Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα, πληρωσα 14,50$ σε ενα γνωστο κινεζικο καταστημα μεσω paypal..!

Η συναλλαγη εγινε στις 22 Οκτωβριου. Επειδη δεν ειχαν (και δεν προκειται να ειχαν) διαθεσιμο ενα προιον της παραγγελιας, τους ειπα να την ακυρωσουν ολη, δηλαδη επιστροφη χρηματων!

Στις 28 Οκτωβριου μπηκαν τα λεφτα στο paypal, ετσι γραφει σε μια συναλλαγη. Το θεμα ειναι οτι δεν εμφανιστηκαν ουτε στο balance αλλα ουτε στη χρεωστικη.

Πρεπει να περιμενω και αλλο..? Που θα εμφανιστουν..?

Δημοσ.

Καλημέρα,έχω ένα μικρό θεματάκι με το paypal μου..η κάρτα που είχα "συνδεμέμενη" με το paypal έληξε πρό ημερών(η τράπεζα πειραιώς μου έστειλε άλλη με τα ίδια στοιχεία,άλλη ημερομηνία λήξης)προσπάθησα να την "συνδέσω" πάλι στον λογαριασμό paypal,αλλά δεν την δέχεται!πρέπει να στείλω κάποια document,γνωρίζει κάποιος επι του θέματος το τι πρέπει να κάνω σίγουρα;;για να την "συνδέσω" ξανά στο paypal μου!

Ευχαριστώ,προκαταβολικά!

Δημοσ.

Σβήσε την άλλη πρώτα.

Φανταζομαι έχει λεφτά μέσα.

την έσβησα αυτή που έχει λήξει,υπάρχουν χρήματα στην κάρτα(είναι χρεωστική visa)

έστειλα τα document(ταυτότητα/κάρτα New στοιχεία/ κλπ)καθώς και μνμ στο support...μέχρι ώρας καμμία απάντηση.

Δημοσ.

δέν έβγαλα "άκρη" με την ίδια κάρτα που έκανα add στο paypal για ανανέωση.

πήγα στην τράπεζα πειραιώς κατάργησα αυτή που μου έστειλαν, και πήρα καινούρια με άλλα νούμερα,την έκανα add στο paypal και την δέχτηκε κανονικά,περιμένω τον (4ψήφιο) κωδικό για να γίνει verifying.  ;)

Δημοσ.

Παιδες πριν καποιες ημερες εκανα μια ευρωπαϊκη αγορα συνολικης αξιας 50 ευρω. Ο τυπος δε μου εστειλε ποτε shipping message. Αφησα και περασαν οι μερες, παρελαβα και ενα αντικειμενο που παρηγγειλα την ιδια ημερα απο αλλον πωλητη απο τον ιδιο προορισμο και τοτε ειπα να επικοινωνησω μαζι του, ομως μου εμφανιστηκε το μνμ οτι δεν ειναι πλεον μελος του ebay. Απευθηνθηκα στο ebay και του εδωσε μια διορια καποιων ημερων να μου απαντησει. Μολις εληξε η διορια χωρις να εχουμε λαβει καμια απαντηση στα μντα μου το ebay μου εκανε αμεσα refund τα χρηματα μου και το case εκλεισε. Επειτα απο δυο μερες παρελαβα το αντικειμενο μου. Το ερωτημα μου ειναι τωρα τι κανω? Δεν μπορω να επικοινωνησω με τον πωλητη, ποιος εχει επιβαρυνθει αυτο το refund? Δε θελω να βγει ζημιωμενος και ουτε να εχω αργωτερα προβλημτατα με το ebay.

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Είναι πρόθυμο κάποιο παλικάρι (που δεν γνωρίζω καλά)  να μου μεταφέρει στο balance  Paypal μου, 120 €. Τα χρήματα θα τα δώσω μετρητά.

Είναι νόμιμη η διαδικασία;

Μπορεί να γίνει εκ των υστέρων ακύρωση της μεταφοράς στο balance; (ενώ θα έχω ήδη δώσει τα χρήματα);

Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει τις διαδικασίες.

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Είναι πρόθυμο κάποιο παλικάρι (που δεν γνωρίζω καλά)  να μου μεταφέρει στο balance  Paypal μου, 120 €. Τα χρήματα θα τα δώσω μετρητά.

Είναι νόμιμη η διαδικασία;

Μπορεί να γίνει εκ των υστέρων ακύρωση της μεταφοράς στο balance; (ενώ θα έχω ήδη δώσει τα χρήματα);

Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει τις διαδικασίες.

Προσπάθησε μόνος σου να μεταφέρεις τα χρήματα και μην μπλέκει με άλλους
  • Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησε μόνος σου να μεταφέρεις τα χρήματα και μην μπλέκει με άλλους

Το ακατανόητο είναι ότι για 120 € balance μου ζητά μετρητά 110 ευρώ. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και για αυτό τον λόγο ρωτώ... :-)

Δημοσ.

Το ακατανόητο είναι ότι για 120 € balance μου ζητά μετρητά 110 ευρώ. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και για αυτό τον λόγο ρωτώ... :-)

αν δεν θες να χασεις 110 ευρω μη το κανεις, κανε μονος την διαδικασια, δεν ειναι ολοι φερεγγυοι 

Δημοσ.

Καλημέρες και απο μένα,καταθέτω την  1η μου εμπειρία  για εγγραφή-ενεργοποίηση χρεωστικής της εθνικής Debit-Mastercard στο Paypal σήμερα.Όλα καλά με κάρτα πέρασε κατευθείαν,έγινε σε λίγα λεπτά κ το verify της κάρτας με web banking.

Ευχαριστώ  το forum που βοήθησε  για την όλη διαδικασία .

Δημοσ.

Έχω συνδεδεμένες στο pay pal μια revolut και μια moneysafe με μικρά υπόλοιπα 20 ευρώ η revolut και 25 ευρώ η moneysafe.Μπορώ να κάνω μια αγορά των 43 ευρώ που θέλω;Δηλαδή να τραβήξει και από τις δυο κάρτες;Και με ποιόν τρόπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...