα τραπέζης.

Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Τι θα μπορούσα να κάνω; Να τηλεφωνήσω, στην τράπεζα, ίσως; Νομίζω ότι αυτό μου μένει να κάνω - αν και πολύ αμφιβάλλω πως θα βγάλω άκρη, μια που δε ξέρω αν μπορούν να κάνουν κάτι όσο τα χρήματα δεν "φαίνονται" να έχουν επιστρέψει στην κάρτα μου!

Αν τυχόν έχετε να μου παραθέσετε παρόμοιες εμπειρίες ή συμβουλές, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ.

Στο paypal ειχα διαβασει οτι μερικες φορες τα λεφτα κανουν να φανουν μεχρι και 30 μερες

Εμενα παντως σε περιπτωση refund εμφανιστηκαν σχετικα γρηγορα στο ebanking που τσεκαρα (μια βδομαδα νομιζω)

Καλημερα 

Το ονομα μου στο  paypal το εχω γραψει με λατινικους χαρακτηρες και θελω να κανω top up λετε να υπαρξει προβλημα?Γιατι λεει οτι τα ονοματα πρεπει να ταιριαζουν.Εσεις το ονομα σας στο paypal το εχετε στα ελληνικα?

Ευχαριστω

Καλημερα 

Το ονομα μου στο  paypal το εχω γραψει με λατινικους χαρακτηρες και θελω να κανω top up λετε να υπαρξει προβλημα?Γιατι λεει οτι τα ονοματα πρεπει να ταιριαζουν.Εσεις το ονομα σας στο paypal το εχετε στα ελληνικα?

Ευχαριστω

Εννοείται πως το έχουμε με λατινικούς χαρακτήρες! Ποτέ δεν γράφουμε οποιαδήποτε στοιχεία σε ξένο site με Ελληνικούς χαρακτήρες. Για πολλούς λόγους. Η τράπεζα από την οποία θα κάνεις έμβασμα για το top up, ούτως ή άλλως θα στείλει τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες.

• Like 1

Εννοείται πως το έχουμε με λατινικούς χαρακτήρες! Ποτέ δεν γράφουμε οποιαδήποτε στοιχεία σε ξένο site με Ελληνικούς χαρακτήρες. Για πολλούς λόγους. Η τράπεζα από την οποία θα κάνεις έμβασμα για το top up, ούτως ή άλλως θα στείλει τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες.

Ευχαριστω για τν απαντηση.

Να ρωτησω και κατι ακομα,το senidng money to friends and family εξακολουθει να υπαρχει σαν επιλογη?Γιατι βρισκω μονο send payments.

Ευχαριστω για τν απαντηση.

Να ρωτησω και κατι ακομα,το senidng money to friends and family εξακολουθει να υπαρχει σαν επιλογη?Γιατι βρισκω μονο send payments.

Θα πας στο "send payments" και μετά θα πατήσεις το "old account view" κάτω αριστερά για να σε γυρίσει στην παλιά μορφή (δεν ξέρω αν και πως γίνεται να στείλεις σε friends/family με τη νέα/έχω πάψει να ασχολούμαι γιατί δεν τη θεωρώ καλή λύση αυτή τη send/request τέλος πάντων). Μετά θα σου δώσει επιλογή "I'm sending money to family or friends",

Καλήσπερα

Σημερα ανοιξα λογιαριασμο στο paypal και εκανα add  την χρεωστικη μου καρτα μου την δεχτηκαν κανονικα και μου αφαιρεσαν το ποσο 1.5.Πηγαινω στο e-banking βλεπω οτι οντως εχει αφαιρεθει το ποσο αλλα δεν υπαρχει ο αριθμος συναλλαγης για να τον κανω confirm στο paypal.Τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστω

Να πας στο PayPal, να βρεις την κάρτα σου μέσα από το Wallet και να επιλέξεις να την κάνεις Verify.

Έτσι, θα υπάρξει και μια δεύτερη συναλλαγή με μικρή χρέωση, στην οποία θα φανεί ο 4ψήφιος κωδικός που θέλεις.

Η πρώτη συναλλαγή ήταν μόνο για να τη συνδέσεις την κάρτα και είναι λογικό που δεν βρίσκεις τον 4ψήφιο.

Να πας στο PayPal, να βρεις την κάρτα σου μέσα από το Wallet και να επιλέξεις να την κάνεις Verify.

Έτσι, θα υπάρξει και μια δεύτερη συναλλαγή με μικρή χρέωση, στην οποία θα φανεί ο 4ψήφιος κωδικός που θέλεις.

Η πρώτη συναλλαγή ήταν μόνο για να τη συνδέσεις την κάρτα και είναι λογικό που δεν βρίσκεις τον 4ψήφιο.

Δεν υπαρχει το verify το μονο που λεει ειναι ready to confirm και με πηγαινει να εισαγω τον 4ψηφιο κωδικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...