Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Μπορώ να έχω στο δικό μου όνομα πάνω από 1 λογαριασμό PayPal ; αν ναι υπάρχει όριο; Ευχαριστώ πολύ!

Nαι μπορείς, ενα απλο και εναν επαγγελματικό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια η paypal παιρνει χρηματα σε περιπτωση που αλλαξω διευθυνση?Μου πηρε χθες 2 δολαρια χωρις να ξερω το λογο το μονο που θυμαμαι ειναι οτι αλλαξα διευθυνση 2 φορες γιατι εκανα ενα λαθος τη πρωτη φορα και μια ανεπιτυχη αγορα μεσο fasttech denied.

Έχω 300€ στο balance μου.

Πως μπορώ να πάρω μόνο 100€ και να τα μετατρέψω σε δολάρια;

Όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα τρόπο για μερική μετατροπή και το paypal μόνο όλο το ποσό δεχόταν να αλλάξει από το ένα balnce στο άλλο.

Για να στη βγάλουνε πρέπει να είσαι κάτοικος ΗΠΑ.

Δεν φτάνει μόνο να μένεις ΗΠΑ.

Πρέπει να έχεις και λογαρισμό σε αμερικάνικη τράπεζα.

Μετατρέπονται μονα τους οταν κανεις καποια αγορα σε δολαρια.

Δεν είναι το ίδιο.

Άλλη ισοτιμία έχει όταν κάνεις μετατροπή νομισματος από το ένα balance στο άλλο (κοντά στην ισοτιμία που χρησιμοποιούν και οι τράπεζες) και άλλη όταν αγοράζεις κάτι (η ληστρική ισοτιμία του paypal που λέμε συνέχεια).

Παράδειγμα (από χθεσινούς υπολογισμούς που έκανα βασιζόμενος στις ισοτιμίες του paypal και της τράπεζας Πειραιώς): θέλω να αγοράσω κάτι που κάνει 100£ και στο balance μου έχω €. Υπάρχουν 2 τρόποι

1. Αγοράζω απευθείας και χρεώνομαι 144,18€.

2. Μετατρέπω ένα μέρος των € που έχω σε 100£ και θέτω το balance των £ ως primary.Σε αυτή την περίπτωση κατά την αγορά μου θα τραβήξει τις 100£. Για αυτή τη μετατροπή ανάμεσα στα balances το paypal θα με χρεώσει 135,68€.

• Like 1

Την είδα και εγώ αυτήν την διαφορά, οπότε στις επόμενες αγορές σε νόμισμα διαφορετικού απο ευρώ σκέφτομαι πρώτα να μετατρέπω και μετά να αγοράζω.

Αλλά δεν αρκεί να κάνεις την μετατροπή ενός μέρους του balance των ευρώ σε λίρες £ ή δολάρια θα πρέπει να αλλάζει και ποιό είναι το primary;

Το primary είναι το μόνο εύκολο.

Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να βρω πως γίνεται να αλλάξεις μόνο ένα μέρος από το balance σου.

Την είδα και εγώ αυτήν την διαφορά, οπότε στις επόμενες αγορές σε νόμισμα διαφορετικού απο ευρώ σκέφτομαι πρώτα να μετατρέπω και μετά να αγοράζω.

Αλλά δεν αρκεί να κάνεις την μετατροπή ενός μέρους του balance των ευρώ σε λίρες £ ή δολάρια θα πρέπει να αλλάζει και ποιό είναι το primary;

Καλά είναι αυτά που λέτε αλλά τα χρήματα σου είναι ήδη στο βάλανς, οπότε δεν μπορείς να μετατρέψει τίποτα, αυτό που έπρεπε να κανείς για να γλυτώσει την μετατροπή του ππ ήταν να τα στείλεις από την τράπεζα σου σε δολάρια

Ακόμα δεν το έχω κάνει, αλλά πρέπει να γίνεται...

Πηγαίνοντας στο currency converter σου δείνει την δυνατότητα:

"How much it costs to transfer part or all of your balance in one currency to another, while you’re carrying out the currency conversion"

διαλέγεις "balance conversion"

κάποιος που το έκανε, ας το επιβεβαιώσει.

Καλά είναι αυτά που λέτε αλλά τα χρήματα σου είναι ήδη στο βάλανς, οπότε δεν μπορείς να μετατρέψει τίποτα, αυτό που έπρεπε να κανείς για να γλυτώσει την μετατροπή του ππ ήταν να τα στείλεις από την τράπεζα σου σε δολάρια

Είναι και αυτό μια λύση αλλά γιατί να στείλω 3 εμβάσματα, το καθένα σε διαφορετικό νόμισμα, και να μην στείλω μόνο ένα σε ευρώ και κάθε φορά που θα κάνω μια αγορά να μετατρέπω ένα μέρος του ποσού στο νόμισμα που με ενδιαφέρει;

Πιο εύκολο και πιο πρακτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...