mech35 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 τελικά γίνεται να μας στείλει κάποιος από το εξωτερικό λεφτά στο δικό μας paypal balance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 τελικά γίνεται να μας στείλει κάποιος από το εξωτερικό λεφτά στο δικό μας paypal balance? Ναι είπαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parasomnia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αυτό από που προκύπτει το εχεις κανει και δεν την δεχετε τι κάρτα είναι αυτη? Τα cc έχουν να κάνουν με τις τράπεζες και όχι με το paypal και τις ips Αυτή είναι της γυναίκας μου Το ότι οι IP δεν έχουν σχέση με τα CC το καταλαβαίνω αλλά φοβάμαι οτι όταν μπω στον ένα ελληνικό λογαριασμό και ζητήσω χρήματα και μετά μπω στον άλλο λογαριασμό από το ιδιο μηχανημα να τα λάβω μήπως "χτυπήσει" στο paypal. Την δική μου κάρτα δεν την έχω ενεργοποιήσει (θα πάω σε δυο εβδομάδες περίπου και θα δοκιμάσω). Ελπίζω να με αφήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Θέλω να αγοράσω μία υπηρεσία από το Skype και έχω διαθέσιμη μία γερμανική Maestro η οποία δεν έχει cvv.. Λογικά δεν υποστηρίζεται. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αυτή είναι της γυναίκας μου Το ότι οι IP δεν έχουν σχέση με τα CC το καταλαβαίνω αλλά φοβάμαι οτι όταν μπω στον ένα ελληνικό λογαριασμό και ζητήσω χρήματα και μετά μπω στον άλλο λογαριασμό από το ιδιο μηχανημα να τα λάβω μήπως "χτυπήσει" στο paypal. Την δική μου κάρτα δεν την έχω ενεργοποιήσει (θα πάω σε δυο εβδομάδες περίπου και θα δοκιμάσω). Ελπίζω να με αφήσει. Ε κάνε επανεκκίνηση το router και εκκαθάριση ιστορικού στον browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να τραβηξεις λεφτα απο το paypal σε τραπεζικο λογαριασμο αυτο απο σημερα γινεται γνωριζει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να τραβηξεις λεφτα απο το paypal σε τραπεζικο λογαριασμο αυτο απο σημερα γινεται γνωριζει κανεις;Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drhistory Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ερώτηση για οποίον γνωριζει, Κατοικω γερμανια και δω γενικα δεν παιζουν visa κάρτες οπως ελλαδα,μονο maestro, οι visa δεν βγαινουν ευκολα,τελος παντων Μέχρι πρότινος χρησιμοποιουσα βιζα Πειραιώς αλλα λογω cc ακυρο αυτο. Εκανα συνδεση του λογαριασμου μου στηην commerzbank και οταν παω να εκτελεσω αγορά μου ζηταει να συνδεσω καρτα. Δυο ερωτησεις λοιπον Γινεται αγορα μονο μεσω λογαριασμου χωρις καρτα;αν ναι πως; Γινεται να βαλω τη μαεστρο;(δεν βλεπω βεβαια τέτοια επιλογη) Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Maestro δεν δέχεται, ούτε αγορά με λογαριασμό γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μια ερωτηση και απο μενα: Ποιες αλλαγες χρειαζονται στο paypal account ετσι ωστε αν καποιος απο εξωτερικο μου στειλει χρηματα να πανε στο balance και οχι στη καρτα/λογαριασμο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μια ερωτηση και απο μενα: Ποιες αλλαγες χρειαζονται στο paypal account ετσι ωστε αν καποιος απο εξωτερικο μου στειλει χρηματα να πανε στο balance και οχι στη καρτα/λογαριασμο? Ευχαριστω Καμια, εισερχόμενα εμβάσματα και πληρωμές πάνε υποχρεωτικά στο balance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ερώτηση για οποίον γνωριζει, Κατοικω γερμανια και δω γενικα δεν παιζουν visa κάρτες οπως ελλαδα,μονο maestro, οι visa δεν βγαινουν ευκολα,τελος παντων Μέχρι πρότινος χρησιμοποιουσα βιζα Πειραιώς αλλα λογω cc ακυρο αυτο. Εκανα συνδεση του λογαριασμου μου στηην commerzbank και οταν παω να εκτελεσω αγορά μου ζηταει να συνδεσω καρτα. Δυο ερωτησεις λοιπον Γινεται αγορα μονο μεσω λογαριασμου χωρις καρτα;αν ναι πως; Γινεται να βαλω τη μαεστρο;(δεν βλεπω βεβαια τέτοια επιλογη) Ευχαριστω Μπορείς να στείλεις έμβασμα απο την Γερμανική τράπεζα στο paypal και να κάνεις την αγορά χρεώνοντας το balance του paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καμια, εισερχόμενα εμβάσματα και πληρωμές πάνε υποχρεωτικά στο balance Ευχαριστω, του δινω το paypal account μου και μηπως γνωριζεις σε ποιο σημειο πρεπει να παει και αν εχει προμηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μπορείς να στείλεις έμβασμα απο την Γερμανική τράπεζα στο paypal και να κάνεις την αγορά χρεώνοντας το balance του paypal. Οποτε μεταφορα ενα ποσο στο πειπαλ και ολα κανονικα αποκει,τσαμπα βαβουρα αυτες οι τραπεζες εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα