cyberguy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 σημερα δοκιμασα να κανω αγορα μεσω ebay-paypal (μικροποσο) και μου έσκασε το μύνυμα "Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase" Άνοιξα και ticket στην paypal αλλά φαντάζομαι θα μου πουν οτι απο Ελλάδα γιοκ....
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 σημερα δοκιμασα να κανω αγορα μεσω ebay-paypal (μικροποσο) και μου έσκασε το μύνυμα "Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase" Άνοιξα και ticket στην paypal αλλά φαντάζομαι θα μου πουν οτι απο Ελλάδα γιοκ.... http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54171199
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Οποτε μεταφορα ενα ποσο στο πειπαλ και ολα κανονικα αποκει,τσαμπα βαβουρα αυτες οι τραπεζες εδω. Μπορεις με τον ιδιο τροπο να στειλεις λεφτα απο το λογαριασμο σου στο paypal ballance ωστε να εχεις λεφτα μεσα στο paypal και να αγορασεις οτι θες μετα μεσω αυτου? Καπου διαβασα οτι μεταφορα κατευθειαν απο τη καρτα/τραπεζικο λογαριασμο στο εξωτερικο μπορεις να κανεις. Αν ισχυει κατι τετοιο λογικα θα γινεται και αυτο που λεω ποιο πανω ετσι δεν ειναι?
slayerakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια θελω να μου απαντηση καποιος σε αυτο το θεμα πηγα σημερα στην τραπεζα πειρεως και εβαλα 20 ευρω και μετα απο κατι ωρες που συνδεθηκα στην paypal online δεν ειχαν μπει ακομα. Ξερετε ποση ωρα χρειαζετε?
cosmos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια θελω να μου απαντηση καποιος σε αυτο το θεμα πηγα σημερα στην τραπεζα πειρεως και εβαλα 20 ευρω και μετα απο κατι ωρες που συνδεθηκα στην paypal online δεν ειχαν μπει ακομα. Ξερετε ποση ωρα χρειαζετε? Αρχηγε, δεν έχεις πάρει χαμπαρι τι έχει γίνει ε ? Στο λογαριασμό σου στην τράπεζα είναι το εικοσαρικο όχι στο paypal .Και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσω paypal ...λόγω της κατάστασης της χώρας . . .
slayerakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ναι δεν μεταφερετε και στο paypal account? δεν θελω να αγορασω να στειλω σε ενα παιδι λευτα το θελω.
cosmos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Όχι τα χρήματα σου είναι στην καρτα σου της τράπεζας σου, μάταια περιμένεις να εμφανιστούν στο paypal ακόμα και να δούλευε .
cosmos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 εγινε ευχαριστω φιλε Αν έχει κ αυτός Πειραιώς ίσως να σε βόλευε να του κάνεις "μεταφορά σε λογαριασμό τρίτου" για να του στειλεις τα χρηματα από ΑΤΜ.
slayerakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 βασικα θα παω να τα βαλω στον λογαριασμο βιβλιαριο να τελειωνω με αυτο το 8εμα
kukukali Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πηγαινω εξωτερικο για λιγες ημερες (ΕΕ) Θα εχω μαζι μου τα 2.000 σε μετρητο και 2 πιστωτικες καρτες Δεν εχω λογ/σμο στο εξωτερικο Εχω λογαριασμο στο paypal. Mε ποιο τροπο μπορω να βαλω χρηματα στο balance του paypal....πχ. μεσω western union???η κατι αλλο
ravend Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μπορεις με τον ιδιο τροπο να στειλεις λεφτα απο το λογαριασμο σου στο paypal ballance ωστε να εχεις λεφτα μεσα στο paypal και να αγορασεις οτι θες μετα μεσω αυτου? Καπου διαβασα οτι μεταφορα κατευθειαν απο τη καρτα/τραπεζικο λογαριασμο στο εξωτερικο μπορεις να κανεις. Αν ισχυει κατι τετοιο λογικα θα γινεται και αυτο που λεω ποιο πανω ετσι δεν ειναι? Σβηνοντας τον παλιο λογαριασμο paypal και ανοιγοντας καινούριο,συνδεσα κατευθειαν τον λογαριασμο της commerz στο paypal και αγορες\μεταφορες πραγματοποιουντε κανονικα .Πρεπει να παίζει ρολο η διεύθυνση που δηλώνεις πρωτη φορά.Έστειλα σε ενα φιλο ελλαδα ενα Πενηνταρι πειραματικα και τα πηρε αμεσως. Τωρα τι παιζει, Αν σου κανουν request for payment μπορείς να στειλεις κανονικά απτον λογαριασμο σου. Αν επιλεξεις να στείλεις εσυ χρηματα σε κάποιον φιλο πχ πρεπει να έχεις καρτα για να τραβηξει απο κει,όχι ιδιαιτερα λογικό νομιζω. Ετσι για την πληροφορια Για τον απο πανω,ο πιο ευκολος τρόπος ειναι να τα δωδεις σε καποιο γνωστο εξω να περασει μεσω του δικού του λογαριασμου,σαν εμβασμα πχ Του δίνεις το μετρητο Τα περναει απτά δικα του Εμενα πχ μου δινει iban bic κτλ στοιχεία του λογαριασμού μου στο paypal και πρεπει να τα περασω μεσω internetbankin κατι που ακομα δεν εχω δοκιμασει βεβαια. Τωρα για western δεν ξέρω να σου πω.
mentoras99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Το παυπαλ είναι σαν να κανεις εμβάσματα σε ενα τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού, ο κάθε χρήστης έχει και ενα παυπαλ ΙΒΑΝ συν τα υπολοιπα που είναι όλα γραμμένα στο λογαριασμό σου στο ππ Σε ποιο σημειο μες το paypal μου, μπορω να δω το δικο μου paypal iban και τα συνοδευτικα στοιχεια;
afairesths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλημερα , πηγα να κανω αναληψη στο paypal λογω επιστροφης χρηματων αφου εκανα ακυρωση μιας παραγγελιας , και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα "You cannot add a bank account at this time" αφου εβαλε τον αριθμο iban. Ξερετε τι συμβαινει ? Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Στα Capital control ωφείλεται το πρόβλημα σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα