Nikos200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Εχθες που ανηξα το λογαριασμο μου στο Paypal διαπιστωσα να ειναι κλειδωμενος χωρις κανενα λογο. Ποιο συγκεκριμενα γραφει account limited για μια συκγεκριμενει υποθεση(case). Γνωριζει κανεις γιατι εγινε αυτο και πως λυνω αυτο το προβλημα διοτι δεν μπορω να κανω αγορες. Εντομεταξει μου λεει θελει πληροφοριες για αυτο το case αλλα δεν μου δινει κποιο link η εναν οδηγο να ξερω που και τι να κανω. Ακομα επικεινονησα μεσω μειλ 3 φορες και εδω και 7 ημερες δεν μου απαντησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μετα απο ποση προσπαθεια απο εμενα και απο τηλεφωνικη επικοινωνία με την paypal που με ειχαν παρει τηλ δεν μπορεσαμε στο paypal να συνδεσουμε το iban ελληνικης τραπεζας (alpha bank) Οποτε πηρα το iban του leupay λογαριασμου μου και το εβαλα στο paypal οποτε αν θελω να τραβηξω τα χρηματα απο μεσα στον λογαριασμο μου. Με το που το εβαλα το δεχθηκε επιτοπου χωρις καμια δευτερη προσπαθεια. Οποτε τωρα δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο; αν θελησω να τραβηξω κατι λεφτα απο το υπολοιπο μου στο paypal θα κατατεθουν στον λογαριασμο μου της leupay ετσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 οχι παρακολουθησε αν εχει γινει η μικρη χρεωση επιβεβαιωσης και εν συνεχεια βαλε τον 4-ψηφιο στο μενου καρτες για να γινει link & confirm. Αν δεν γινει η χρεωση δοκιμασε (μετα απο μερες) να διαγραψεις τη καρτα και επανελαβε τη διαδικασια. Ο 4-ψηφιος δεν φαινεται αμεσα ισως χρειαστουν 4 εργασιμες ή για πιο αμεσα ρωτας στην τραπεζα αν ειναι εσωτερικου αν ειναι καρτα εξωτερικου μπαινεις στο ιστορικο συναλλαγων και θα φαινεται το μικρο ποσο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Σε 2 ημέρες φάνηκε η χρέωση με τον κωδικο. Το καταχώρησα κι όλα οκ. Έκανα κ μια δοκιμαστική συναλλαγή...ολα εντάξει. Ευχαριστώ για την βοήθεια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μετα απο ποση προσπαθεια απο εμενα και απο τηλεφωνικη επικοινωνία με την paypal που με ειχαν παρει τηλ δεν μπορεσαμε στο paypal να συνδεσουμε το iban ελληνικης τραπεζας (alpha bank) Οποτε πηρα το iban του leupay λογαριασμου μου και το εβαλα στο paypal οποτε αν θελω να τραβηξω τα χρηματα απο μεσα στον λογαριασμο μου. Με το που το εβαλα το δεχθηκε επιτοπου χωρις καμια δευτερη προσπαθεια. Οποτε τωρα δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο; αν θελησω να τραβηξω κατι λεφτα απο το υπολοιπο μου στο paypal θα κατατεθουν στον λογαριασμο μου της leupay ετσι; Σωστα. Αν θελήσεις να κάνεις withdraw χρημάτων στη leupay γίνεται σε 1-2 εργάσιμες δωρεάν ! Αν ειχες κάνει μεταφορά απο paypal σε ελληνική τράπεζα θα πλήρωνες 3-4 ευρώ Αφου συνδεσες το λογαριασμό σου της leupay στο paypal είναι πολύ εύκολο πλέον να "προσθέσεις" και το λογαριασμό σου της Αλφα με πλάγιο τρόπο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα π προσθεσα την leupay σαν iban ειναι οκ ετοιμο; γτ μπηκα στην εφαρμογη της paypal και ελεγε Satabank κτλπ και απο κατω checking Tι εννοει πρεπει να κανω κ τιποτα αλλο η ειναι κομπλε και μπηκε κανονικα iban τραπεζας ωστε να κανω withdraw τα λεφτα μου απο το pp;; (Λεφτα δεν εχω ακομα στην leupay ειναι μηδενικο θα βαλω χρηματα τραβωντας απο το υπολοιπο μου στο pp) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα π προσθεσα την leupay σαν iban ειναι οκ ετοιμο; γτ μπηκα στην εφαρμογη της paypal και ελεγε Satabank κτλπ και απο κατω checking Tι εννοει πρεπει να κανω κ τιποτα αλλο η ειναι κομπλε και μπηκε κανονικα iban τραπεζας ωστε να κανω withdraw τα λεφτα μου απο το pp;; (Λεφτα δεν εχω ακομα στην leupay ειναι μηδενικο θα βαλω χρηματα τραβωντας απο το υπολοιπο μου στο pp) Nαι λογικά μπορείς, απέσυρε μερικά για δοκιμή (θα σε ρωτήσει ποσα θέλεις να αποσύρεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ναι θα κανω μια δοκιμη πιο μετα με ενα μικρο ποσο να δω αν θα το στειλει κανονικα στο pp Αν ειναι οκ και τα βαλουν με περιθωριο τις 5 εργασιμες θα στειλω πιο πολλα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν βαλω να μ ερχεται ενημερωση με sms οταν λαμβανω μια πληρωμη στο pp εχω καποια χρεωση η ειναι δωρεαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα ποσταρω το προβλημα εδω. Παιδια, πηγα πηρα την prepaid μου και εκανα ολη την διαδικασια και μετα μου ζητησε εναν 4 ψηφιο κωδικο, και δεν ειχα ιδεα απο που να τον βρω... Δοκιμασα 3 φορες λανθασμενα και μου λεει οτι This card was disabled for paypal. τους εχω στειλει 3 μαιλ για να μου ξεκλειδωσουν την και οτι εχω το σωστο κωδικο (τον οποιο βρηκα απο την τραπεζα μου) αλλα μου στελνουν ενα αυτοματοποιημένο μηνυμα χωρις καμια ουσια. τι πρεπει να κανω για να μου ξεκλειδωσουν την καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Εχθες που ανηξα το λογαριασμο μου στο Paypal διαπιστωσα να ειναι κλειδωμενος χωρις κανενα λογο. Ποιο συγκεκριμενα γραφει account limited για μια συκγεκριμενει υποθεση(case). Γνωριζει κανεις γιατι εγινε αυτο και πως λυνω αυτο το προβλημα διοτι δεν μπορω να κανω αγορες. Εντομεταξει μου λεει θελει πληροφοριες για αυτο το case αλλα δεν μου δινει κποιο link η εναν οδηγο να ξερω που και τι να κανω. Ακομα επικεινονησα μεσω μειλ 3 φορες και εδω και 7 ημερες δεν μου απαντησαν. Θα συνδεθεις στο ππ και θε διαβασεις τι λεει το case, το ππ δεν στελνει ποτε λινκ για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα ποσταρω το προβλημα εδω. Παιδια, πηγα πηρα την prepaid μου και εκανα ολη την διαδικασια και μετα μου ζητησε εναν 4 ψηφιο κωδικο, και δεν ειχα ιδεα απο που να τον βρω... Δοκιμασα 3 φορες λανθασμενα και μου λεει οτι This card was disabled for paypal. τους εχω στειλει 3 μαιλ για να μου ξεκλειδωσουν την και οτι εχω το σωστο κωδικο (τον οποιο βρηκα απο την τραπεζα μου) αλλα μου στελνουν ενα αυτοματοποιημένο μηνυμα χωρις καμια ουσια. τι πρεπει να κανω για να μου ξεκλειδωσουν την καρτα? Καλα δεν εχεις ακούσει τιποτα για τον κωδικο, τεσπα αν σου επιτρέπει διεγραψε την καρτα και ξανα βαλ' την, αν δεν σε αφήσει και τοτε μονο με το support ή αλλη καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Διαβασα πως δημιουργω λογαριασμο στο paypal. Εχω τις εξης αποριες Κανω το λογαριασμο βαζοντας τα στοιχεια μου, την καρτα μου Περιμένω να μου αφαιρεσει το 1,5€ και γω να χω τον τριψηφιο αριθμο . Τωρα οταν παω να κανω μια αγορα, το paypal θα τραβηξει εκεινη την στιγμη τα χρηματα; ή θα πρεπει εγω καπως να τα χω φορτωσει στο λογαριασμο του paypal. Η καρτα της εθνικης συνδεεται με το paypal ή θα εχω προβλημα. Στην απλη αναφερομαι που κανουμε αναληψεις απο το ατμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Διαβασα πως δημιουργω λογαριασμο στο paypal. Εχω τις εξης αποριες Κανω το λογαριασμο βαζοντας τα στοιχεια μου, την καρτα μου Περιμένω να μου αφαιρεσει το 1,5€ και γω να χω τον τριψηφιο αριθμο . Τωρα οταν παω να κανω μια αγορα, 1.το paypal θα τραβηξει εκεινη την στιγμη τα χρηματα; 2.ή θα πρεπει εγω καπως να τα χω φορτωσει στο λογαριασμο του paypal. 3.Η καρτα της εθνικης συνδεεται με το paypal ή θα εχω προβλημα. Στην απλη αναφερομαι που κανουμε αναληψεις απο το ατμ. 1.ναι 2.οχι 3.ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos200 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Θα συνδεθεις στο ππ και θε διαβασεις τι λεει το case, το ππ δεν στελνει ποτε λινκ Καλα δεν εχεις ακούσει τιποτα για τον κωδικο, τεσπα αν σου επιτρέπει διεγραψε την καρτα και ξανα βαλ' την, αν δεν σε αφήσει και τοτε μονο με το support ή αλλη καρτα Μου απαντησαν απο το support οτι ο λογαριασμος εκλεισε οριστικα και εχω 180 μερες να τραβηξω τα λεφτα μου μετα δεν ξερω. Μπορω να ανοιξω καινουργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μου απαντησαν απο το support οτι ο λογαριασμος εκλεισε οριστικα και εχω 180 μερες να τραβηξω τα λεφτα μου μετα δεν ξερω. Μπορω να ανοιξω καινουργιο? Μπορει και οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα π προσθεσα την leupay σαν iban ειναι οκ ετοιμο; γτ μπηκα στην εφαρμογη της paypal και ελεγε Satabank κτλπ και απο κατω checking Tι εννοει πρεπει να κανω κ τιποτα αλλο η ειναι κομπλε και μπηκε κανονικα iban τραπεζας ωστε να κανω withdraw τα λεφτα μου απο το pp;; Δεν ...ελέγχει τίποτα μη φοβάσαι! checking/savings είναι όπως λέμε στα Ελληνικά όψεως/ταμιευτηρίου τραπεζικοί λογαριασμοί. Ο συγκεκριμένος που ανοίγουμε με τη Leupay είναι όψεως. Δες κι εδώ: https://www.wellsfargo.com/financial-education/basic-finances/manage-money/options/bank-account-types/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα