Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην τον κάνεις business γιατί μπορεί στο μέλλον να σου ζητήσουν στοιχεία της επιχείρησης σου.

Πήγαινε στο λογαριασμό σου και δίπλα από το σημείο που λεει premier θα πρέπει να έχει κάτι του στυλ "lift your limits".

Ακολούθησε τα βήματα τους και περίμενε κάμποσες μέρες μέχρι να σου ανεβάσουν τα όρια.

Βασικά στα βήματα αυτά δηλώνεις κάποια στοιχεία σου και ανεβάζεις φωτογραφία της ταυτότητας σου και λογαρισμό που να φαίνεται η διεύθυνση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να αυξήσεις όλα τα όρια και στο premier. Το receiving limit θέλει μόνο να στείλεις ταυτότητα και λογαριασμό απ'ότι θυμάμαι. Απλά τα επιλέγεις και πατάς lift limits.

Τελικα εκανα verify τον λογαριασμο μου και ξαναπηγα στα limits και τωρα εμεινε μονο αυτο(pic1). Δηλαδη αμα κανω και lift θα φυγει και αυτο το οριο? Επισης οταν εκανα verify μετα μου ηρθε στο mail αυτο : ''Please keep in mind that there is a minimum withdrawal amount.'' Και με πηγε στο paypal σε αυτη την καρτελα(pic2). Δηλαδη τι εννοει, γιατι δεν τα ξερω και τοσο καλα ολα τα θεματα οσον αφορα το paypal, οποιος γνωριζει και μπορει να βοηθησει... Παντως σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις εως τωρα! :) :)

post-237768-0-69273300-1450441967_thumb.jpg

post-237768-0-75871700-1450441979_thumb.jpg

Έκανα χθες παραγγελία από το sportsdirect και εμένα επίσης μου έχει η paypal στο site της τις #2 προσπάθειες ...

Ξέρουμε τι παίζει ?

Πρέπει με κάποιο τρόπο να αφαιρέσουμε τις παραγγελίες που φαίνονται στην paypal. Μπορεί κάποιος γνώστης να μας δώσει τα φώτα του ?

Στην paypal λέει pending και εμένα ..

Τελικά λόγω Capital Control δεν γίνεται ούτε δια μέσω Paypal παραγγελία από το εξωτερικό για τα συγκεκριμένα είδη ..

Έτσι προς απάντηση και όποιου άλλου έχει την ίδια απορία ...

Προηγείται παντα το βαλανς, αν δεν εχει το απαιτούμενου ποσον τραβάει απο την καρτα

Μισο τώρα εδω...

Τραβάει ΚΑΙ απο την κάρτα ή ΜΟΝΟ απο την κάρτα?

Τι θελω να πω... Σήμερα πηγα να κάνω μια αγορά αξίας 40 δολλαρίων. Ειχα 16 ευρώ στο Balance και κανονικά μια κάρτα της Revolut. Στο checkout με paypal μου πρότεινε να πληρώσω με την κάρτα ΜΟΝΟ. Δεν τραβούσε απο το paypal balance! Εν τω μεταξύ είμαι σιγουρος αρκετά οτι σε προηγουμενες μου αγορές οτι τραβούσε απο balance και αν δεν εφτανε χρεωνε τα υπολοια και στην κάρτα.

Αν δεν ειχες προσθέσει στο παρελθόν τον τραπεζικό λογαριασμό σου, δυστυχώς δε μπορείς να το κάνεις τώρα.

Ισχύει,στο παρελθόν τον είχα προσθέσει.

Ούτε με Revolut μπορώ να κάνω ανάληψη; (με ψηφιακή κάρτα για να γλιτώσω χρόνο)

Απο paypal δε μπορεις σιγουρα να φορτωσεις τη revolut.

Τωρα, για να προσθεσεις τραπεζικο λογαριασμο στο paypal, καλυτερα στειλε τους μεηλ στο support

Απο paypal δε μπορεις σιγουρα να φορτωσεις τη revolut.

Τωρα, για να προσθεσεις τραπεζικο λογαριασμο στο paypal, καλυτερα στειλε τους μεηλ στο support

Εδω και 2 μηνες με revolut αγοραζω απο ππ χωρις προβλημα

Έχω 300€ στο balance μου.

Πως μπορώ να πάρω μόνο 100€ και να τα μετατρέψω σε δολάρια;

Όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα τρόπο για μερική μετατροπή και το paypal μόνο όλο το ποσό δεχόταν να αλλάξει από το ένα balnce στο άλλο.

Τελικά είναι εύκολο.

Πας Currency converter

Στο Select currency conversion επιλέγεις Balance conversion

Στο From επιλέγεις (λογικά) ευρώ

Στο Amount βάζει πόσα θες να αλλάξεις

Στο To βάζεις λίρες ή δολάρια

Πατάς Calculate και αν σου αρέσει η μετατροπή πατάς Continue για να γίνει.

Ας κάνουμε και ένα συγκριτικό.

Έστω ότι θέλουμε να πάρουμε ένα κινητό 200$ από κινεζομάγαζο.

1. Αν έχουμε μόνο ευρώ στο balance μας το paypal θα μας χρεώσει 192,13 ευρώ

2. Αν αγοράσουμε με visa θα χρεωθούμε 185,20 ευρώ + έξοδα τραπέζης (που μπορεί να είναι 1-2% του ποσό ή να είναι ένα σταθερό ποσό ως έξοδα συναλλάγματος πχ με χρεωστική eurobank χρεώνεσαι 2,5 ευρώ)

Δηλαδή με visa θα μας κοστίσει από 187,05 ως 188,90 ευρώ ανάλογα την τράπεζα και την κάρτα.

3. Αν κάνουμε μετατροπή από το ένα balance στο άλλο θα μας χρεώσει το paypal 189,17 ευρώ.

Συμπέρασμα: συμφέρει να χρησιμοποιούμε την κάρτα μας αλλά λόγω capital controls αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Γεια σας παιδια.. Πηγα εχθες να αγορασω με βαση ασυρματης φορτισης για το κινητο μου απο το ebay.. Το Paypal δεν με αφησε να προχωρησω στην αγορα του.. Ειναι λογο capital control αυτο; διοτι την πρηγουμενη αγορασα ενα tempered glass.. Υπαρχει καμια λυση σε αυτο το προβλημα;

Εδω και 2 μηνες με revolut αγοραζω απο ππ χωρις προβλημα

Εννοουσα απο το paypal balance να βαλεις λεφτα στη revolut, δε μπορεις. Σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...