nymef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα στην παρέα. θέλω να βγάλω χρήματα από έναν νέο λογαριασμό paypal και δεν παίρνει το ΙΒΑΝ alphabank για withdraw. Είναι λόγο CC? Μα θέλω να βάλω κεφάλαια στην χώρα, αυτό επιτρέπετε!
harryvoi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μία ερώτηση στο φόρουμ , μπορώ να συνδέσω στον λογαριασμό μου στην paypal την κάρτα VivaWallet?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα στην παρέα. θέλω να βγάλω χρήματα από έναν νέο λογαριασμό paypal και δεν παίρνει το ΙΒΑΝ alphabank για withdraw. Είναι λόγο CC? Μα θέλω να βάλω κεφάλαια στην χώρα, αυτό επιτρέπετε! ,,,και τι το ενδιαφέρει το ππ? σκοτίστηκε τι επιτρέπετε στην χωρά και τι οχι
spartak1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα στην παρέα. θέλω να βγάλω χρήματα από έναν νέο λογαριασμό paypal και δεν παίρνει το ΙΒΑΝ alphabank για withdraw. Είναι λόγο CC? Μα θέλω να βάλω κεφάλαια στην χώρα, αυτό επιτρέπετε! Θα πρέπει να επικοινωνησεις μαζί τους για να στον προσθέσουν αυτοί. Αν επικοινωνήσεις τηλεφωνικά θα προστεθει άμεσα
georgep800 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, Πρόσθεσα μια νέα κάρτα στο PayPal και απ' ότι είδα είχε επιλογή να προσθέσεις και τραπεζικό λογαριασμό. Ποια ακριβώς είναι η χρηστικότητα αυτής της επιλογής; Μπορείς να τον χρεώσεις όπως χρεώνεις την κάρτα; Ή μήπως με κάποιο τρόπο να μεταφέρεις χρήματα απο τον λογαριασμό στο PayPal Balance; Thanks!!
karlito13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 αν τραβηχτουν χρηματα απο το balance σε τραπεζικο λογαριασμο θα μου κρατηθει προμηθεια 4 euro?εχω λογαριασμο στην Τραπεζα Πειραιως.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Είχα αναρτήσει και εδώ πριν καιρό το πρόβλημά μου όπου η αμεξ της άλφα δεν εμφανίζει δίπλα επιλογή για το ποιος θα κάνει την μετατροπή ενώ η MasterCard της revolut έχει. Έστειλα μέιλ Στο πέϊπαλ και συνηθισμένος στα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά τους έχω φάει κρυάδα. Έλαβα απλά ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για το πώς να προσθέσω κάρτα και αύριο ήταν όλο. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο και θα Όσο θάψιμο στην αξιολόγηση για την εξυπηρέτηση πελατών.
parsifal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έστειλα μέιλ Στο πέϊπαλ και συνηθισμένος στα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά τους έχω φάει κρυάδα. Έλαβα απλά ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για το πώς να προσθέσω κάρτα και αύριο ήταν όλο. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο και θα Όσο θάψιμο στην αξιολόγηση για την εξυπηρέτηση πελατών. Μην το παίρνεις κατάκαρδα. Είναι πολιτική τους, ΣΕ ΟΛΟΥΣ στέλνουν την αυτοματοποιημένη απάντηση, άσχετα τί έχεις γράψει στο μήνυμά σου. Πρέπει να τους απαντήσεις σε αυτήν την αυτοματοποιημένη απάντηση, για να το διαβάσει άνθρωπος. Γι' αυτό, κρατάμε κάπου με copy-paste αυτά που έχουμε γράψει στη φόρμα επικοινωνίας, γιατί μάλλον θα χρειαστεί να τα ξαναγράψουμε σε επόμενο μήνυμά μας.
andreasosfp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Και σε εμένα δεν μου δείχνει την επιλογή στην amex αλλά σε αγορά που έκανα σε δολάρια δεν χρεωθηκα κάτι επιπλέον εκτος την ισοτιμία που είχε εκείνη την στιγμή.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μην το παίρνεις κατάκαρδα. Είναι πολιτική τους, ΣΕ ΟΛΟΥΣ στέλνουν την αυτοματοποιημένη απάντηση, άσχετα τί έχεις γράψει στο μήνυμά σου. Πρέπει να τους απαντήσεις σε αυτήν την αυτοματοποιημένη απάντηση, για να το διαβάσει άνθρωπος. Γι' αυτό, κρατάμε κάπου με copy-paste αυτά που έχουμε γράψει στη φόρμα επικοινωνίας, γιατί μάλλον θα χρειαστεί να τα ξαναγράψουμε σε επόμενο μήνυμά μας.Χαχα, έλεγα μήπως έκανα κάτι και μου κρατούσε μούτρα! Το ζήτημα είναι ότι έχω ξαναστείλει και δεν έχω πάρει απάντηση. Ασυνήθιστο για το πέϊπαλ.Και σε εμένα δεν μου δείχνει την επιλογή στην amex αλλά σε αγορά που έκανα σε δολάρια δεν χρεωθηκα κάτι επιπλέον εκτος την ισοτιμία που είχε εκείνη την στιγμή.Ούτε εγώ έχω δει επιπρόσθετη χρέωση, απλά δεν έβρισκα την επιλογή και απόρησα.
ennia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 εχεις κανεις εμπειρία με το https://revolut.com/? εψαχνα λύσεις για paypal και επεσα πανω σε αυτο. μήπως και γλιτώσουμε απιτελους.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 εχεις κανεις εμπειρία με το https://revolut.com/? εψαχνα λύσεις για paypal και επεσα πανω σε αυτο. μήπως και γλιτώσουμε απιτελους. http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54406119
Booyaka Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ας πω και εγώ την "πατάτα" που έκανα. Έχω λογαριασμό paypal με συνδεδεμένη προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς με χρήματα μέσα αλλά καθόλου balance. Θέλοντας λοιπόν να κάνω αγορά από το ebay, έφτιαξα έναν δεύτερο λογαριασμό paypal με τον οποίο ζήτησα χρήματα από τον πρώτο και φυσικά τα έστειλα. Αυτό έγινε στις 3 Φεβρουαρίου. Θεωρώντας - λανθασμένα - ότι όλα πήγαν καλά, σήμερα έκανα μια αγορά από το ebay, έχοντας φυσικά προσθέσεις τον 2ο λογαριασμό paypal μου. Όταν όμως πήγα να πληρώσω διαπίστωσα ότι τα χρήματα που είχα στείλει από τον 1ο λογαριασμό στο 2ο είναι ακόμα pending και θα συνεχίσει να είναι έως τις 21 Φεβρουαρίου. Αυτό λέει γίνεται για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της συναλλαγής. Το πρόβλημά μου είναι ότι εγώ θέλω να πληρώσω άμεσα τον πωλητή και όχι να τον έχω να περιμένει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Ερωτώ: 1. Ομολογουμένως δεν δοκίμασα αν δουλεύει η προπληρωμένη της Πειραιώς από τον 1ο λογαριασμό στον συγκεκριμένο πωλητή. Αν πάω αύριο και βάλω χρήματα στην προπληρωμένη, υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να πληρωθεί ο άνθρωπος; 2. Αν από τον 1ο λογαριασμό ζητήσω refund ή αν τα επιστρέψω τα χρήματα με κάποιο τρόπο από τον 2ο στον 1ο λογαριασμό, θα πρέπει πάλι να περιμένω 25 μέρες για να είναι η συναλλαγή αξιόπιστη ή επειδή είναι refund γυρίζουν αμέσως; Φαντάζομαι ότι λεφτά δεν θα χαθούν, πέρα από την προμήθεια του paypal. Το βασικό μου μέλημα είναι να πληρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται ο πωλητής. Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.
molot12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ειχα παραγγείλει απο dealextreme τρία πραγματάκια με tracking number. Επειδή δεν υπήρχε άμεσα το ενα απο τα τρία, ο κινέζος έσπασε την παραγγελία στα δυο (αποστολή με βάση τα λεγόμενά τους με 3 ημέρες διαφορά η μια απο την άλλη και με tracking μονο στην πρώτη). Εδω και μια εβδομάδα έχω παραλάβει την πρώτη παραγγελία με το tracking και ακόμα περιμένω την δεύτερη....δεν θα έπρεπε να έχει έρθει ; (ταχυδρομήθηκαν με 3 ημέρες διαφορά). Να περιμένω μια εβδομάδα ακόμα και να ανοίξω case στο paypal;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Βγαλε μια καρτα ρεβολυτ http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119 Καλησπέρα σε όλους. Ας πω και εγώ την "πατάτα" που έκανα. Έχω λογαριασμό paypal με συνδεδεμένη προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς με χρήματα μέσα αλλά καθόλου balance. Θέλοντας λοιπόν να κάνω αγορά από το ebay, έφτιαξα έναν δεύτερο λογαριασμό paypal με τον οποίο ζήτησα χρήματα από τον πρώτο και φυσικά τα έστειλα. Αυτό έγινε στις 3 Φεβρουαρίου. Θεωρώντας - λανθασμένα - ότι όλα πήγαν καλά, σήμερα έκανα μια αγορά από το ebay, έχοντας φυσικά προσθέσεις τον 2ο λογαριασμό paypal μου. Όταν όμως πήγα να πληρώσω διαπίστωσα ότι τα χρήματα που είχα στείλει από τον 1ο λογαριασμό στο 2ο είναι ακόμα pending και θα συνεχίσει να είναι έως τις 21 Φεβρουαρίου. Αυτό λέει γίνεται για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της συναλλαγής. Το πρόβλημά μου είναι ότι εγώ θέλω να πληρώσω άμεσα τον πωλητή και όχι να τον έχω να περιμένει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Ερωτώ: 1. Ομολογουμένως δεν δοκίμασα αν δουλεύει η προπληρωμένη της Πειραιώς από τον 1ο λογαριασμό στον συγκεκριμένο πωλητή. Αν πάω αύριο και βάλω χρήματα στην προπληρωμένη, υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να πληρωθεί ο άνθρωπος; 2. Αν από τον 1ο λογαριασμό ζητήσω refund ή αν τα επιστρέψω τα χρήματα με κάποιο τρόπο από τον 2ο στον 1ο λογαριασμό, θα πρέπει πάλι να περιμένω 25 μέρες για να είναι η συναλλαγή αξιόπιστη ή επειδή είναι refund γυρίζουν αμέσως; Φαντάζομαι ότι λεφτά δεν θα χαθούν, πέρα από την προμήθεια του paypal. Το βασικό μου μέλημα είναι να πληρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται ο πωλητής. Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις. Ειχα παραγγείλει απο dealextreme τρία πραγματάκια με tracking number. Επειδή δεν υπήρχε άμεσα το ενα απο τα τρία, ο κινέζος έσπασε την παραγγελία στα δυο (αποστολή με βάση τα λεγόμενά τους με 3 ημέρες διαφορά η μια απο την άλλη και με tracking μονο στην πρώτη). Εδω και μια εβδομάδα έχω παραλάβει την πρώτη παραγγελία με το tracking και ακόμα περιμένω την δεύτερη....δεν θα έπρεπε να έχει έρθει ; (ταχυδρομήθηκαν με 3 ημέρες διαφορά). Να περιμένω μια εβδομάδα ακόμα και να ανοίξω case στο paypal; Tην πατησες αν δεν στην στείλει, γιατι τι tracking number λεει οτι παραδόθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα