Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αυτές οι αλλαγές πάντα πονοκεφαλιάζουν. Προσπαθώ να βρω την επιλογή για το αν το pp θα κάνει την μετατροπή ή θα την κάνει την τράπεζα και δεν την βρίσκω. Έχω σίγουρα επιλέξει να γίνεται από την τράπεζα, απλά επειδή αναφέρθηκαν περιστατικά όπου άλλαζε τυχαία θέλω να το επαληθεύσω. Μπορείτε να δείτε και στη εικόνα. Δεν έχω επιλογή για αλλαγή της μετατροπής. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τιν εικόνα την εχεις επεξεργαστεί, εχεις αφαιρέσει κατι δηλαδή? Πάτα αυτο τι λινκ https://www.paypal.com/?cmd=_profile-merchant-pull-funding&CALL_FORM_UPDATE=false Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τιν εικόνα την εχεις επεξεργαστεί, εχεις αφαιρέσει κατι δηλαδή? Πάτα αυτο τι λινκ https://www.paypal.com/?cmd=_profile-merchant-pull-funding&CALL_FORM_UPDATE=false Μόνο τον αριθμό της κάρτας έχω αφαιρέσει. Στο ίδιο με βγάζει η διεύθυνση και μόνο για αποθήκευση έχει. Αλλού θα είναι το θέμα. Θα στείλω μέιλ στην εξυπηρέτηση και θα επανέλθω.Μπορείς να ανεβάζεις οθόνη τι σου βγάζει σε αυτή την διεύθυνση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Οχι με τίποτα.....Εσύ; φίλε σήμερα έβαλα κανονικά με τη μέθοδο request money 110 euros. eurobank καρτα χρεωστική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα υπολοιπο των 500€ που δε το χρειαζομαι. Ποσο θα κοστισει να το κανω withdraw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexarakis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 παιδια μια ερωτηση το paypal εχει καινουργιο layout μπορω να βαλω μια καινουργια prepaid της eurobank? μια και η παλια μου εληξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μόνο τον αριθμό της κάρτας έχω αφαιρέσει. Στο ίδιο με βγάζει η διεύθυνση και μόνο για αποθήκευση έχει. Αλλού θα είναι το θέμα. Θα στείλω μέιλ στην εξυπηρέτηση και θα επανέλθω. Μπορείς να ανεβάζεις οθόνη τι σου βγάζει σε αυτή την διεύθυνση; Δηλαδη μετα τον αριθμο της καρτας δεν εχει ενα λινκ που λεει "Conversion Options" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη μετα τον αριθμο της καρτας δεν εχει ενα λινκ που λεει "Conversion Options" ? pp.JPG Όχι δεν έχει στην αμεξ. Σύνδεσα κάρτα revolut και εμφάνισε αυτή την επιλογή. Στην amex δεν ξέρω γιατί Όχι. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν προσθέσω μια ακόμα διεύθυνση στο PayPal με άλλα στοιχεία(όνομα παραλήπτη, κτλ), αν θα έχω θέμα στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με κάποια παραγγελία(πχ στο eBay); Και θέλω να ανοίξω case, ενώ ο παραλήπτης είναι άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Άλλαξε το interface στο Paypal και οι μισές λειτουργίες έχουν χαθεί. Ξέρει κανένας που υπάρχει η επιλογή Lift Withdrawal Limit; Στο παλιό την είχε στο Account Overview, τώρα δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 παιδια μια ερωτηση λιγο.θελω να αγορασω κατι που εχει στο ebay 7 ευρω.στην χρεωστικη μου εχω μεσα 6 ευρω και αλλο 1.5 ευρω εχω στο paypal balance αλλα δεν με αφηνει να κανω την αγορα.υπαρχει καποιος τροπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Οχι με τίποτα.....Εσύ; Εγώ έχω κάνει με χρεωστική 120€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ισχύει,στο παρελθόν τον είχα προσθέσει. Ούτε με Revolut μπορώ να κάνω ανάληψη; (με ψηφιακή κάρτα για να γλιτώσω χρόνο) μπορεις να ανοιξεις δωρεαν λογαριασμο με iban και εκει να μεταφερεις τα χρηματα σου απο το paypal. δες υπογραφη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα,αν συνδεσω την revolt στο paypal που θα βρω τον 4ψηφιο κωικο για confirm?και επισης αν εχω και μια καρτα της Πειραως στο paypal,πως θα διαλεγω με ποια καρτα θα κανω την αγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Άλλαξε το interface στο Paypal και οι μισές λειτουργίες έχουν χαθεί. Ξέρει κανένας που υπάρχει η επιλογή Lift Withdrawal Limit; Στο παλιό την είχε στο Account Overview, τώρα δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Ευχαριστώ. Άσε, μεγάλος πονοκέφαλος η αλλαγή περιβάλλοντος. Δες σελίδες 190,191 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα