Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κάνει κανείς το request money προσφατα, να μου πει αν δουλεψε κανονικα;

την παρασκευη εκανα. με καρτα εθνικης το μεσημερι δε περασε αλλα το βραδυ περασε κανονικά

Δημοσ.

την παρασκευη εκανα. με καρτα εθνικης το μεσημερι δε περασε αλλα το βραδυ περασε κανονικά

Διαβασα και το ποστ που εκανες παραπανω. Πως και δεν περασε, ειναι νεος λογαριασμος;

Δημοσ.

Διαβασα και το ποστ που εκανες παραπανω. Πως και δεν περασε, ειναι νεος λογαριασμος;

οχι δε δεχοταν την καρτα... μου το εχει ξανακάνει...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να στείλει έμβασμα άμεσα στο balance του paypal απο λογαριασμό του που δεν είναι συνδεδεμένος με το paypal για withdraw χρημάτων; Ξέρει κάποιος;

Δημοσ.

Παιδες εληξε μαλλον το εμπαργκο.Αρκετοι χρηστες οπως και εγω καναμε αγορα χωρις paypal balance αλλα με την καρτα μας (μεσω paypal εννοειται).

Δημοσ.

Παιδες εληξε μαλλον το εμπαργκο.Αρκετοι χρηστες οπως και εγω καναμε αγορα χωρις paypal balance αλλα με την καρτα μας (μεσω paypal εννοειται).

Αυτο γινεται εδω και καιρο. Απλα ειναι λιγο θεμα τυχης ποτε θα περασει η πληρωμη ή οχι. 

Δημοσ.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο το νομισμα ή το μεσο, αλλα προσπαθω εδω  και καιρο να αγορασω κατι απο ebay (GBP) και δε με αφηνει. Αντιθετα απο vickmall ($) περασε με την πρωτη.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να στείλει έμβασμα άμεσα στο balance του paypal απο λογαριασμό του που δεν είναι συνδεδεμένος με το paypal για withdraw χρημάτων; Ξέρει κάποιος;

Μπορείς αρκεί ο λογαριασμός από τον οποίο θα φύγει το έμβασμα να είναι στο όνομα σου. Επίσης δεν είναι άμεσο, θέλει 1-2 εργάσιμες μέρες

• Like 1
Δημοσ.

Nope.

Προσπάθησα και προσπαθώ μέρα παρα μέρα για αυτο ακριβώς το λόγο και η Πειραιώς με πακέτωνει (δε τη δέχεται την πληρωμή).

Δημοσ.

Απλα φίλε μου πολλοί χρήστες όπως και γω που δε μας δεχόταν πληρωμές με paypal πλεον δέχεται και νόμισα οτι τελειωσε το σκηνικό. Τρεις γνωστοί μου ψωνισαν κανονικά και είδα και σε ενα άλλο φόρουμ κάποια ατομα να λένε το ίδιο.Εμένα η κάρτα μου είναι απο eurobank στο paypal (american express).Σορυ για την παραπληροφόρηση.

Δημοσ.

("εκαψες" ωστόσο την καρτα σου αφου την περασες στο Paypal Οποτε θα πρεπει να χρησιμοποιηθεί άλλη καρτα)

Αυτο δεν το καταλαβα. Αν εννοεις οτι επειδη μια φορα δε περασε η πληρωμη για Χ,Υ λογους, δεν θα μπορεις πιο μετα να ξανα ψωνισεις παλι με την ιδια καρτα δε νομιζω να ισχυει. Εκτος αν εννοεις απο το ιδιο καταστημα. Για το τελευταιο δε παιρνω θεση γιατι δεν μου εχει τυχει. Θα το δοκιμασω ομως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...