NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Λεφτά από το βάλανς μπορείς να βάλεις μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Λεφτά από το βάλανς μπορείς να βάλεις μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό Καλησπέρα Νίκο, έψαχνα να δω εαν μπορώ απο το balance να βάλω λεφτά στη VISA.. δεν γίνεται με τίποτα ε; Ρωτάω γιατί το PayPal δεν δέχεται το IBAN της τράπεζας (Alpha Bank). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 To ππ δεν δέχεται πλεον κανένα ιβαν απο ελλαδα λογο cc, για να συνδέσεις ιβαν πρέπει να στείλεις μνμ στο support του ππ αναφέροντας τους το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Έχω ένα πρόβλημα... ενώ πήγα να δοκιμάσω να βάλω λεφτά στο balance του paypal από άλλο email αυτό με το κόλπο στην αρχή δούλευε αλλά τώρα όχι και ενώ έγιναν ακυρώσεις μου πήρε έξοδα 5 ευρώ και κάτι. Θα μου επιστραφούν αυτά ή όχι; Η χρέωση έγινε μέσω webuy κάρτα της τράπεζας πειραιώς.. Το πρόβλημα λύθηκε όταν έκανα έκδοση καινούριας εικονικής κάρτας όμως τα έξοδα δεν μου επιστράφηκαν από το paypal.. Τι να κάνω; Ήθελα να βάλω 355 και τα 5 ευρώ έφυγαν λόγω fail.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 για να βάλω στο balance του paypal με το κολπο του 2ου μαιλ, λεφτα για αγορα περι των 100 ευρω, πόσα να βάλω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, προσπαθώ με την μέθοδο του Request Money, να στείλω χρήματα στον λογαριασμό μου στο paypal. Μετά από πάρα πολλές προσπάθειες με ποσά της τάξεως των 200 ευρώ, λάμβανα συνεχώς το μήνυμα "the card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number". Δοκίμασα κάποια στιγμή το ποσό των 10 ευρώ και στάλθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στην συνέχεια ξανά δοκίμασα με μεγαλύτερα ποσά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Επικοινωνώ με την τράπεζα, δεν παίρνω καμία ξεκάθαρη απάντηση παρά μόνο κάτι του στυλ ξανά προσπαθήστε ήτανε κάποιο επικοινωνιακό πρόβλημα. Να πω επίσης ότι ο λογαριασμός έχει τα λεφτά που απαιτούνται. Επίσης υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για τις προσπάθειες που έχω κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikiaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τις τελευταίες 2 ημέρες υπάρχει πρόβλημα με το PayPal Για κάποιο λόγο έκοψαν όλες τις ελληνικές κάρτες. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος την πληροφορία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Φίλε όπως μπορείς να διαβάσεις και ένα μήνυμα μου πιο πριν, μετέφερα κανονικά τα 10 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε προβλημα με μεγαλύτερα ποσά; Μου φαίνεται περίεργο.. Πάντως ούτε με 50 έκανα δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα και απο εμενα. Γινεται με καποιο τροπο να εχω λεφτα στο balance , και να θελω να πληρωσω απο την καρτα μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα και απο εμενα. Γινεται με καποιο τροπο να εχω λεφτα στο balance , και να θελω να πληρωσω απο την καρτα μου ; γινετε, κατα την πληρωμη του προιοντος σου λεει πως θελεις να το πληρωσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτησω κατι και εγω, υπαρχει καποιος οδηγος για dispute-refund; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Φίλε όπως μπορείς να διαβάσεις και ένα μήνυμα μου πιο πριν, μετέφερα κανονικά τα 10 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε προβλημα με μεγαλύτερα ποσά; Μου φαίνεται περίεργο.. Πάντως ούτε με 50 έκανα δουλειά τελικα καταφερες να κάνεις μεταφορα με request money στο balance μεγαλύτερου ποσού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 τελικα καταφερες να κάνεις μεταφορα με request money στο balance μεγαλύτερου ποσού? Οχι με τίποτα.....Εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 θέλω να βάλω κανα 100ρικο αλλά δεν το προσπάθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εκανα το πρωτο μου top up και μπηκαν τα χρηματα. Ωραιο αισθημα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα