Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησε με το ππ μερικοί λένε ότι μετά από επικοινωνία μαζί τους τους άφησε να συνδέσουν iban

μολις τωρα πηρα το paypal μεσω skype και μου το εφτιαξε. Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!

Σωστο ειναι το ε-μαιλ αυτο εδω [email protected] ?

μολις τωρα πηρα το paypal μεσω skype και μου το εφτιαξε. Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!

Δημοσ.

Καλησπερα για να γινει επιστροφη χρηματων απο ακυρωση παραγγελιας θα πρεπει να μου ερθει καποια ειδοποιηση στο ΡΡ, που να βαζω το ιΒΑΝ ; ή εστω καποια ενημερωση ; για να ξερω τι να πω στον πωλητη.....Επισης ποσες μερες κανει μια επιστροφη ;

Υ.Γ.= Για να μην πηγαινω συνεχεια στο ΑΤΜ να δω αν μπηκαν ή οχι.... :Ρ :Ρ

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπερα για να γινει επιστροφη χρηματων απο ακυρωση παραγγελιας θα πρεπει να μου ερθει καποια ειδοποιηση στο ΡΡ, που να βαζω το ιΒΑΝ ; ή εστω καποια ενημερωση ; για να ξερω τι να πω στον πωλητη.....Επισης ποσες μερες κανει μια επιστροφη ;

Υ.Γ.= Για να μην πηγαινω συνεχεια στο ΑΤΜ να δω αν μπηκαν ή οχι.... :Ρ :Ρ

Ευχαριστώ

Απο που πηρε το λεφτα το ππ οταν πληρωσες?

Δημοσ.

Απο που πηρε το λεφτα το ππ οταν πληρωσες?

απο τον τραπεζικο λογαριασμο , εδω θελω να τονισω οτι μιλησαμε σημερα το πρωι και μου ειπε οτι ειναι οκ, αλλα εγω δεν ειχα κανει ουτε επιβεβαιωση του ΡΡ ουτε ειχα βαλει ιΒΑΝ στο ΡΡ.......

Δημοσ.

απο τον τραπεζικο λογαριασμο , εδω θελω να τονισω οτι μιλησαμε σημερα το πρωι και μου ειπε οτι ειναι οκ, αλλα εγω δεν ειχα κανει ουτε επιβεβαιωση του ΡΡ ουτε ειχα βαλει ιΒΑΝ στο ΡΡ.......

Δεν σε καταλαβαίνω και πως πηρε τα χρηματα το ππ δια μαγείας

• Like 1
Δημοσ.

Τα πηρε μεσω της χρεωστικης μου καρτας ....(σρυ την προυηγουμενη Τριτη ανοιξα ουσιαστικα acc στο ΡΡ )

Δημοσ.

Τα πηρε μεσω της χρεωστικης μου καρτας ....(σρυ την προυηγουμενη Τριτη ανοιξα ουσιαστικα acc στο ΡΡ )

Καλημερα/καλησπερα , σημερα μου εγινε κανονικα η επιστροφη, μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εγινε επιτυχως ;) :) .Ευχαριστώ και συγγνωμη για τις μαλακιες που εγραφα απλως δεν ηξερα :Ρ:Ρ

Δημοσ.

καλημέρα

πως μπορώ να πάρω τα λεφτά στον λογαριασμό μου όταν είναι στο paypal balance ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το κάνω

α το βρήκα , μέσω withdraw funds

Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος γιατι στο state εχει μονο αμερικανικα region και γτ δν μπορω να βαλω ελλαδα + την διευθυνση μου? εχω κολλησει

Δημοσ.

States έχει μόνο η Αμερική γι' αυτό έχει μόνο αμερικάνικα. Αν μένεις Ελλάδα αντί για state, region κλπ θα βάλεις πόλη και νομό, πχ Athens, Attica.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...