mikestr99 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! πηγα να ολοκληρωσω μια παραγγελια αλλα δεν εγινε τελικα(sportdirect).. παρολα αυτα στο paypal υπαρχει η χρεωση και γραφει διπλα pending.. σημερα ξαναπροσπαθησα,παλι δεν εγινε κατι,και τωρα εχω 2 χρεωσεις στο paypal...αλλα απο οτι ειδα δεν εχει γινει καμια παραγγελια ... οι χρεώσεις θα σβηστούν ή θα εχω θέματα? Ευχαριστώ και Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Όχι, πάνε εκεί απο όπου τα τράβηξε. ok thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εχει καταφερει κανεις να αγορασει απο ebay ή καπου αλλου μεσω paypal και alpha bank acc? Γιατι εγω απο τοτε που ξεκινησαν τα capital controls δεν εχω καταφερει με τη καμια να αγορασω το οτιδηποτε μεσω paypal και της alpha bank acc που εχω συνδεση με το paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ulticool Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Απο σήμερα το πρωί το Paypal μου το δείχνει down σε Firefox, Chrome, και IE. Παίζει σε καναν άλλο το ίδιο θέμα; Update: Άκυρο, με ένα restart ήρθε στα ίσα του το μηχάνημα και τα δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα Χθες κατάφερα να κανω μεταφορά στο balance του paypal λογαριασμου μου για να αγοράσω απο vickmall δύο xiaomi Redmi note 2 prime.Οταν πήγα να κανω το checkout στο paypal είχε 2 επιλογες:η πρώτη ήταν το balance του paypal και η δεύτερη ήταν με την συνδεδεμένη στο paypal κάρτα της τράπεζας Πειραιώς.Επελεξα την πρώτη μέθοδο που έγινε με το balance του paypal αλλα προς έκπληξη μου η ισοτιμία ευρώ δολαριου ήταν κάτι παραπάνω απο χάλια.Δηλαδη το συνολικό πόσο σε δολάρια που ήταν η παραγγελια ηταν 369$ και η μετατροπή σε ευρώ έγινε στα 349€ απο την στιγμή που στο site του vickmall η μετατροπή σε ευρώ ηταν στα 329€.υπηρχε κάποιος άλλος τρόπος που να είχα πετύχει καλύτερη ισοτιμια;θα μπορούσα δηλαδή να επιλέξω την συνδεδεμένη κάρτα της τράπεζας μου και να κάνει την ισοτιμία με βάση την τρέχουσα ισοτιμία της τράπεζας;;συγνωμη αν κουράζω απλά μαζί με το 3,4% που κρατάει το paypal σαν προμήθεια για μεταφορά στο balance μου φάνηκαν υπερβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για να επιλέξεις την μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει η τράπεζα και όχι το Paypal, πρέπει να κάνεις τα παρακάτω: Profile=>My Money=>My Preapproved Payments=>Update=>Set Available Funding Sources και στην κάρτα σου επιλέγεις Conversion Options και την επιλογή “Bill me in the currency listed on the seller's invoice” και τέλος επιλέγεις Submit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Για να επιλέξεις την μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει η τράπεζα και όχι το Paypal, πρέπει να κάνεις τα παρακάτω: Profile=>My Money=>My Preapproved Payments=>Update=>Set Available Funding Sources και στην κάρτα σου επιλέγεις Conversion Options και την επιλογή “Bill me in the currency listed on the seller's invoice” και τέλος επιλέγεις Submit. Συμφερει το συναλλαγμα μεσω τραπεζας?Η ειναι αναλογα την χρονικη στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Συμφέρει πάντα. Το Paypal σου πιάνει τον κώλο στις μετατροπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 λιγει η prepaid που εχω δηλωσει στο paypal ,τι πρεπει να κανω τωρα που θα παρω την καινουρια; ξανα απο την αρχη την διαδικασια ; καταχωρηση ,επιβεβαιωση κλπ κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slay3r21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει ένας τρόπος να φορτώσω το paypal account μου με χρήματα (20-30 ευρώ), χωρίς να παιδευτώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δυο φορες εστειλα μαιλ προχθες και εχθες να μου προσθεσουν το iban και τις 2 μου εστειλαν το γνωστο και μαλακισμενο αυτοποιημενο μηνυμα με οδηγιες.τους απαντησα οκ αλλα δεν γινεται προσθεστε εσεις το iban μου ειναι το ταδε βαλτε το επειδη μου βγαζει το γνωστο you cannot add a bank at this time. Τιποτα ακομα...να τους ξαναστειλω mail η να περιμενω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 λιγει η prepaid που εχω δηλωσει στο paypal ,τι πρεπει να κανω τωρα που θα παρω την καινουρια; ξανα απο την αρχη την διαδικασια ; καταχωρηση ,επιβεβαιωση κλπ κλπ; Σβήνεις την παλιά και περνάς την καινούρια. Δυο φορες εστειλα μαιλ προχθες και εχθες να μου προσθεσουν το iban και τις 2 μου εστειλαν το γνωστο και μαλακισμενο αυτοποιημενο μηνυμα με οδηγιες.τους απαντησα οκ αλλα δεν γινεται προσθεστε εσεις το iban μου ειναι το ταδε βαλτε το επειδη μου βγαζει το γνωστο you cannot add a bank at this time. Τιποτα ακομα...να τους ξαναστειλω mail η να περιμενω; Ξαναστείλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Γεια χαρά Έχω ένα πρόβλημα με την αγορά μέσω paypal. Πριν από 2 μήνες ξέχασα τους κωδικούς του paypal προσπάθησα να τους ανακτήσω χωρίς αποτέλεσμα έβαλα και την επιλογή να μου στείλουν νέους κωδικούς στην διεύθυνση που είχα δώσει αλλά δεν ήρθε τπτ.Χτες λοιπόν, θυμήθηκα τον κωδικό και μπήκα κανονικα στο προφιλ μου στο paypal. Σήμερα ήθελα να κάνω αγορά στο ebay μέσω paypal αλλα στο σημείο που βάζω τον κωδικό της paypal μου γράφει από κάτω ότι μου έχουν αποσταλεί νέοι κωδικοί ενώ δεν έχει έρθει τπτ και στην σελίδα του paypal μπαίνω κανονικά... Τι έχει παιχτεί ξέρει κανείς? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δυο φορες εστειλα μαιλ προχθες και εχθες να μου προσθεσουν το iban και τις 2 μου εστειλαν το γνωστο και μαλακισμενο αυτοποιημενο μηνυμα με οδηγιες.τους απαντησα οκ αλλα δεν γινεται προσθεστε εσεις το iban μου ειναι το ταδε βαλτε το επειδη μου βγαζει το γνωστο you cannot add a bank at this time. Τιποτα ακομα...να τους ξαναστειλω mail η να περιμενω; Γενικα για να επικοινωνήσεις με το ππ και να λύσεις ενα πρόβλημα ο κανονας ειναι ο εξής, στέλνεις μνμ και οταν πάρεις το αυτοματοποιημένο απαντάς σε αυτό με το ιδιο ακριβώς κείμενο της ερώτησης που εχες στείλει αρχικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αυτο ακριβως εχω κανει και ακομα στην αναμονη ειμαι. Τους απαντησα στο αυτοματοποιημενο τι θεμα εχω. Μεχρι τωρα ειμαι στις 17 ωρες αναμονη.περιμενω να δω αν θα απαντησουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα