NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ποιο το νόημα να βάλω το Iban στο paypal? και εγω εχω αυτη την απορια,μπορει να μας την λυσει καποιος; IBAN συνδεεις 1. σε περίπτωση που θέλεις να στείλεις χρήματα στο balance του ππ 2. σε περίπτωση που θελεις να τραβήξεις τα λεφτα σου απο το ππ στον τραπεζικό σου λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 IBAN συνδεεις 1. σε περίπτωση που θέλεις να στείλεις χρήματα στο balance του ππ 2. σε περίπτωση που θελεις να τραβήξεις τα λεφτα σου απο το ππ στον τραπεζικό σου λογαριασμο στα 500 ευρω γνωριζουμε ποσο ειναι η προμηθεια για να ξαναβαλουμε στον τραπεζικο λογαριασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μαι πως στελνεις χρηματα στο balance?με το top up?αυτο που μου ειπες πιο πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonDagger Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σου επιτρέπει το paypal να βάλεις 2 κάρτες στην εγγραφή; Ή τέλος πάντων 2 κάρτες με 2 ξεχωριστές εγγραφές; Φίλε @scullyist πολύ χρήσιμα τα όσα μου είπες ( ευχαριστώ ). Επίσης, δεν κατάλαβα καλά αυτό με το +4% της αγοράς σχετικά με την ισοτιμία του νομίσματος, που την κάνεις αυτή την ρύθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 στα 500 ευρω γνωριζουμε ποσο ειναι η προμηθεια για να ξαναβαλουμε στον τραπεζικο λογαριασμο? 4 ευρω σου κρατάει σιγουρα η τράπεζα σου (ανεξαρτήτως ποσού) για το εισερχόμενο έμβασμα (δεν ξερω τι κρατάει το ππ και αν κρατάει) Μαι πως στελνεις χρηματα στο balance?με το top up?αυτο που μου ειπες πιο πισω? Πριν 5 ποστ το έγραψα, στέλνεις έμβασμα στα στοιχεία του topup http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/?p=54586295 Σου επιτρέπει το paypal να βάλεις 2 κάρτες στην εγγραφή; Ή τέλος πάντων 2 κάρτες με 2 ξεχωριστές εγγραφές; Φίλε @scullyist πολύ χρήσιμα τα όσα μου είπες ( ευχαριστώ ). Επίσης, δεν κατάλαβα καλά αυτό με το +4% της αγοράς σχετικά με την ισοτιμία του νομίσματος, που την κάνεις αυτή την ρύθμιση; Επιτρέπετε απεριόριστος αριθμός καρτών που μπορείς να δέσεις στο ππ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα φίλοι μου, Μια απορία σχετικά με το Send Money του Paypal. Υπόψιν, έχω κάνει λινκ το IBAN μου μέσω paypal. Προσπάθησα να φορτώσω το balance του Paypal με USD μέσω εμβάσματος από ebanking ETE και μου ζητάει 15 ευρω! με σκέψη να αποφύγω τα fees το sending money μέσω credit/debit card. Εφόσον έχω ενεργοποιημένο IBAN, γνωρίζετε αν το Paypal μπορεί να τραβήξει κατευθείαν τα χρήματα USD από το bank account μου ... ? Ετσι ώστε να μην στέλνω εμβάσματα σε USD και να μην χρησιμοποιωτην debit/credit κάρτα μου με επιπλέον fees. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είχα παραγγείλει έναν led φακό αξίας 40 περίπου ευρώ με πληρωμή μέσω paypal από κινεζομάγαζο και συγκεκριμένα από το gearbest,χωρίς trucking number,επειδή το χρέωναν έξτρα.Αφού πέρασαν οι 60 ημέρες που θέτει σαν όριο παράδοσης το κατάστημα και δεν είχα παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου,αποφάσισα να στείλω mail στο aftersales support του συγκεκριμένου καταστήματος.Η απάντησή τους ήταν να τσεκάρω την διεύθυνσή μου αν ήταν σωστή,να ρωτήσω το τοπικό ταχυδρομείο,και να περιμένω μερικές ημέρες ακόμα πράγμα που έκανα. Μετά από 10 ημέρες περίπου τους ξαναέγραψα και πήρα την ίδια ακριβώς απάντηση,ώσπου μετά από αρκετά mail κάνανε τον κινέζο ,και δεν υπήρχε καθόλου ανταπόκριση εκ μέρους τους.