vchristod84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Είναι και αυτό μια λύση αλλά γιατί να στείλω 3 εμβάσματα, το καθένα σε διαφορετικό νόμισμα, και να μην στείλω μόνο ένα σε ευρώ και κάθε φορά που θα κάνω μια αγορά να μετατρέπω ένα μέρος του ποσού στο νόμισμα που με ενδιαφέρει; Πιο εύκολο και πιο πρακτικό. Γιατί γλιτώνεις λεφτά που κρατάει το PayPal?
christar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα, πριν δυο ημερες προσπαθησα μεσω paypal να κανω αγορα απο sportsdirect και τωρα μου εμφανιζει τις δυο προσπαθειες που εκανα στο recent activity ως pending. Ξερει κανεις πως μπορω να τις διαγραψω? 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα δεν το έχω κάνει, αλλά πρέπει να γίνεται... Πηγαίνοντας στο currency converter σου δείνει την δυνατότητα: "How much it costs to transfer part or all of your balance in one currency to another, while you’re carrying out the currency conversion" διαλέγεις "balance conversion" κάποιος που το έκανε, ας το επιβεβαιώσει. Σου εξήγησα, αν είναι στο βάλανς τον έλεγχο τον έχει το ππ, άρα είτε έτσι το κανείς είτε με αγορά την χρέωση της μετατροπής θα την φας από την ισοτιμία του ππ. Ή μόνη λύση είναι αυτή που ανέφερα Γιατί γλιτώνεις λεφτά που κρατάει το PayPal? Έτσι γλυτώνεις την μετατροπή από το ππ
akisgd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σου εξήγησα, αν είναι στο βάλανς τον έλεγχο τον έχει το ππ, άρα είτε έτσι το κανείς είτε με αγορά την χρέωση της μετατροπής θα την φας από την ισοτιμία του ππ. Ή μόνη λύση είναι αυτή που ανέφερα Έτσι γλυτώνεις την μετατροπή από το ππ Το θέμα είναι ότι άλλη ισοτιμία έχει το paypal για αγορά αγαθών και άλλη για μετατροπή balance. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά, δες το λίγο... Οπότε αν πράγματι μπορείς να κάνεις μετατροπή ενός μέρους του balance τότε αυτό γίνεται με ισοτιμία περίπου τραπέζης και όχι την τραγική ισοτιμία του paypal στις αγορές... Το ανέλυσε ο gbouros to 144 γίνεται 135 μόνο με την διαφορά στην ισοτιμία.
copria7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα, πριν δυο ημερες προσπαθησα μεσω paypal να κανω αγορα απο sportsdirect και τωρα μου εμφανιζει τις δυο προσπαθειες που εκανα στο recent activity ως pending. Ξερει κανεις πως μπορω να τις διαγραψω? Έκανα χθες παραγγελία από το sportsdirect και εμένα επίσης μου έχει η paypal στο site της τις #2 προσπάθειες ... Ξέρουμε τι παίζει ? Πρέπει με κάποιο τρόπο να αφαιρέσουμε τις παραγγελίες που φαίνονται στην paypal. Μπορεί κάποιος γνώστης να μας δώσει τα φώτα του ? Στην paypal λέει pending και εμένα ..
paylidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά καλησπέρα, μεσα στο χαμο όλων των θεματων για το Paypal αναφερθηκε κάπου ότι πλεον σου καλύπτει εξοδα επιστροφής. Επειδη δε μπορώ να το βρω καπου μεσα στη σελίδα μου υπαρχει καποιο λινκ; Θελω να επιστρεψω μια καμερα που πηρα απο ebay
letom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ είναι: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns Κάνε γρήγορα γιατί η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέχρι 31/12! 1
molot12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γνωρίζει κάποιος συμφορουμίτης τι γίνεται οταν πας να κάνεις μια αγορά με Paypal οπου υπάρχουν χρήματα στο balance αλλα και στην κάρτα που έχεις συνδέσει ; Θέλω να πω θα σου δώσει την επιλογή κατά τη συναλλαγή να πληρώσεις μέσω balance, ή θα τραβήξει τα χρήματα απο την συνδεδεμένη κάρτα; Απο ποια επιλογή ρυθμίζεται; Ξέρει κάποιος; Στην περίπτωση που το ποσό δεν είναι αρκετό για να καλυφθεί πληρως η αγορα απο το ενα ή το άλλο, τι γίνεται; Τραβάει χρήματα και απο τα δύο (balance και κάρτα) ;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Προηγείται παντα το βαλανς, αν δεν εχει το απαιτούμενου ποσον τραβάει απο την καρτα
molot12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Προηγείται παντα το βαλανς, αν δεν εχει το απαιτούμενου ποσον τραβάει απο την καρτα Ευχαριστώ
dioskouros88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παιδες μια ερωτηση ηθελα να κανω σχετικα με τα limits. Αυτα ειναι δυνατον να ανεβουν ειναι ουσιαστικα ορια λογω των cc ή εχει να κανει με το verification καποιας καρτας μου, δηλαδη αν κανω verify αυτα τα ορια θα ανεβουν? Ευχαριστω πολυ!
letom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχουν σχέση με cc αυτά, είναι limits του pp.
dioskouros88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα τα limits πως ανεβαινουν? Γνωριζει καποιος?
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Κανεις τον λογαριασμο επαγγελματικό 1
letom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα με business αλλά μπορεί και premier να αρκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα