xelonas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Αυτο ακριβως λεω Στο ιστορικο και στο email που μου εστειλε το paypal blepv oti εκλεισε το dispute και οτι εχω λεφτα!!!! Ομως ουτε στην καρτα ειναι ουτε στο λογαριασμο καπου μεσα στο paypal φαινονται εκτος απο το ιστορικο εεεεεεεε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Κοιτα, μπορεις να πας στην τραπεζα και να σου πει ακριβως ποιο ειναι το υπολοιπο σου. δεν ξερω γιατι δεν φαινεται στο Paypal, και σε μενα 0Ε υπολοιπο λεει αλλα εχω κατι ευρω μεσα. αλλα δεν το εχω ψαξει κιολας για να δω μηπως και δεν το βλεπω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelonas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δεν εχει πιστωθει κατι στην τραπεζα η εαστω στην καρτα το βλεπω συνεχως απο χτες μεσω ebanking ουτε διαθεσιμο υπολοιπο ουτε κατι τετοιο δεν υπαρχει οταν αυτος μου κανει refund εγω δεν κανω κατι αλλο ετσι?? και τα χρηματα φαινονται αμεσως?? τους εστειλα ερωτηση sto paypal χτες και περιμενω 180 ε για κινητο ειναι ρε γαμωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 ωχ ειναι και πολλα. στον πωλητη δεν εστειλες κανενα μηνυμα? το κινητο το πληρωσες, στο εστειλε αυτος και δεν ηρθε σε σενα? η το εστειλες πισω και σου επεστρεψε τα χρηματα? μπερδευτηκα λιγο ετσι οπως τα εγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goacore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 εχεις κανονικα 13 ευρω υπολοιπο, απλα δεν φαινονται online. ιδια περιπτωση, εβαλα 30E (eurobank) , αγορασα 17Ε , και χτες ξοδεψα και τα υπολοιπα, αρα υπαρχουν κανονικα. Ευχαριστω για την απαντηση εγω rapidshare premium 3μηνο αγορασα με τα 17ευρω..μη μου πεις κι εσυ το ιδιο λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δεν εχει πιστωθει κατι στην τραπεζα η εαστω στην καρτα το βλεπω συνεχως απο χτες μεσω ebanking ουτε διαθεσιμο υπολοιπο ουτε κατι τετοιο δεν υπαρχει οταν αυτος μου κανει refund εγω δεν κανω κατι αλλο ετσι?? και τα χρηματα φαινονται αμεσως?? τους εστειλα ερωτηση sto paypal χτες και περιμενω 180 ε για κινητο ειναι ρε γαμωτο Πέρνει κάποιες μέρες να γίνει η αντιστροφή της χρέωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelonas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 To refund δηλαδη δεν φαινετε καπου αλλου εκτος απο το ιστορικο Τα λεφτα μετα απο ποσο καιρο!!!! φαινονται?? και που πανε???(καρτα η paypal??) Να μην ανησυχω μου λες δηλαδη thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 To refund δηλαδη δεν φαινετε καπου αλλου εκτος απο το ιστορικοΤα λεφτα μετα απο ποσο καιρο!!!! φαινονται?? και που πανε???(καρτα η paypal??) Να μην ανησυχω μου λες δηλαδη thanks Πηγαινε στο paypal/My account/Account Activity/ All account activity. Τσεκαρε οτι πραγματικα σου εχει γινει refund το ποσο, και εκει θα πρεπει να γραφει transfer to credit card. Αν δεις αυτα τα στοιχεια μην ανησυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelonas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ναι αυτα υπαρχουν !!! Η καρτα ομω ς που δουλευω ειναι χρεωστικη πειραιως δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα?? ποσο καιρο περιμενω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vatraxopedila Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 απορια: μπορει κ να εχει ξαναρωτηθει -σορρυ- προσπαθω να μπω στο paypal αλλα δ λειτουργει η σελιδα του ξερει κανεις γιατι; απορια2:αν καποιος σε πληρωσει μεσω paypal μπορεισ να κατεβασεις τα χρηματα σε ελληνικη τραπεζα; thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ναι αυτα υπαρχουν !!!Η καρτα ομω ς που δουλευω ειναι χρεωστικη πειραιως δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα?? ποσο καιρο περιμενω??? Καμιά εβδομάδα αν θυμάμαι καλά. απορια: μπορει κ να εχει ξαναρωτηθει -σορρυ-προσπαθω να μπω στο paypal αλλα δ λειτουργει η σελιδα του ξερει κανεις γιατι; απορια2:αν καποιος σε πληρωσει μεσω paypal μπορεισ να κατεβασεις τα χρηματα σε ελληνικη τραπεζα; thanks 1. Δουλεύει κανονικά. 2. Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelonas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω man Θα περιμενω να το δω μεσω ebanking και τουλαχιστον επαψα να ανησυχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fenecy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Παίδες έχω μια κάρτα της εμπορικής, αυτήν που μου έδωσαν όταν άνοιξα τον λογαριασμό. Η συγκεκριμένη αναγράφει το σήμα της VISA επάνω (απλή VISA). Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο paypal αλλά δεν τα κατάφερα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η συγκεκριμένη κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη στο δίκτυο. Μπορώ να την αναβαθμίσω κάπως έτσι ώστε να μπορέσω να ολοκληρώσω την αγορά μου; Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασες να ρωτήσεις την Εμπορική όταν τους πήρες τηλέφωνο ή έστω να τους ξαναπάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Όταν λένε ότι δεν είναι ενεργοποιημένη στο δίκτυο, μήπως εννοούν ότι πρέπει να πας σε ένα ATM και να επιλέξεις Ενεργοποίηση Κάρτας, ώστε να μπορεί να "δουλέψει" γενικώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα