Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει κάποιο θέμα ατο σύστημα του PayPal που σου επιστρέφει τα μεταφορικά επιστροφής; Εχω ζητήσει εδω και δυο εβδομάδες επιστροφή, εχει γίνει δεκτή και με πανε απο παράταση σε παράταση (κάθε φορα 5 business days). Μας δουλεύουν;

Το κάνανε κ σε κανέναν άλλο;

To tracking είναι αυτό σε κανονική μορφή UF406820150SE σε αυτό το site που μου έδωσες σταματάει όταν η παραγγελία έφτασε στην Ελλάδα.Το δέμα φαίνεται να είναι στην Ελλάδα από τις 28 Νοεμβρίου 2015. Αλλά σε εμένα δεν έφτασε ποτέ τίποτα. Στο 17track.net πάλι το ίδιο δείχνει και στο site των ΕΛΤΑ γράφει ότι δεν υπάρχει καταχώρηση.Οπότε πάω για escalate to claim.Ευχαριστώ για την συμβουλή.

Άρα εχεις tracking. Οπως τα λες μου φαίνεται οτι μπλόκαρε μολις έφτασε στην Ελλάδα ή μπήκε κάποιο χέρι...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξερει κανεις πως κανω verify το bank account μου στο paypal?

Που το βλεπεις αυτο? γιατι πρωτη φορα διαβαζω verify σε bank account, ειναι δικος σου ο λογαριασμός της τραπεζας?

Μια ερώτηση....δεν είμαι και πολύ σχετική...

Έχω κάρτα συνδεδεμένη στο paypal η οποία έληξε.

Μες τη βδομάδα θα πάω να βγάλω καινούργια.

Θα πρέπει να την ξανασνδέσω? ποια είναι η διαδικασία?

Ναι

Υπαρχει κάποιο θέμα ατο σύστημα του PayPal που σου επιστρέφει τα μεταφορικά επιστροφής; Εχω ζητήσει εδω και δυο εβδομάδες επιστροφή, εχει γίνει δεκτή και με πανε απο παράταση σε παράταση (κάθε φορα 5 business days). Μας δουλεύουν;

Άρα εχεις tracking. Οπως τα λες μου φαίνεται οτι μπλόκαρε μολις έφτασε στην Ελλάδα ή μπήκε κάποιο χέρι...

Προφανώς και αυτό είναι δικό τους tracking και όχι το διεθνές που χρησιμοποιούν τα ΕΛΤΑ.Αν το βάλεις στο site των ΕΛΤΑ εδώ σου γράφει: Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό UF406820150SE. Κανονικά έπρεπε να λέει ότι και τα κινέζικα tracking sites,ότι το δέμα είναι στην Ελλάδα,και να σου δείχνει πότε και από που ξεκίνησε .Άρα δεν είναι δηλωμένο καν στα ΕΛΤΑ.

Που το βλεπεις αυτο? γιατι πρωτη φορα διαβαζω verify σε bank account, ειναι δικος σου ο λογαριασμός της τραπεζας?

Ναι

ναι δικος μου ειναι ο λογαριασμος που εχω κανει add,αλλα μου λεει πως ειναι unconfirmed

,και σε μένα φίλος. Περιμένω από 12/1 να μπουν σε 5 εργάσιμες... Έχω στείλει δύο μέιλ αλλά δεν έχουν απαντήσει! Αν εσένα σου απάντησαν και δίνουν και αναφορά για παράταση, θεώρησε τον εαυτό σου προνομιούχο... Εγώ τα έχω ξεγραψει.

,και σε μένα φίλος. Περιμένω από 12/1 να μπουν σε 5 εργάσιμες... Έχω στείλει δύο μέιλ αλλά δεν έχουν απαντήσει! Αν εσένα σου απάντησαν και δίνουν και αναφορά για παράταση, θεώρησε τον εαυτό σου προνομιούχο... Εγώ τα έχω ξεγραψει.

Απαράδεκτοι. Μου απάντησαν οτι εχουν τεχνικό πρόβλημα. Τωρα ειδα την αποδειξη του ΕΛΤΑ - 9/1 έκανα τη συναλλαγή και εστειλα και το αίτημα! Αν ήξερα οτι θα αργήσουν τόσο πολυ θα τον έγραφα τον κινέζο κ δε θα του το έστελνα ποτέ πιςω το σαπάκι του...

• Like 1

Απαράδεκτοι. Μου απάντησαν οτι εχουν τεχνικό πρόβλημα. Τωρα ειδα την αποδειξη του ΕΛΤΑ - 9/1 έκανα τη συναλλαγή και εστειλα και το αίτημα! Αν ήξερα οτι θα αργήσουν τόσο πολυ θα τον έγραφα τον κινέζο κ δε θα του το έστελνα ποτέ πιςω το σαπάκι του...

Σημερα μου εβαλαν τα χρηματα

Καλημέρα!! Επειδή ανήκω κ εγώ στην κατηγορία των άσχετων, παρακαλώ τη βοήθεια σας. Κάνω παραγγελία (για πρώτη φορά) από κινέζικο. Έχω συνδέσει κάρτα με PayPal. Μόλις πάω να ολοκληρώσω παραγγελία, πατάω place order και δεν προχωράει, ζητάει να κάνω submit payment. Γνωρίζετε πως? Ευχαριστώ προκαταβολικα.

capital control λεγεται...

υπαρχουν απο κάτω δεκαδες θέματα με τρόπους για να παραγγείλεις απο εξω αυτόν τον καιρό της μαρμοτας που ζουμε...

("εκαψες" ωστόσο την καρτα σου αφου την περασες στο Paypal Οποτε θα πρεπει να χρησιμοποιηθεί άλλη καρτα)

Καλο διαβασμα  :mellow:

Ωωωωχ! Ξέρω περίπτωση που αγόρασε από το συγκεκριμένο με PayPal πριν 3 μήνες. Μήπως φταίει το ότι έκανα τώρα το λογαριασμό ?

φιλε μου και μεις Ελλαδα ειμαστε και με paypal αγοραζουμε και τωρα... απλα δεν ειναι τοσο απλο οσο ηταν παλια....  διαβασε στο συγκεκριμενο τομεα του φορουμ τροπους να κανεις αγορες μεσω pp αυτες τις περιεργες ημερες...

υπαρχουν πολλοι τροποι πχ το request money (προσοχη αν παιζει ακομη),top up απο λογαριασμο, χρεωστικη του εξωτερικου (revolut leupay n26) , bitcoin κλπ δες τι σε βολευει και πραξε

φιλε μου και μεις Ελλαδα ειμαστε και με paypal αγοραζουμε και τωρα... απλα δεν ειναι τοσο απλο οσο ηταν παλια....  διαβασε στο συγκεκριμενο τομεα του φορουμ τροπους να κανεις αγορες μεσω pp αυτες τις περιεργες ημερες...

υπαρχουν πολλοι τροποι πχ το request money (προσοχη αν παιζει ακομη),top up απο λογαριασμο, χρεωστικη του εξωτερικου (revolut leupay n26) , bitcoin κλπ δες τι σε βολευει και πραξε

θα απαντησω για τα δύο τονισμένα σημεία που χρησιμοποιώ και εγω.

Το request money δουλευει ΑΛΛΑ εφοσον εχεις νέο λογαριασμό δε μπορεις για 21 ημερες να χρησιμοποιήσεις τα λεφτα που θα περάσεις. Επισης εχει περίπου 4% προμήθεια (3,5% +0,35€/μεταφορά + μετατροπές ~4%). Τα λεφτά μπαινουν άμεσα (εχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που περιγράφεται σε άλλα σχετικά θεματα όπως σου ειπα)

Ιδανική λύση είναι η revolut (απαιτεί να στείλεις εμβασμα εξωτερικού μέσω ebanking απο δικο σου λογαριασμό). Υπαρχει ένα εξαιρετικό θέμα που εχει ετοιμάσει η mary1 με οδηγίες για αρχάριους! Τα λεφτά κάνουν να μπούν 3-4 μερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...