Έτσι αποφάσισα να ανοίξω dispute στο paypal.Αμέσως μου απάντησαν μέσω των μηνυμάτων του paypal και πρότειναν να μου ξανά στείλουν την παραγγελία μου αλλά να χρεωθώ το 30% της αξίας ξανά συν 2 δολάρια για trucking number.Η δικιά μου απάντηση ήταν ότι δεν θέλω το προϊόν πια και επιθυμώ full refund των χρημάτων μου. Αυτό έγινε πριν από 10 ημέρες περίπου και δεν έχω άλλη απάντησή τους είτε με mail είτε με μήνυμα στο paypal.Εγώ τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα για να μου επιστραφούν τα χρήματα; Φτάνει το dispute που άνοιξα στο paypal ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από black66.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα φίλοι μου, Μια απορία σχετικά με το Send Money του Paypal. Υπόψιν, έχω κάνει λινκ το IBAN μου μέσω paypal. Προσπάθησα να φορτώσω το balance του Paypal με USD μέσω εμβάσματος από ebanking ETE και μου ζητάει 15 ευρω! με σκέψη να αποφύγω τα fees το sending money μέσω credit/debit card. Εφόσον έχω ενεργοποιημένο IBAN, γνωρίζετε αν το Paypal μπορεί να τραβήξει κατευθείαν τα χρήματα USD από το bank account μου ... ? Ετσι ώστε να μην στέλνω εμβάσματα σε USD και να μην χρησιμοποιωτην debit/credit κάρτα μου με επιπλέον fees. Οχι δεν μπορει ουτε σε usd ουτε σε οποιοδηποτε αλλο νομισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Είχα παραγγείλει έναν led φακό αξίας 40 περίπου ευρώ με πληρωμή μέσω paypal από κινεζομάγαζο και συγκεκριμένα από το gearbest,χωρίς trucking number,επειδή το χρέωναν έξτρα.Αφού πέρασαν οι 60 ημέρες που θέτει σαν όριο παράδοσης το κατάστημα και δεν είχα παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου,αποφάσισα να στείλω mail στο aftersales support του συγκεκριμένου καταστήματος.Η απάντησή τους ήταν να τσεκάρω την διεύθυνσή μου αν ήταν σωστή,να ρωτήσω το τοπικό ταχυδρομείο,και να περιμένω μερικές ημέρες ακόμα πράγμα που έκανα. Μετά από 10 ημέρες περίπου τους ξαναέγραψα και πήρα την ίδια ακριβώς απάντηση,ώσπου μετά από αρκετά mail κάνανε τον κινέζο ,και δεν υπήρχε καθόλου ανταπόκριση εκ μέρους τους.Έτσι αποφάσισα να ανοίξω dispute στο paypal.Αμέσως μου απάντησαν μέσω των μηνυμάτων του paypal και πρότειναν να μου ξανά στείλουν την παραγγελία μου αλλά να χρεωθώ το 30% της αξίας ξανά συν 2 δολάρια για trucking number.Η δικιά μου απάντηση ήταν ότι δεν θέλω το προϊόν πια και επιθυμώ full refund των χρημάτων μου. Αυτό έγινε πριν από 10 ημέρες περίπου και δεν έχω άλλη απάντησή τους είτε με mail είτε με μήνυμα στο paypal.Εγώ τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα για να μου επιστραφούν τα χρήματα; Φτάνει το dispute που άνοιξα στο paypal ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; θα πρεπει να κανεις escalate to claim... το οριο ειναι μεχρι 20 μερες απο οτι θυμαμαι, αλλα αν δεν τα βρισκετε και δεν απαντανε πατα το κουμπι escalate to claim απο τωρα... απο εκει και περα θα το κοιταξει η pp... ΠΡΟΣΟΧΗ αν δεν παρεις λεφτα πισω , δεν κλεινεις το case, δεν ξανανοιγει... Πριν πατησεις escalate to claim γραψε δυο λογακια οτι δεν απαντανε κλπ και οτι εισαι απαγοητευμενος απο το μαγαζι κλπ και τα τελευταια τεκτενομενονα δηλαδη τι σε εκανε τελικα να προχωρησεις στο claim... ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ειναι το κλειδι στην παραγγελεια συνηθως γραφουν ενα cnXXXXXXXXXXXXXXXX χωρις γραμματα στο τελος... βαλτο εδω να δεις τι βγαζει http://www.sky56.cn/ Ps ειναι λαμογια, προσοχη... τους εχω σε case ανοιγμενο απο 30/11 και δεν εχω βρει ακρη ακομη αλλα το φως ειναι στην ακρη του τουνελ και φαινεται (εκτος αν ειναι τρενο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα..θα ηθελα να συνδεσω το λογαριασμο μου της τραπεζας με την paypal..οταν παω να βαλω το iban μου βγαζει το εξης μηνυμα..You cannot add a bank at this time. υπαρχει αλλος τροπος να γινει?γιατι δεν το δεχεται?επισης στην προσπαθεια να κανω συνδεση με την καρτα μου στο paypal μπλοκαρα την καρτα μου απο απροσεξια και δεν μου την δεχεται παλι..οποιος μπορει παρακαλω να βοηθησει!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 θα πρεπει να κανεις escalate to claim... το οριο ειναι μεχρι 20 μερες απο οτι θυμαμαι, αλλα αν δεν τα βρισκετε και δεν απαντανε πατα το κουμπι escalate to claim απο τωρα... απο εκει και περα θα το κοιταξει η pp... ΠΡΟΣΟΧΗ αν δεν παρεις λεφτα πισω , δεν κλεινεις το case, δεν ξανανοιγει... Πριν πατησεις escalate to claim γραψε δυο λογακια οτι δεν απαντανε κλπ και οτι εισαι απαγοητευμενος απο το μαγαζι κλπ και τα τελευταια τεκτενομενονα δηλαδη τι σε εκανε τελικα να προχωρησεις στο claim... ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ειναι το κλειδι στην παραγγελεια συνηθως γραφουν ενα cnXXXXXXXXXXXXXXXX χωρις γραμματα στο τελος... βαλτο εδω να δεις τι βγαζει http://www.sky56.cn/ Ps ειναι λαμογια, προσοχη... τους εχω σε case ανοιγμενο απο 30/11 και δεν εχω βρει ακρη ακομη αλλα το φως ειναι στην ακρη του τουνελ και φαινεται (εκτος αν ειναι τρενο ) To tracking είναι αυτό σε κανονική μορφή UF406820150SE σε αυτό το site που μου έδωσες σταματάει όταν η παραγγελία έφτασε στην Ελλάδα.Το δέμα φαίνεται να είναι στην Ελλάδα από τις 28 Νοεμβρίου 2015. Αλλά σε εμένα δεν έφτασε ποτέ τίποτα. Στο 17track.net πάλι το ίδιο δείχνει και στο site των ΕΛΤΑ γράφει ότι δεν υπάρχει καταχώρηση.Οπότε πάω για escalate to claim.Ευχαριστώ για την συμβουλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το bank account μου στο paypal λεει πως ειναι unconfirmed...πως θα το κανω verify?ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα..θα ηθελα να συνδεσω το λογαριασμο μου της τραπεζας με την paypal..οταν παω να βαλω το iban μου βγαζει το εξης μηνυμα..You cannot add a bank at this time. υπαρχει αλλος τροπος να γινει?γιατι δεν το δεχεται?επισης στην προσπαθεια να κανω συνδεση με την καρτα μου στο paypal μπλοκαρα την καρτα μου απο απροσεξια και δεν μου την δεχεται παλι..οποιος μπορει παρακαλω να βοηθησει!. Πρεπει να μιλήσεις με το ππ για να προστεθεί ΙΒΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ξερει κανεις πως κανω verify το bank account μου στο paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μια ερώτηση....δεν είμαι και πολύ σχετική... Έχω κάρτα συνδεδεμένη στο paypal η οποία έληξε. Μες τη βδομάδα θα πάω να βγάλω καινούργια. Θα πρέπει να την ξανασνδέσω? ποια είναι η διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα