Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θέλω να κάνω topup στο λογαριασμό μου. Επιλέγω το "add money in a few days". Μετά μου βγάζει τα στοιχεία της τραπέζης. Ως δικαιολογία προς τον αποδέκτη τί πρέπει να δώσω? Καμια συμβουλ΄γ πριν κάνω τη διαδικασία.? Θα στείλω τα χρήματα μεσω winbank

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έκανα πρώτη φορά μια πώληση στο ebay,αλλα δεν έχω καταλάβει πώς ο αγοραστής θα βάλει τα λεφτά στον λογαριασμό του paypal μου,πρέπει να δωσω email?μπορώ μήπως να δωσω iban για να μου βαλει κατευθείαν τα λεφτά στον τραπεζικό μου λογαριασμό;

Έχω ένα μικροποσό 15-20 ευρω στο paypal μου, που είναι όμως unverified. Μπορώ να στείλω αυτά τα χρήματα σε έναν φίλο μου που έχει paypal κανονικά με κάρτα, να τα κάνει ανάληψη στην τράπεζα, να μου τα δώσει και να τα βάλω στον τραπεζικό μου λογαριασμό; Υπάρχει κάποια προμήθεια για την αποστολή από paypal σε paypal;

Εχω το εξής θέμα,
παραγγελία από spam 2 tempered τα οποία ήρθαν λάθος, αξία 12 δολαρίων, έκανα dispute και claim την επόμενη μέρα, το paypal μου εστειλε σήμερα μήνυμα ότι για να μου κάνει επιστροφή των χρημάτων πρέπει να στείλω πίσω αυτό που αγόρασα αλλά τα έξοδα αποστολής με επιβαρύνουν. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει τρόπος να πάρω τα χρήματα της αποστολής ?

Δες μήπως μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα αποστολής από εδώ:

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/

Εϊναι υπηρεσία του paypal και ενεργοποιείται με ένα κλικ αλλά δεν ξέρω αν έπρεπε να την έχεις ενεργοποιήσει πριν κάνεις την αγορά.

• Like 1

Δες μήπως μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα αποστολής από εδώ:

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/

Εϊναι υπηρεσία του paypal και ενεργοποιείται με ένα κλικ αλλά δεν ξέρω αν έπρεπε να την έχεις ενεργοποιήσει πριν κάνεις την αγορά.

Πολύ ενδιαφέρον, το ενεργοποιησα, απλά για να συνεχίσω την διαδικασία από ότι κατάλαβα πρέπει να έχω στείλει το δέμα για να σημειώσω τα χρήματα που κοστίζει, σωστά ?

Ναι το στέλνεις και εντός 14 ημερών κάνεις άιτηση για επιστροφή χρημάτων:

https://en.paypal-returns.com/hc/en-us/requests/new

Αν δεις στην αίτηση στα reasons έχει επιλογή "the company shipped the wrong item" που νομίζω είναι η περίπτωσή σου. Στο τέλος της αίτησης κάνεις attach και το αντίστοιχο δικαιολογητικό που σου ζητάει  και είσαι έτοιμος. Η υπηρεσία ισχύει μέχρι 31/12/2015. Το μόνο που μένει να μάθεις είναι αν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις έχοντας κάνει ενεργοποίηση μετά την αγορά. Κάνε μια ερώτηση στο paypal για να είσαι σίγουρος.

Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση στο paypal ώστε αν ακυρωθεί μια παραγγελία τα χρήματα να σου επιστρέφουν στον λογαριασμό του paypal και όχι στην κάρτα?

καλησπερα! μολις εκανα μια αγορα απο sportsdirect αλλα εκανα μεγαλη παπαρια!!! πληρωσα σε λιρες και μου βγηκε αρκετα ακριβοτερα αποτι αν πληρωνα σε ευρω!!!

μπηκα στο paypal και ειδα ακομη δεν τα εχουν παρει τα λεφτα ειναι σε σταδιο pending,,,,,

τους εστειλα mail να μου ακυρωσουν αλλα μεχρι να το δουν θα το εχουν στειλει.....

μπορω καπως να ακυρωσω την πληρωμη?

Αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα ίσως αν καίγεσαι; Αλλά αμφιβάλλω ότι θα προλάβεις κι έτσι. Και προσωπικά δε θα το έκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...