Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,αν συνδεσω την revolt στο paypal που θα βρω τον 4ψηφιο κωικο για confirm?και επισης αν εχω και μια καρτα της Πειραως στο paypal,πως θα διαλεγω με ποια καρτα θα κανω την αγορα?

Η σύνδεση της κάρτας εχει δυο στάδια, μόλις την βάζεις σε χρεώνει ~0,9 ευρω και όταν πατήσεις το continue στην σελίδα "Confirm your card to get verification" έρχεται στην κάρτα σου άλλη μια χρέωση ~1,5 ευρω που δίπλα λέει pp*1234code αυτός είναι ο κωδικός επιβεβαίωσης, τον βάζεις στο ππ ακριβώς στην επόμενη σελίδα που θα σε βγάλει όταν πατήσεις το continue

...και επειδή θα ξανά ρωτήσεις, οι δυο αυτές αναλήψεις(χρεώσεις) επιστρέφονται, η μικρή σε ~1-2 μέρες και η άλλη με τον κωδικό ~10-15 μέρες

Για αν αλλάξεις την σειρά των καρτών πάτα το link και κανε αυτήν που θέλεις Primary

https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_profile-credit-card-new-clickthru&flag_from_account_summary=1

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα σε ολους...

να πω και γω τον πονο μου να μου πει κανεις αν ξερει...

ειχα κανει μια αγορα απο gearbest και το κινητο χαλασε... μετα απο despute στην pp και μετατροπη σε claim η pp μου ειπε για ολικη επιστροφη χρηματων και οτι πρεπει να αποστειλω το κουνιτο σε μια διυθυνση στην Κινα...

ευτυχως εβγαλα βιντεο στην προετοιμασια του δεματος και την παραδοση αυτου στο ταχυδρομειο... το εστειλα συστημενο και ασφαλισμενο

εστειλα τα στοιχεια που ζητησε η pp στην φορμα που εδωσε και ολα καλα...
στις 10/01/2016 φαινεται απο το 17track και τα ελτα οτι παραδοθηκε στην Κινα...
την ιδια μερα το Pp μου λεει οτο δεμα φαινεται οτι εφτασε αλλα θελουν επιπελεον στοιχεια...
εστειλα την αποδειξη του ταχυδρομειου και τις φωτο απο τα frame του βιντεο.

σημερα μου εστειλαν
Dear xxxxxxxx,
We're currently reviewing this case and have requested additional information from your seller. We'll let you know if we need any additional information from you.

και γραφουν οτι θα εχω νεα τους μεχρι τις 24/1... και ρωταω (πρωτη φορα γαρ) ειναι φυσιολογικη η καθυστερηση αυτη?
υπαρχει πιθανοτητα να παιζει κατι διαφορετικο? ενας φιλος μου ειπε οτι μαλλον οι απατεωνες του GEARBEST δηλωσαν οτι δεν παρελαβαν ποτε το δεμα... εχει κανεις εμπειρια?

Καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς αν στο PayPal μπορείς να ορίσεις άλλη διεύθυνση; Βλέπω ότι μπορείς να προσθέσεις διεύθυνση όμως ΔΕΝ μπορείς να προσθέσεις στην διεύθυνση άλλο όνομα παραλήπτη. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται. Για αγορά μέσω eBay και πληρωμή απο το PayPal το θέλω.

Thanks!

Καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς αν στο PayPal μπορείς να ορίσεις άλλη διεύθυνση; Βλέπω ότι μπορείς να προσθέσεις διεύθυνση όμως ΔΕΝ μπορείς να προσθέσεις στην διεύθυνση άλλο όνομα παραλήπτη. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται. Για αγορά μέσω eBay και πληρωμή απο το PayPal το θέλω.

Thanks!

γίνεται. το έχω κάνει.. ότι αγοράζω από Αμερική (ιστοσελίδες που δεν στέλνουν Ελλάδα) τα πληρώνω με PayPal αλλά τα πράγματα τα στέλνουν σε φίλο στο L.A και αυτός από εκεί μου τα στέλνει Ελλάδα. (τελευταία φορά που το έκανα ήταν τον Νοεμβριο 2015 πριν αλλάξει το PayPal το interface του)

γίνεται. το έχω κάνει.. ότι αγοράζω από Αμερική (ιστοσελίδες που δεν στέλνουν Ελλάδα) τα πληρώνω με PayPal αλλά τα πράγματα τα στέλνουν σε φίλο στο L.A και αυτός από εκεί μου τα στέλνει Ελλάδα. (τελευταία φορά που το έκανα ήταν τον Νοεμβριο 2015 πριν αλλάξει το PayPal το interface του)

Είχες δηλαδή βάλει σαν όνομα παραλήπτη εκείνο του φίλου σου και το δικό σου δεν φαινόταν πουθενά; Επίσης το πεδίο "Country" σε είχε αφήσει να το αλλάξεις;

Η σύνδεση της κάρτας εχει δυο στάδια, μόλις την βάζεις σε χρεώνει ~0,9 ευρω και όταν πατήσεις το continue στην σελίδα "Confirm your card to get verification" έρχεται στην κάρτα σου άλλη μια χρέωση ~1,5 ευρω που δίπλα λέει pp*1234code αυτός είναι ο κωδικός επιβεβαίωσης, τον βάζεις στο ππ ακριβώς στην επόμενη σελίδα που θα σε βγάλει όταν πατήσεις το continue

...και επειδή θα ξανά ρωτήσεις, οι δυο αυτές αναλήψεις(χρεώσεις) επιστρέφονται, η μικρή σε ~1-2 μέρες και η άλλη με τον κωδικό ~10-15 μέρες

Για αν αλλάξεις την σειρά των καρτών πάτα το link και κανε αυτήν που θέλεις Primary

https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_profile-credit-card-new-clickthru&flag_from_account_summary=1

ξερω να συνδεω καρτα,αυτο που απορω ειναι που θα δω την 4ψηφιο κωδικο...οταν συνδεσα στην χρεωστικη της Πειραιως ειδα στις πληροφοριες απο το e-banking τον 4ψηφιο αριθμο,τωρα στην revolt θα υπαρχει ο κδωικος στην χρεωση?επισης μπορω εκεινη την στιγμη που πραγματοποιω την αγορα να διαλεγω σε ποια καρτα θελω να γινει η χρεωση?

ξερω να συνδεω καρτα,αυτο που απορω ειναι που θα δω την 4ψηφιο κωδικο...οταν συνδεσα στην χρεωστικη της Πειραιως ειδα στις πληροφοριες απο το e-banking τον 4ψηφιο αριθμο,τωρα στην revolt θα υπαρχει ο κδωικος στην χρεωση?επισης μπορω εκεινη την στιγμη που πραγματοποιω την αγορα να διαλεγω σε ποια καρτα θελω να γινει η χρεωση?

Θα τον δεις στο app της ρεβλλουτ των κωδικο

Πρώτα τραβάει χρήματα απο το balance μετά απο την primary αν δεν φτάνει το ποσό και μετά απο την επόμενη κάρτα  αν επίσης δεν επαρκεί το ποσό της primary.  Το ποια κάρτα θα είναι primary το αλλάζεις εσυ με ενα κλικ στο paypal πριν την αγορά.  Σε κάποιες περιπτώσεις σε αφήνει να επιλέξεις απο ποιά κάρτα θα τραβήξει (πχ σε αγορές μέσω ebay.co.uk το κάνει δοκιμασμένο) σε κάποιες άλλες αγορές όχι, τραβάει αμέσως απο την primary.

σας ευχαριστω πολυ παιδια!και μια τελευταια ερωτηση..παλια εκανα αγορα κατευθειαν απο το balance...χθες εκανα μαι αγορα απο το iherb.com και δεν με αφηνε να προχωρησω γιατι δεν ειχα βαλει καμια καρτα...αλλαξε κατι?τελικα εβαλα την καρτα μου και προχωρησε η αγορα..

Είχες δηλαδή βάλει σαν όνομα παραλήπτη εκείνο του φίλου σου και το δικό σου δεν φαινόταν πουθενά; Επίσης το πεδίο "Country" σε είχε αφήσει να το αλλάξεις;

Προσπάθησα να εισάγω νέα διεύθυνση όμως έχει μονάχα αυτήν την επιλογή:

image.jpg

Με λίγα λόγια, ΔΕΝ δίνει επιλογή για άλλο όνομα παραλήπτη. Ξέρει κανείς αν αυτό μπορεί να αλλάξει απο κάπου αλλού;

Καλησπερες

Πρωτη φορα πριν ενα μηνα χρησιμοποιησα paypal επι CC  για αγορα απο msystems και δεν εγινε δεκτη,στο λογαριασμο στο paypal την εχει ως denied(εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον paypal στο ιδιο μαγαζι και περνουσε κανονικα.)

Την ιδια μερα εκανα μια αγορα απο ebay αμερικης και περασε,προς εκπληξη μου,κανονικα,οποτε θεωρησα οτι ετυχε να εχει καποιο προβλημα το msystems.

Σημερα πηγα να κανω αγορα απο ικεα και παλι εγινε denied :confused: . Τι ποντιακο ανεκδοτο ειναι αυτο?αγοραζω απο τα ξενα  και δεν μπορω να αγορασω απο τα ελληνικα?

Εχω συνδεμενη μια visa απο την αλφα

Καλημέρα,

Thanks!

Εφόσον θες να αγοράσεις από το ebay δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στο paypal.

Κάνεις την αγορά και εκεί που δείχνει τη δική σου διεύθυνση πατάς "change" και βάζεις όνομα/διεύθυνση όποιου θέλεις.

Στη συνέχεια συνδέεσαι με το paypal και πληρώνεις.

Με αυτό τον τρόπο θα πάνε 2 mail στον πωλητή, ένα από το ebay και άλλο ένα από το paypal

αλλά και τα 2 θα έχουν τη διεύθυνση που δήλωσες στο βήμα της αγοράς και όχι την πραγματική σου.

Προσοχή μην την κάνεις primary τη νέα διεύθυνση γιατί αν ξεχαστείς μπορεί σε μελλοντική σου αγορά να κάνεις δωράκι σε κάποιον άλλο.

καλημρα,εχω συνδεδεμενο στο paypal τον λογαριασμο μου της Πειραιωςμπορω να τραβηξω απο εκει κατευθειαν χρηματα στο balance?και αν ναι με ποιον τροπο?

καλημρα,εχω συνδεδεμενο στο paypal τον λογαριασμο μου της Πειραιωςμπορω να τραβηξω απο εκει κατευθειαν χρηματα στο balance?και αν ναι με ποιον τροπο?

Oxi

Μονο με έμβασμα και με Request Money μπορείς να στείλεις λεφτά στο ππ

http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/?view=getnewpost

Εφόσον θες να αγοράσεις από το ebay δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στο paypal.

Κάνεις την αγορά και εκεί που δείχνει τη δική σου διεύθυνση πατάς "change" και βάζεις όνομα/διεύθυνση όποιου θέλεις.

Στη συνέχεια συνδέεσαι με το paypal και πληρώνεις.

Με αυτό τον τρόπο θα πάνε 2 mail στον πωλητή, ένα από το ebay και άλλο ένα από το paypal

αλλά και τα 2 θα έχουν τη διεύθυνση που δήλωσες στο βήμα της αγοράς και όχι την πραγματική σου.

Προσοχή μην την κάνεις primary τη νέα διεύθυνση γιατί αν ξεχαστείς μπορεί σε μελλοντική σου αγορά να κάνεις δωράκι σε κάποιον άλλο.

Ωραία, την βρήκα την επιλογή!!

Δηλαδή τοσο καιρό στους πωλητές πήγαινε αυτή η διεύθυνση στο eBay και όχι του PayPal;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...