Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Ας πω και εγώ την "πατάτα" που έκανα.

Έχω λογαριασμό paypal με συνδεδεμένη προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς με χρήματα μέσα αλλά καθόλου balance. Θέλοντας λοιπόν να κάνω αγορά από το ebay, έφτιαξα έναν δεύτερο λογαριασμό paypal με τον οποίο ζήτησα χρήματα από τον πρώτο και φυσικά τα έστειλα. Αυτό έγινε στις 3 Φεβρουαρίου.

Θεωρώντας - λανθασμένα - ότι όλα πήγαν καλά, σήμερα έκανα μια αγορά από το ebay, έχοντας φυσικά προσθέσεις τον 2ο λογαριασμό paypal μου. Όταν όμως πήγα να πληρώσω διαπίστωσα ότι τα χρήματα που είχα στείλει από τον 1ο λογαριασμό στο 2ο είναι ακόμα pending και θα συνεχίσει να είναι έως τις 21 Φεβρουαρίου. Αυτό λέει γίνεται για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της συναλλαγής. Το πρόβλημά μου είναι ότι εγώ θέλω να πληρώσω άμεσα τον πωλητή και όχι να τον έχω να περιμένει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Ερωτώ:

1. Ομολογουμένως δεν δοκίμασα αν δουλεύει η προπληρωμένη της Πειραιώς από τον 1ο λογαριασμό στον συγκεκριμένο πωλητή. Αν πάω αύριο και βάλω χρήματα στην προπληρωμένη, υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να πληρωθεί ο άνθρωπος;

2. Αν από τον 1ο λογαριασμό ζητήσω refund ή αν τα επιστρέψω τα χρήματα με κάποιο τρόπο από τον 2ο στον 1ο λογαριασμό, θα πρέπει πάλι να περιμένω 25 μέρες για να είναι η συναλλαγή αξιόπιστη ή επειδή είναι refund γυρίζουν αμέσως;

Φαντάζομαι ότι λεφτά δεν θα χαθούν, πέρα από την προμήθεια του paypal. Το βασικό μου μέλημα είναι να πληρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται ο πωλητής.

Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.

1. Ισως, καθαρά θέμα τύχης και είδους που αγοράζεις.

2. Δεν ξέρω αν θα επιστραφούν άμεσα, δεν το έχω κάνει.

Ισως είναι προτιμότερο να εξηγήσεις στον αγοραστή και να του ζητήσεις να περιμένει (αν μπορει), τα χρήματα θα εμφανιστούν δεν χάνονται.

Τρίτη λύση βγάζεις μια κάρτα εξωτερικού revolut, leupay, number26 (υπάρχουν νήματα με πληροφορίες στο φόρουμ) την συνδέεις με paypal και ξεμπερδεύεις με τα send και request και τις προμήθειες του paypal.

Tην πατησες αν δεν στην στείλει, γιατι τι tracking number λεει οτι παραδόθηκε

Σωστά αλλά tracking έχει μόνο το πρώτο πακέτο. Eχω κρατήσει screenshots απο το σπασιμο της παραγγελίας οπου φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν έδωσε tracking στο δεύτερο πακέτο.  Οπως εγω δεν μπορώ να αποδείξω οτι δεν το έλαβα, ούτε και αυτός μπορεί να αποδείξει οτι το έστειλε. Θα στείλω ενα mail να δώ τι θα απαντήσουν και τελος εβδομάδας ανοίγω case.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θελω να συνδεσω μια χρεωστικη στο paypal η οποια σε αυτην την καρτα ειναι συνδεδεμενη 2 λογαριασμοι, μονο ο πρωτος λογαριασμος θα εχει σχεση με το paypal σωστα; δε θελω να μπλεξω καθολου τον δευτερο, υπαρχει περιπτωση να γινει μπερδεμα;

• Like 1

θελω να συνδεσω μια χρεωστικη στο paypal η οποια σε αυτην την καρτα ειναι συνδεδεμενη 2 λογαριασμοι, μονο ο πρωτος λογαριασμος θα εχει σχεση με το paypal σωστα; δε θελω να μπλεξω καθολου τον δευτερο, υπαρχει περιπτωση να γινει μπερδεμα;

Νομιζω πως δεν θα εχεις θεμα. Γιατι π.χ. και εγω εχω βαλει μια Πειραιως στην οποια εχει δυο λογαριασμους αλλα στην μια που ειμαι Κυριος δικαιουχος αυτη διαχειριζομαι, στην αλλη που ειμαι συνδικαιουχος δεν ειναι συνδεμενη.

Παιδια τα λεφτα στο balance ποσο διαρκουνε στο PP;; γιατι μου εχουν μεινει ωστε να μην τα χασω... :Ρ

Ευχαριστώ

• Like 1

Νομιζω πως δεν θα εχεις θεμα. Γιατι π.χ. και εγω εχω βαλει μια Πειραιως στην οποια εχει δυο λογαριασμους αλλα στην μια που ειμαι Κυριος δικαιουχος αυτη διαχειριζομαι, στην αλλη που ειμαι συνδικαιουχος δεν ειναι συνδεμενη.

Παιδια τα λεφτα στο balance ποσο διαρκουνε στο PP;; γιατι μου εχουν μεινει ωστε να μην τα χασω... :Ρ

Ευχαριστώ

μαλιστα, μη γινει μπερδεμα με το paypal ,δεν την δεχτει η δεν περνανε αγορες γι αυτο το λογο, τεσπα ευχαριστω

οσο αφορα το balance δεν εχεις θεμα, δεν τα χανεις

• Like 2

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να στείλω email παραπόνων στο Dealextreme για το σπασιμο στα δυο και στην καθυστέρηση της παραγγελίας σήμερα ήρθε και το 2ο πακέτο, σωστός ο κινέζος  ;)  Προφανώς η καθυστέρηση οφείλεται στα αγροτικά μπλοκα και όχι στον κινέζο, οπότε υπομονή για όσους έχουν δέματα και περιμένουν.

Επίσης ήρθε και το πακετάκι απο Αμερική με USPS (απλό ταχυδρομείο) δίχως εκπλήξεις τελωνειακές (είχε δηλωθεί αξία 8$). Προς ενημέρωση των συμφορουμιτών, έφυγε 11 Ιανουαρίου απο κέντρο διαλογής ΝΥ (μεχρι εκεί μπορείς να κάνεις track τα πακέτα απο Αμερική με USPS) και μετά....το άγνωστο. Τελικά εμφανίστηκε στην πόρτα μου σήμερα μετά απο ενα μήνα σχεδόν. 

Tέλος καλό όλα καλά  :-D

• Like 1

Θελω να κανω connect to bank account Μου για να βγαλω καποια χρηματα επειδη μου εβγαζε error εστειλα στο PayPal και μου εστειλαν αυτο:

Thank you for contacting PayPal regarding adding your bank account.

I understand that you would like to add your bank account to your PayPal account, but you are met by an error when you try to do this.

I can confirm that some Greek PayPal customers experience issues when they try to add a bank account. We can add the bank account manually if you provide us with some documentation that proves your ownership of the bank account. The documentation we will need is a bank statement, that shows your name, the banks name and logo, as well as the bank account number. Further we will need a proof of identity. This can be a picture of your passport or drivers license. We can't accept files that are sent as email attachments due to security precautions. As such I would kindly ask you to upload the documentation to this site www.paypal.com/confirmcard and then let us know when you have done this, so we can take a look at it.

For future reference please note that to help us prevent fraud and identity theft we ask that you do not send your sensitive personal details to us in an email. If you in the future wish to send us personal details please use the above mentioned link to upload documentation.

It has been my pleasure to assist you and I wish you a good day.

Ειναι στο ονομα του πατερα μου ο λογαριασμος στο Paypal γτ το ειχα κανει παλια και ημουν κατω απο 18 τοτε.

Διαβατήριο και ταυτότητα έχουν και λατινικούς χαρακτήρες.

Το χαρτί της Τράπεζας δεν έχει σημασία αν έχει μόνο ελληνικούς, αφού πιστοποιείται από ταυτότητα/διαβατήριο.

Αλλά νομίζω ότι έχουν και Έλληνες υπαλλήλους (τουλάχιστον μια γυναίκα), όπως έχουν αναφέρει διάφορα μέλη.

Διαβατήριο και ταυτότητα έχουν και λατινικούς χαρακτήρες.

Το χαρτί της Τράπεζας δεν έχει σημασία αν έχει μόνο ελληνικούς, αφού πιστοποιείται από ταυτότητα/διαβατήριο.

Αλλά νομίζω ότι έχουν και Έλληνες υπαλλήλους (τουλάχιστον μια γυναίκα), όπως έχουν αναφέρει διάφορα μέλη.

...και το χαρτι της τραπεζα πρέπει να ειναι σε λατινικούς χαρακτήρες και να ταιριάζει με της ταυτοτητας

Οπότε πριν μπειτε στο banking γυρίστε το σε αγγλικά

Πηρα ενα ταμπλετ απο το Banggood και οταν προσπαθησα να ανανεωσω το bios μπρικαρε.

Το Banggood δεν μου εχει απαντησει σε μηνυμα για επιστροφη που εστειλα και σε λιγες μερες τελειωνει το 45ημερο του paypal..να κανω dispute; Ωφειλω πρωτα να προειδοποιησω το καταστημα; Αν περασει το 45ημερο δεν ειμαι στο ελεος τους αν θα το δεχτουν πισω;

Πηρα ενα ταμπλετ απο το Banggood και οταν προσπαθησα να ανανεωσω το bios μπρικαρε.

Το Banggood δεν μου εχει απαντησει σε μηνυμα για επιστροφη που εστειλα και σε λιγες μερες τελειωνει το 45ημερο του paypal..να κανω dispute; Ωφειλω πρωτα να προειδοποιησω το καταστημα; Αν περασει το 45ημερο δεν ειμαι στο ελεος τους αν θα το δεχτουν πισω;

πλέων εχεις 180 μερες απο το paypal οχι 45, οποτε μην ανοισηχεις γιαυτό.

...και το χαρτι της τραπεζα πρέπει να ειναι σε λατινικούς χαρακτήρες και να ταιριάζει με της ταυτοτητας

Οπότε πριν μπειτε στο banking γυρίστε το σε αγγλικά

Στην Εθνική δεν έχει σημασία σε ποια γλώσσα έχεις ρυθμίσει στην ιστοσελίδα. Το statement είναι στα ελληνικά.

Το έχει κάνει παλαιότερα ο αδελφός μου και γνωρίζω ότι το δέχονται. Εξάλλου όπως ανέφερα, διαβατήριο ή ταυτότητα έχουν και τους 2 χαρακτήρες και γίνεται κανονικά επιβεβαίωση με το statement.

Όπως επίσης δέχονται διαφοροποιήσεις στο όνομα. Π.χ. το επίσημο είναι Nikolaos και στο Paypal έχεις εγγραφεί ως Nikos.

Εχει κανει κανεις το προγραμμα refund shipping paypal,που σου επιστρεφε τα μεταφορικα αν στειλεις κατι πισω συον πωλητη;αφου παραλαβη το ειδος πισω ο πωλητης τοτε μανουμε το claim?θα το στειλω με ταχυδρομειο,πρεπει να ειναι συστιμενο ωστε να εχει και tracking number?μεχρι ποσα χρηματα επιστρεφουν;

Εχει κανει κανεις το προγραμμα refund shipping paypal,που σου επιστρεφε τα μεταφορικα αν στειλεις κατι πισω συον πωλητη;αφου παραλαβη το ειδος πισω ο πωλητης τοτε μανουμε το claim?θα το στειλω με ταχυδρομειο,πρεπει να ειναι συστιμενο ωστε να εχει και tracking number?μεχρι ποσα χρηματα επιστρεφουν;

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...